Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 198657 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #160 -: Октомври 29, 2013, 03:03:18 pm »
Брей,тази хартия е луксозен ексфолиант на хемероиди.Впечатлена съм!А когато кафявото лайно се поръси със златен прашец и се размаже по тази тъкан ще напомня импресия на Моне,тип златна есен.Източна пищност,да ти е кеф да се издрискаш в Дубай,само да не те хванат наще мангали,че ще ти разпорят дебелото черво и ще те източат като банкомат.

Пак се класираш за бисерите!  :rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #161 -: Октомври 29, 2013, 03:13:57 pm »
Брей,тази хартия е луксозен ексфолиант на хемероиди.Впечатлена съм!А когато кафявото лайно се поръси със златен прашец и се размаже по тази тъкан ще напомня импресия на Моне,тип златна есен.Източна пищност,да ти е кеф да се издрискаш в Дубай,само да не те хванат наще мангали,че ще ти разпорят дебелото черво и ще те източат като банкомат.
Ти момче или момиче си?
Твоя статус никой не го обсъжда  :blink:

Не ми надувай главата - днес имам точен съвпад на прогресивна Луна с Уран, тъй че ме бОли фара!  ;D
Не се заяждам само питам, както ти и Асъл мен...аз си отговарям, не намесвам изреченията както вие го правите..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Октомври 29, 2013, 03:15:38 pm »
Доспа ми се от твоите обяснения, ще ида да си направя дълго кафе  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #163 -: Октомври 29, 2013, 03:24:11 pm »
Доспа ми се от твоите обяснения, ще ида да си направя дълго кафе  ;D
Мдам, виж си хорара за смяна на работата...в крайна сметка всичко ще се нареди и ще си по спокоина ще видиш...:)
наслука ти желая..:)))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Октомври 29, 2013, 03:25:36 pm »
В хорарите не ме бива, надявам се някой по-вещ от мен да го тълкува :))

Не искам смяна, а промяна, че ми дойде до гуша от радиоточки :))
« Последна редакция: Октомври 29, 2013, 03:30:22 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Октомври 29, 2013, 04:00:49 pm »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LlWpHarrUfE[/youtube]

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #166 -: Октомври 30, 2013, 11:05:02 am »
Лил пусни един хорар, кога ще се върне софийското жителство...и така през 3ри месеца...Белкем една мечта се сбъдне...:)

« Отговор #167 -: Октомври 31, 2013, 07:56:31 am »
Леле, на мен лично ми писна от тези протести-човек не може да мине през центъра. Според мен студенти от селски произход на които някой си им дава кинти да протестират, са склонни да го правят.
Според мен има инвалиди и болни хора работили цял живот, но те се борят достоино с живота, а не като тези селяндури неедни, които не знаят за какво ТОЧНО протестират и СРЕЩУ какво.
Проблемът е че на тази напаст, ако им се плаща по 50 кинта на ден да обработват земя или което им е присъщо на селската душа, ще откажат или обидят, как учили за актьори , инженери и тн...

ПП. Искам да има протест на миньори с оръдията на труда си(търнокопи, кирки), също така и скотовъдци(със сърпове, чукове)възседнали магарета или коне...Поне ще има равностоен сблъсък с полицията на които желая да присъствам...Малко истински флаш моб, ще ми дойде добре..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Октомври 31, 2013, 08:00:34 am »
Искам да има протест на миньори с оръдията на труда си(търнокопи, кирки), също така и скотовъдци(със сърпове, чукове)възседнали магарета или коне...

Хаха, успя да ме разсмееш  :rolf:

Thank you! You always make my day!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #169 -: Октомври 31, 2013, 08:04:11 am »
Искам да има протест на миньори с оръдията на труда си(търнокопи, кирки), също така и скотовъдци(със сърпове, чукове)възседнали магарета или коне...

Хаха, успя да ме разсмееш  :rolf:

Thank you! You always make my day!  ;D
Лил хич не ми е смешно, тея са истинска напаст казвам ти!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Октомври 31, 2013, 08:18:43 am »
И на мен не ми беше смешно навремето, когато в ап-та под нас се нанесоха нови съседи, хора от село... Излизаха да цепят дърва на терасата, стените вибрираха от чалга. Добре, че вече са се обзавели с климатици - изглежда, че съседът е успял да спечели малко парички с таксиметрова дейност... или са продали някоя нива.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #171 -: Октомври 31, 2013, 08:22:45 am »
И на мен не ми беше смешно навремето, когато в ап-та под нас се нанесоха нови съседи, хора от село... Излизаха да цепят дърва на терасата, стените вибрираха от чалга. Добре, че вече са се обзавели с климатици - изглежда, че съседът е успял да спечели малко парички с таксиметрова дейност... или са продали някоя нива.  ;D
Такива дето ми ги описваш трябва да бъдат заляти с напалм...Според мен които където се е родил там му е късмета...ми да си го носи бе...не да бъде като напаст за другите

« Отговор #172 -: Октомври 31, 2013, 03:14:02 pm »
Леле тук във форума в темата за разликата във възраста две жени от селски произход решиха да си общуват с мен, не знам защо. Там може да се види колко им е културата. Не е нужно да имаш знания и да си чел книги, за да нареждат така и говорят с турски думи и обиждат и наместват родители. Еми селянията в душата им няма как да се премахне. За съжаления изпращат и малките си подобия в града и носят кофти гена и възпитание на родителите си в града- жалко за града и малките подобия които не са виновни, че са се родили при такива хора-никои не може да си избира родителите.
Жалко как се употребяват турски изрази, но да обвиняват в липса на грамотност друг човек и същият да им намери и на тях грешка и да не си я признаят. Жалко за града...Ето заради това трябва да се въведе жителство....

« Отговор #173 -: Октомври 31, 2013, 03:29:19 pm »
Ето заради това трябва да се въведе жителство....
  а не защото са по-отворени хората, живеещи там ;D
Ето типичната андрешкощина на провинциалиста, които има да се включва смело...Награди парични няма..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Октомври 31, 2013, 04:05:53 pm »
Ха, не знаех, че навремето режимът е бил като в Закона за чужденците в Б-я  ;D - след 5 години брак получаваш право на постоянно пребиваване в страната. В гореспоменатия случай - ставаш столичанин. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #175 -: Октомври 31, 2013, 04:40:06 pm »
Ха, не знаех, че навремето режимът е бил като в Закона за чужденците в Б-я  ;D - след 5 години брак получаваш право на постоянно пребиваване в страната. В гореспоменатия случай - ставаш столичанин. ;D
Виж на какво са научени селяните...Аркус давам ти титлата селянайдъл...Печелиш я безапелационно...

« Отговор #176 -: Октомври 31, 2013, 04:50:42 pm »
Виж на какво са научени селяните...Аркус давам ти титлата селянайдъл...Печелиш я безапелационно...
Да, само че акрукс е научила това от селяните, които живееха в нейния бащин дом на квартира  ;D

Титлата, която ми присъждаш си я сложи на челото, че да се вижда от далеко какъв си  :P
Лека нощ...Не съм от далеко за да говоря на меко...:)

« Отговор #177 -: Октомври 31, 2013, 04:53:13 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 02:06:57 pm от Purple »

« Отговор #178 -: Октомври 31, 2013, 04:58:15 pm »
Ще ме извините за спама, но ще ми е за първи и последен път.  :mellow:

Забелязвам интересна синхроничност на т. нар. форумни провокатори, които освен да ръсят простотии, друго не могат. Единият се махне и другият цъфне. Не, че имам нещо против - добра съм в игнора(все пак и аз живея в Столицата и съм изградила инстинкт за самосъхранение - да не забелязвам глупащината). Мистълта ми е, че подобно поведение и нескончаеми писаници на глупости от страна на определени съфорумци, са чиста доза провокация. Знам, че е интерсно да става цирк, но просто искам да ви посъветвам да не влагате много енергия в подобни енергийни вампири(пък било то и онлайн). Все едно да спориш със стената, с едната разлика, че стената може и да те чуе.Хайде - забавлявайте се и пръскайте любов, а не злоба (нея я получаваме в прекомерни дози от телевизията и улицата ежедневно)  :49:
Съгласен, но мисля не е нормално да се държи език както на селянайдълката по адрес на родителите ми...Нищо не спамя, нито се намесвам в астро темите неподготвен...Това е мисля е разбираемо..:)))

« Отговор #179 -: Октомври 31, 2013, 05:11:45 pm »

Съгласен, но мисля не е нормално да се държи език както на селянайдълката по адрес на родителите ми...Нищо не спамя, нито се намесвам в астро темите неподготвен...Това е мисля е разбираемо..:)))
Да, само дето днес доста пописа в темата за разликите във възрастта, където се обсъждат астрологичните предпоставки за това в хороскопите на двамата партньори, а в коментарите ти никаква астрологична обосновка не видях, гражданино Нерил!
(как само добре се римува с дебил)
 :mellow:
Аз почнах да се изказвам след като намесваш родителите ми, мисля е нормално за син да ги защити и никои ама никои пряко или косвено не съм засягал с писанията ми пръв!!
Човек не се занимавай с мен...Излишно е да си комуникираме, за мен ти си елементарна жена с провинциален манталитет, която за добро утро вика и крещи...
« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 05:23:14 pm от Нерил »