Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199042 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #260 -: Ноември 01, 2013, 09:46:59 am »
Уран е на 8 гр. от АС.... много въпроси задаваш  ;D
Ми то си е съвпад с Ац, ето защо те привличат по-млади
при мен е на 6гр от Ац-то и навъртях 26 брак с по-млад мъж, което изобщо не ме обижда, че нали според един гражданин съм обидила майка му, като я сватосах с по-млад, макар че аз имах предвид по-млад от баща му, а не от нея, но бавно схваща човечеца, простено му е
Виж аз не се занимавам с теб, ама айде да се усещаш да спреш...Тук няма да ти се налага да пишеш, ама другаде със сигурност...Айде лека нощ и се завии добре при мъжа ти и не се занимаваи с мен....Темата е хейтърска за селяндурите и поне тук се надявам да не онщувам с представителите на тази пасмина....
Кога ще се върне жителството, ех времена...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #261 -: Ноември 01, 2013, 10:03:08 am »
Уран е на 8 гр. от АС.... много въпроси задаваш  ;D
Ми то си е съвпад с Ац, ето защо те привличат по-млади
при мен е на 6гр от Ац-то и навъртях 26 брак с по-млад мъж, което изобщо не ме обижда, че нали според един гражданин съм обидила майка му, като я сватосах с по-млад, макар че аз имах предвид по-млад от баща му, а не от нея, но бавно схваща човечеца, простено му е
Виж аз не се занимавам с теб, ама айде да се усещаш да спреш...Тук няма да ти се налага да пишеш, ама другаде със сигурност...Айде лека нощ и се завии добре при мъжа ти и не се занимаваи с мен....Темата е хейтърска за селяндурите и поне тук се надявам да не онщувам с представителите на тази пасмина....
Кога ще се върне жителството, ех времена...:)
Че кой се занимава с теб бе, къде в коментара ми виждаш да съм написала Нерил или дришльо, както се наричаш сам?
Тц, тц, тц, що си мислиш, че си център на вселената и всички трябва да гравитират около теб
писах си с Лили, не с теб, а къде и какво ще пиша няма как да знаеш със сигурност, защото чак толкоз предсказуема не съм, нито пък ти си добър предсказател
виж, за предател ставаш
Обеснявам ти го за да разбереш и наистина за последно, виждам че съм ти интересен-нормално е поне за мен.
Европейско възпитание да имам, обноски също, но някой настъпи ли ме целият набор от азиатски методи включвам в мен...Просто точно и ясно..:)
Има компетентни органи да преценят, кой крив и кой прав и така...Успех навсякъде, желая, също така и крепко здраве и тн..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #262 -: Ноември 01, 2013, 10:11:13 am »
http://www.youtube.com/watch?v=lkhkqSLOVh4
Селско семейство на плажа...:)
http://www.youtube.com/watch?v=J1MyNXYshSo
Истински селяни, натурални..:)
http://www.youtube.com/watch?v=sj3g9QIvJXc
Истински селянин пътува към Софията..:)

« Отговор #263 -: Ноември 01, 2013, 10:31:17 am »
Днес е денят на будителите! Да де, ама братята Кирил и Методи са били от патрициански род не селяни, дето си слагат културата на...
Поздрав за всички хора в които културата е за предпочитане от това да се намуат с чесън и праз!

« Отговор #264 -: Ноември 01, 2013, 10:41:09 am »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 02:05:10 pm от Purple »

« Отговор #265 -: Ноември 01, 2013, 11:57:38 am »
Днес е денят на будителите! Да де, ама братята Кирил и Методи са били от патрицианнски род не селяни, дето си слагат културата на...
Поздрав за всички хора в които културата е за предпочитане от това да се намуат с чесън и праз!

Ама, преди да споменаваш Кирил и МетодиЙ и култура, научи ЦЯЛАТА азбука...Има и буква "Й"(това ченгелче не е сложено за по-готин дизайн на стандартното "И") ;)
Ама, преди да споменаваш Кирил и МетодиЙ и култура, научи ЦЯЛАТА азбука...Има и буква "Й"(това ченгелче не е сложено за по-готин дизайн на стандартното "И") ;)
той я знае тази буквичка, но я слага не на място, като в заглавието на темата "Вицове за еврей"  ;D ;D

Ех обичам петъците, зашото тогава селяните заминават по родните си места и София заприличва на нормален град. Дано в Англия разрешат, българите да бачкат без визи...Айде да приюти и тази световна империя част от пасмината заливаща столицата. А поданник на тази империя и два пъти министър председател, един Лондончанин(столичен) малумник, е казал "Народ които си казва честита баня какво да говорим" или " Конекрадците от долният Дунав"- Бисмарк...е такова име ще разнесат селямсъзите из Европа...Ама само да не е тук да я търпя тази напаст, че не е истина...Поне в петъците има почивка, от селската миризма и манталитет.

« Отговор #266 -: Ноември 01, 2013, 12:03:50 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 02:09:42 pm от Purple »

« Отговор #267 -: Ноември 01, 2013, 12:19:54 pm »
В час съм пич...И цитатите са за да се покаже какво причиняват селяндурите и каква слава ЩЕ ни донесат из Европа...:)

Пич, ти въобще в час ли си?  :wink2:
не е в час
и не е Пич
Пич съм и съм си в час...
Ама на теб ти харесва да си комуникираш с мен че мразя селяните. Ми нормално, като във вица, от 5 мин съм бял и вече мразя негрите...Та и ти искаш да си гражданка като си купуваш от магазина...Само гледаи да не намразиш селямсъзите както аз ги ненавиждам

« Отговор #268 -: Ноември 01, 2013, 12:28:01 pm »
Разликата между Мен и селямсъзите...Причините да ги ненавиждам!!!
Живея в града в които съм роден и увеличавам имотите на родителите ми. НЕ ходя в друг град, за да плащам наеми, НЕ си продавам наследството, за да дойда в столицата, не изпращам роднините да пумярстват в чужбина, а тези които живеят там са на високи позиции в престижни компании, като Ай Би Ем например, Не си хвърлям фасовете на улицата, НЕ ми е приоритет да съм нахранен с чесън и яйца, а приоритета ми е бил да си купувам книги и харча по заведения-любимото ми ядене са рибните деликатеси, НЕ пия люта домошарка ракия а Роял Салют...и тн и тн...това е, а дано селямсъзите се осъзнаят като пишат и мислят...
СЕЛЯНИ, ХОРАТА НЕ СЕ РАЖДАМЕ РАВНИ!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #269 -: Ноември 01, 2013, 12:49:10 pm »
И аз да се включа с един виц  ;D (не намерих по-подходяща тема)

Цитат

Муж говорит своей жене:
- Дорогая, я через два дня в пятницу с друзьями хочу на рыбалочку съездить,
а потом к Женьке - в банe, пиво выпьем, отдохнем,
но ты не волнуйся - будут одни мужики, ни одной бабы. Ты не возражаешь?
Жена ему отвечает:
- Конечно милый, едь, никто тебя за рога держать не будет.

Мъжът казва на съпругата си:
- Скъпа, след два дни в петък с моите приятели ще ходим на риболов, а после с другаря ми Женя ще идем на баня, да пийнем биричка, да си починем... Но не се безпокой, мила, ще сме само мъже, нито една жена няма да има! Предполагам, че не възразяваш?

- Разбира се, скъпи, отиди, никой няма да те държи за рогата.

Обичам петъците.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #270 -: Ноември 01, 2013, 12:51:23 pm »
Вица е идеален...Малко стига вече сме се занимавали със селските...а ама гледам след 17.00 ще пътуват за родните си места и тук във форума ще се усети де..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #271 -: Ноември 01, 2013, 12:54:13 pm »
В 17 ч и аз ще хващам автобуса за моето село - да нацепя дърва на терасата, да нахраня кокошките, да сритам отзад магарето, че всяка сутрин реве на терасата и събужда съседите по ранни зори.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #272 -: Ноември 01, 2013, 12:56:09 pm »
В 17 ч и аз ще хващам автобуса за моето село - да нацепя дърва на терасата, да нахраня кокошките, да сритам отзад магарето, че всяка сутрин реве на терасата и събужда съседите по ранни зори.  ;D
Лил мани майтака ама съм виждал как наистина си държат некъв кон на терасата в краен софийски квартал страшно е наистина. Но иначе перфекно си го написала, кефи ме..:)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #273 -: Ноември 01, 2013, 12:58:57 pm »
Квалитетните питиета не носят класа, за съжаление...  :unsure: :unsure: :unsure:
Покъртително е положението във форума. Нямам никакво желание да се включвам в която и да е тема. Няма астрология, само простащини.  :( Тъжно.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #274 -: Ноември 01, 2013, 12:59:42 pm »
Между другото, чувал съм, че Жельо Желев е бил този, който е отменил софийското гражданство. Би трябвало на него да се сърдите.
Според мен проблемът би могъл да се разреши, като много от фирмите направят офиси и в други големи градове из България и ако бизнесът не е дотолково съсредоточен само в столицата. Вярно, че тогава няма да е толкова посещаем града, но  все пак България не е само София.

« Отговор #275 -: Ноември 01, 2013, 01:01:51 pm »
Квалитетните питиета не носят класа, за съжаление...  :unsure: :unsure: :unsure:
Покъртително е положението във форума. Нямам никакво желание да се включвам в която и да е тема. Няма астрология, само простащини.  :( Тъжно.
Точно така не носят трябва и хубаво място за консумацията им. Виж, в астро темите НИКОГА АМА НИКОГА не съм се включвал с цел да нападам. както другите така и АЗ пиша с две три думи неща и се почват коментари на КОИТО МИ СЕ ОТГОВАРЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТИ СЕГА.Та каква е драмата не разбрах?

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #276 -: Ноември 01, 2013, 01:14:14 pm »
Като цяло ти си този, който драматизира, Нериле. Много ти е лъвското и ти личи. Просто не се издържа. Краен си, злобен си. Не нападаш никой директно, но индиректно ръсиш определения за всеки.
Вземи си направи един паметник в центъра на София, дано това малко понамали напрежението в теб. Тук е видно, че такъв няма да получиш, колкото и да се напъваш. Драматизмът ти носи обратното на очакваното от теб, не е добър ход.
То е ясно, че няма да се промениш и пиша без смисъл в момента, а и кои сме ние, че да изискваме да се променяш, това е твой проблем. Но няма как да си приет добре от другите, ако се държиш по този просташки начин. Не забравяй, че пишеш във форум, който е свързан с астрология. Тук всички сме малко или много с изявени Урани, Плутони. И като такива на никой не му е драго да бъде яхан от простак. Свободата се изразява в приемането на другите, но и в нуждата да не се опитва някой да ни слага каишки с определения. Прекаляваш.
Достатъчно дълго всички се опитваха да приемат, но да се държиш по този елементарен начин - няма нужда.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #277 -: Ноември 01, 2013, 01:22:46 pm »
Аз пък към 18 часа щях да ходя на "Селска чест"от Маскани,ама с тоз ретро Меркурий каруцата ми се скапала

« Отговор #278 -: Ноември 01, 2013, 01:24:25 pm »
Като цяло ти си този, който драматизира, Нериле. Много ти е лъвското и ти личи. Просто не се издържа. Краен си, злобен си. Не нападаш никой директно, но индиректно ръсиш определения за всеки.
Вземи си направи един паметник в центъра на София, дано това малко понамали напрежението в теб. Тук е видно, че такъв няма да получиш, колкото и да се напъваш. Драматизмът ти носи обратното на очакваното от теб, не е добър ход.
То е ясно, че няма да се промениш и пиша без смисъл в момента, а и кои сме ние, че да изискваме да се променяш, това е твой проблем. Но няма как да си приет добре от другите, ако се държиш по този просташки начин. Не забравяй, че пишеш във форум, който е свързан с астрология. Тук всички сме малко или много с изявени Урани, Плутони. И като такива на никой не му е драго да бъде яхан от простак. Свободата се изразява в приемането на другите, но и в нуждата да не се опитва някой да ни слага каишки с определения. Прекаляваш.
Достатъчно дълго всички се опитваха да приемат, но да се държиш по този елементарен начин - няма нужда.
Съгласен съм по начина по които си го описала, може наистина да съм прекалил с някого, но в масовата част НЕ. Съгласен съм с теб, аз наистина прекалявам, но пак казвам тези които се занимават усилено с особата ми сами са си виновни..:)
Не не драматизирам, просто си изказвам мнението..:)
Искаш ли да ми погледнеш натала, за да си кажеш мнението?

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #279 -: Ноември 01, 2013, 01:48:37 pm »
Няма нужда да ти гледам натала, 2/3 от гаджетата ми са били Лъвове, акцентирани Лъвове и т.н. Ще ми прилошее, ако видя още един акцентиран Лъв.  ;D Нямам нищо против зодията, аз също има акцент в Лъв. Но това не означава, че трябва да задуша с лъвска грива всеки около мен. Ти имаш мнение, ами то и другите го имат.
И като цяло за уранически хора пак много те търпяха/хме. Живееш в общество, не си в някоя затворена клетка. В обществото има и други хора. Другите хора имат също мнение. Следователно живееш сред мнения. И ако това не ти харесва, по-добре се изстреляй в друга галактика, защото тук ще ти се налага да се съобразяваш с елементарните норми на поведение, които изискват да си учтив в общи линии.
Ако някой чужденец или незапознат със ситуацията прочете мненията ти, то със сигурност ще добие покъртителна представа за жителите на София. Както ти обиждаш всички останали, така и ти не оставяш добро впечатление за столичани. Добре е, че не се налага да градим мнение само от един образ, защото ако ти си представителна извадка, то ситуацията не е добра.
Ами сдържай се малко, не е чак толкова трудно.
Всички имаме мнения, Нериле. Това, че не ги веем като флагове не означава, че нямаме. Но имаме поне малко самоконтрол и осъзнатост, че действията ни могат да засегнат волно или неволно другите. А и не е толкова трудно да представиш личната си позиция по конструктивен начин.

И да, и аз съм селянка, защото не живея в София.  ;D Но нямам и мерак, особено ако ти си представителна извадка на столицата.  ;D