Няма нужда да ти гледам натала, 2/3 от гаджетата ми са били Лъвове, акцентирани Лъвове и т.н. Ще ми прилошее, ако видя още един акцентиран Лъв.

Нямам нищо против зодията, аз също има акцент в Лъв. Но това не означава, че трябва да задуша с лъвска грива всеки около мен. Ти имаш мнение, ами то и другите го имат.
И като цяло за уранически хора пак много те търпяха/хме. Живееш в общество, не си в някоя затворена клетка. В обществото има и други хора. Другите хора имат също мнение. Следователно живееш сред мнения. И ако това не ти харесва, по-добре се изстреляй в друга галактика, защото тук ще ти се налага да се съобразяваш с елементарните норми на поведение, които изискват да си учтив в общи линии.
Ако някой чужденец или незапознат със ситуацията прочете мненията ти, то със сигурност ще добие покъртителна представа за жителите на София. Както ти обиждаш всички останали, така и ти не оставяш добро впечатление за столичани. Добре е, че не се налага да градим мнение само от един образ, защото ако ти си представителна извадка, то ситуацията не е добра.
Ами сдържай се малко, не е чак толкова трудно.
Всички имаме мнения, Нериле. Това, че не ги веем като флагове не означава, че нямаме. Но имаме поне малко самоконтрол и осъзнатост, че действията ни могат да засегнат волно или неволно другите. А и не е толкова трудно да представиш личната си позиция по конструктивен начин.
И да, и аз съм селянка, защото не живея в София.

Но нямам и мерак, особено ако ти си представителна извадка на столицата.