Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 198814 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #320 -: Ноември 02, 2013, 06:11:32 am »
Офффффф  ;D И ний минаваме за комплексарки,Лили...Нали сме с акцентиран 5-ти дом! Четете внимателно-тук започва да се пише нова астрология  ;D
« Последна редакция: Ноември 02, 2013, 06:23:38 am от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #321 -: Ноември 02, 2013, 09:34:30 am »
Новата астрология отдавна е написана, трудно може да ме впечатли някой. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #322 -: Ноември 02, 2013, 12:50:28 pm »
Аууу, ама то било интересно и пак гледам моята личност пак се обсъжда...Не е истина направо, пак некакви искат си ходат па други да ги следват, па трети да се връщат...А аз си мислех, че алкохола ме държи още...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #323 -: Ноември 02, 2013, 04:36:37 pm »
Тъй като това е форум по астрология все пак, нека разгледаме наталните карти на изявлени "селяндури", да видим кое в наталната карта показва селянията и простащината.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #324 -: Ноември 03, 2013, 07:32:06 am »
Хайде де, защо вече никой не пише по темата? Значи за празни приказки може да се изписват цели страници, а когато опре до астрология, повечето мълчат.  :angry:

« Отговор #325 -: Ноември 03, 2013, 09:14:23 am »
МИ качи бе пич, кой те е спрял....Вземи наталите на всички известни фолк певици, и ще видиш..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #326 -: Ноември 03, 2013, 09:15:55 am »
Ако искаш качи моя натал ,нама грижа..:)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #327 -: Ноември 03, 2013, 09:59:55 am »
OK. Ето натала на една такава певачка, на която дори Митко Пайнера и е забранявал да говори на публични места (явно е имало защо). За съжаление часа на раждане е неизвестен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #328 -: Ноември 03, 2013, 10:21:23 am »
Според мен селянията и простотията трудно могат да бъдат видяни в наталната карта, а и манталитетът като цяло, тъй като той се формира от доста фактори. Евентуално във ведическата карта може да види нивото на развитие на духа, духовните задачи на натива, но това е материя за много напреднали астролози. Аз не бих казала, че мога да го видя.

Един аспект или планетна конфигурация в хороскопа може да работи по различен начин в зависимост от средата и условята, в които е поставен нативът. Да разгледаме за сравнение хороскопа на някой принц или принцеса - на пръв поглед не показва по-високо ниво на духовно и интелектуално развитие, поне аз дотук не съм видяла.

Карта, в която преобладават квадрати и опозиции с малефици, може да даде и груб и арогантен простак, ако такъв човек се роди и остане на село, и амбициозен управник или ръководител, ако този човек успее да стигне до по-високи позиции в живота. И въобще не се изненадвам, че сред хората, облечени във власт и стигнали до по-високо стъпало в социалната йерархия, преобладават проблематични карти като цяло.

Простачки съм виждала и с преобладаващи хармонични аспекти в хороскопа, особено когато са в излишък. Но обикновено има един ключов (дисхармоничен), който действа като лъжица катран в каца с мед.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #329 -: Ноември 03, 2013, 10:29:19 am »
Лил, Слънце съвпад Уран и то в десети дом не би ли трябвало да и се отрази и на външният вид...Да изглежда по различно, като Цеци Красимирова например...
И аз мисля като теб, че в натала не може и няма как да се види простотията.
За кой аспект които е категоричн говориш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #330 -: Ноември 03, 2013, 10:39:35 am »
Не говоря категорично за никой аспект, изявата на всеки аспект зависи от средата и обстоятелствата.

Ето ти карта на отявлена селянка и простачка - къде това е показано в хороскопа?

Селянка не само по произход, а и по манталитет. А иначе упражнява интелигентна професия, бивша колежка ми е тази.  ;D

Един ден влиза в офиса и обявява на всеослушание "На Киро му отрязаха ташака!"  ;D

Ставаше въпрос за мъжа, с който съжителства, наложи се да си оперира тестисите.

Да не говорим за останалите й изцепки в офиса, те бяха ежедневни, на моменти не се търпеше.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #331 -: Ноември 03, 2013, 10:42:19 am »
Ами гледам в Грозна Оряховица е родена летището на старопрестолната ни столица Търново...Еййй този район доста "творци" е дал..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #332 -: Ноември 03, 2013, 10:43:34 am »
Тази жена за мен е еталон за селяния, по-изявена простащина не съм виждала.

Друга изцепка в офиса - "оня така ме клатеше, мазилката се лющеше и падаше от тавана"  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #333 -: Ноември 03, 2013, 10:46:41 am »
Абе ей златно Лиленце пиленце, защо не си цитирала до сега 2рата носителка на титлата селянайдъл...
Според мен тая е газила през трупове за да достигне целите си...Слънцето в 6ти дом и луна във 2ри...а селският и език е на Мрас в близнаци в 3ти...
Ето го единият знак..Марс в близи в 3ката...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #334 -: Ноември 03, 2013, 10:49:20 am »
Нейния мъж после го кръстих "Киро ташака"  :rolf:

Той пък е със Слънце в Овен и също не е от градската Ентелегенция, но само един Овен може да изтърпи изцепките на овнешка Луна. Но и той се беше хванал за главата от нея. ;D

Друга споделянка в офиса (18+): "Киро ме събужда нощем и ми казва "Що не ми направиш с-ка?" - "Аааа, аз к-ва ли съм ти, каква съм!?"  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #335 -: Ноември 03, 2013, 10:51:04 am »
Нейния мъж после го кръстих "Киро ташака"  :rolf:

Той пък е със Слънце в Овен и също не е от градската Ентелегенция, но само един Овен може да изтърпи изцепките на овнешка Луна.  ;D
Овнешката Луна...Не зависи ли от степента на отработване на знака и аспектите?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #336 -: Ноември 03, 2013, 10:52:40 am »

Може и да зависи... тук много се говори за проработки и наработки  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #337 -: Ноември 03, 2013, 10:54:32 am »

Може и да зависи... тук много се говори за проработки и наработки  ;D
Еми ако можеш дай пример за хора родени с овнешка Луна родена в София и Грозна оряховица...ще мръдне градуса мисля..:)
И ен само за тези овнешка Луна, може и Козирожка като моята...Примееериии треат..:))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #338 -: Ноември 03, 2013, 10:57:24 am »
Изявата е различна и според накшатрата, в която попада Луната (в един и същи знак), а всяка накшатра от своя страна се разделя на "пади" - по-малки отрязъци.

Овнешка Луна е различна в зависимост от това дали е в накшатра Уттара Бхадра, Ревати или Ашвини. При тази е в Ашвини - тази накшатра обхваща края на Овен и началото на Телец. В последна декада Овен наистина са по-експресивни, а горепосочената карта Луната е доста силно аспектирана. И още нещо - Луна в квадрат със Сатурн, Слънце в квадрат с Марс - засегнати са и двете светила.

А на тази от примера баща й е университетски преподавател, майката е счетоводителка. Така че, както виждаш, и това не е определящо - професията и статусът на родителите.

« Последна редакция: Ноември 03, 2013, 11:05:17 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #339 -: Ноември 03, 2013, 11:12:05 am »
Меркурий У3 в куинконс Юпитер и Луната - склонност да говори без да мисли за чувствата на другите и да раздува нещата. Възможно ли е родителите и да са били твърде агресивни и самоналагащи се?