Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199403 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #340 -: Ноември 03, 2013, 11:16:03 am »
Меркурий У3 в куинконс Юпитер и Луната - склонност да говори без да мисли за чувствата на другите и да раздува нещата. Възможно ли е родителите и да са били твърде агресивни и самоналагащи се?

Нямам представа какви са родителите й, но тя е такава.
Нон стоп говори без да мисли, не умее да слуша отсрещния (просто не те "чува"), не може да работи в екип, не е свикнала с някой да се съобразява, изключително груб и вулгарен език, емоционална и експресивна, обича да се налага, но и много пряма, казва всичко директно, не премълчава и не замазва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #341 -: Ноември 03, 2013, 11:16:36 am »
С теб мисля сме си говорили ако не бъркам, че много малко карти са без засегнати светила...И че тези аспекти дават силен тласък в ментален и материален план...Мисля е вярно това...
Аз съм забелязъл, че основоположници на милионерски династии имат силен Сатурн във 2ри дом, престъпниците силен 4ти дом....
Така, че тези аспекти в повечето случаи могат да донесат положителен резултат.
Лил, родителите и може да са всякакви, ако ще и министри, НО АЗ НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ НЯКОГА АКО ИМАМ ДА ОБЩУВА С ДЕТЕТО НА КИРО ШЛОСЕРА ИЛИ ЦОКО МУТРАТА!!!!!
Когато селянчето ти гепи куклите хубаво ли ти бе?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #342 -: Ноември 03, 2013, 11:19:24 am »

То да бяха кукли! Селяните крадат на дребно  ;D - бяха пластмасови вилички и лъжички от вносен детски сервиз, тогава бяха дефицитни и майка ми го беше донесла от БГ. Бяха тюркоазени на цвят, а селяните нали се хвърлят на шарено.  ;D

На тебе навярно майтап ти се струва, но навремето и майката на бившия ми се оплакваше от същото - кани на гости съседка, лелка селски тип, оная тихомълком задига прибори за хранене (вилици, лъжици, ножове).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #343 -: Ноември 03, 2013, 11:22:11 am »
За Сатурн във 2 дом казват, че не дава лесно материални придобивки. Всичко е спечелено с много труд и усилия, но спечеленото се запазва, а не се разпилява. Хора с подобно положение са склонни да преследват целите си бавно, методично и целенасочено и никога не отказват да си "вземат своето".

« Отговор #344 -: Ноември 03, 2013, 12:12:06 pm »

То да бяха кукли! Селяните крадат на дребно  ;D - бяха пластмасови вилички и лъжички от вносен детски сервиз, тогава бяха дефицитни и майка ми го беше донесла от БГ. Бяха тюркоазени на цвят, а селяните нали се хвърлят на шарено.  ;D

На тебе навярно майтап ти се струва, но навремето и майката на бившия ми се оплакваше от същото - кани на гости съседка, лелка селски тип, оная тихомълком задига прибори за хранене (вилици, лъжици, ножове).
Ми да не ми се струва реално, ама не се учудвам...
Лил, когато бях в 3ти клас, никога няма да забравя следната случка..Дадоха ни да да направим разказ по картинка и какви емоций предизвиква, а картинката бе котка която кърмеше малки кученца...Моето съчинение бе, че тази картинка предизвиква умиление, че котката кърми малките кученца...
Сметаи селяните в класа ми ме нарекоха женчо и тн...ТОВА КАК ТИ СЕ СТРУВА????
За Сатурн във 2 дом казват, че не дава лесно материални придобивки. Всичко е спечелено с много труд и усилия, но спечеленото се запазва, а не се разпилява. Хора с подобно положение са склонни да преследват целите си бавно, методично и целенасочено и никога не отказват да си "вземат своето".
Ехааа аз имам сатурн във 2ри без никакви кофти аспекти към слънцето и луната...Идеалка..:хихихихихих
За материалните придобивки никога не съм имал проблеми с придобиването. Може с известно забавяне, но не съм имал проблеми...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #345 -: Ноември 03, 2013, 12:29:35 pm »
Мога да ви разкажа още една покъртителна случка, от ранните ми тийнейджърски години.

И не става въпрос за български селяни, тъй че нека никой да не се обижда. :)

Най-добрата ми приятелка от ученически години също беше дошла да учи при нас от друго населено място, от някакво село на полуострова. Майка й имаше две сестри, едната беше омъжена за капитан, а работеше като готвачка в голяма военна болница. Веднъж с приятелката ми отиваме да видим леля й, да я посрещнем от работа. Влизаме в задния двор на болницата и отиваме в сградата, в която тя работеше. Малко преди края на раб. време лелята дава на племеничката си (моята приятелка) пълни торби с крадени продукти от стола.

Излизаме навън, моята приятелка носи торбите. В двора ни посрещат млади войничета (такъв бе контингентът в болницата) и започват едни свалки и закачки, заговарят ни. И после поглеждат към приятелката ми и я вземат на подбив - "Тия продути ги крадете от нашия обяд, нали?".

Щях да потъна вдън земя от срам - бях възпитавана в семейство на преподаватели, в което дори за най-малката невинна лъжа бях строго наказвана. В нашето семейство не можеше да става дума нито за присвояване на чужда собственост, нито за крадене на дребно.

И най-покъртителното е, че съпругът на тази готвачка беше капитан. Живееха в огромен 4-стаен апартамент в модерен квартал. От нищо не се нуждаеха - в онези бедни и дефицитни години домът им бе като пълна чаша, чак преливаше.

Да не би да са гладували!? Защо тази жена крадеше продукти от болничния стол? С мъж капитан!

Познавам аналогичен случай, но вече тук, в България.

Навремето имах приятелка, родителите й бяха от Разложко. Баща й от обикновен заводски работник успява да се издигне до директорски пост в девненските заводи. Цялото семейство работеше там, без дъщерята. Скъсваха се да крадат - майка й крадеше сапуни от медицинската секция в завода, където беше медицинска сестра. В тях крадяха ток - бащата правеше шашми с електромера, за да могат да живеят като в сауна в 4-стайния си апартамент, а да плащат по 7 лв. за ток (това бе в края на 90те). А в завода вземаха големи заплати, не се нуждаеха от нищо. Крадливи селяни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #346 -: Ноември 03, 2013, 12:32:16 pm »
Не говоря категорично за никой аспект, изявата на всеки аспект зависи от средата и обстоятелствата.

Ето ти карта на отявлена селянка и простачка - къде това е показано в хороскопа?

Селянка не само по произход, а и по манталитет. А иначе упражнява интелигентна професия, бивша колежка ми е тази.  ;D
...

Ведическата ѝ карта разглеждала ли си? Виждам, че Слънцето и Меркурий са тронови (има Бхадра йога), а управителят на 10-тия дом Юпитер е във 2-рия дом с бенефик (Луната). Като преводач ли е работила или счетоводител (или нещо друго)?
В третия дом се намират два малефика - Марс и Кету. Това можем да "набедим" за дръзко поведение, арогантност.
Обаче с два бенефика - Луна и Юпитер във 2-ри дом на пръв поглед не изглежда речта ѝ да е просташка.
Луната ѝ попада под комбинираното влияние на Марс и Кету, които са в 3-тия дом на действията. Луната е във 2-рия дом на речта и управлява 5-тия на интелекта. Съгласявам се с Веско, че е много импулсивна в приказките.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #347 -: Ноември 03, 2013, 12:36:16 pm »
Ведическата ѝ карта разглеждала ли си? Виждам, че Слънцето и Меркурий са тронови (има Бхадра йога), а управителят на 10-тия дом Юпитер е във 2-рия дом с бенефик (Луната). Като преводач ли е работила или счетоводител (или нещо друго)?

Бхадра йога имам и аз.  :blink:

Работи като преводач с английски, макар че няма ценз за заклет преводач. Иначе е завършила Туризъм.

Работила е и по круизните кораби, и като екскурзовод (ползвайки връзките на баща си), имаше и някакъв дребен бизнес с нейния мъж, но впоследствие фалира и изпадна в голяма задлъжнялост.

В западната карта АС се пада на границата между Риби и Овен, на като че ли повече клони към Риби, навремето се опитах да й направя ректификация.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #348 -: Ноември 03, 2013, 12:39:02 pm »
Лил дай история със селската грознооряховска пръчка...Не си заслужава да си тровиш ресурсите в писане за селяните...само те правят мизерий и е ясно...
Не говоря категорично за никой аспект, изявата на всеки аспект зависи от средата и обстоятелствата.

Ето ти карта на отявлена селянка и простачка - къде това е показано в хороскопа?

Селянка не само по произход, а и по манталитет. А иначе упражнява интелигентна професия, бивша колежка ми е тази.  ;D
...

В третия дом се намират два малефика - Марс и Кету. Това можем да "набедим" за дръзко поведение, арогантност.
Обаче с два бенефика - Луна и Юпитер във 2-ри дом на пръв поглед не изглежда речта ѝ да е просташка.
Луната ѝ попада под комбинираното влияние на Марс и Кету, които са в 3-тия дом на действията. Луната е във 2-рия дом на речта и управлява 5-тия на интелекта. Съгласявам се с Веско, че е много импулсивна в приказките.
Мрас в близнаци в 3ти- много приказки и безмислени. Слънце квадрат Марс...пречи и на изявите и създава визия на личноста с отрицателен знак. Това мисля, не знам да съм прав, ти ми кажи Лил, правилна ли ми е насоката в тълкуванието

*

Lillie

• 30532
« Отговор #349 -: Ноември 03, 2013, 12:44:30 pm »
За нея мога да кажа, че е изключително оправна и кадърна, ако говорим за самостоятелна дейност, но въобще не може да работи в екип с други хора. След като напусна агенцията и мина на свободна практика, дръпна рязко нагоре. С клиенти и контрагенти показва съвсем друго лице - умее да създаде добро впечатление, умее да убеждава и да продаде изгодно труда и уменията си. Иначе по манталитет е много проста жена. Но не е изключение, работила съм и с други такива. Нея обаче съм я признала за еталон в това отношение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #350 -: Ноември 03, 2013, 12:45:58 pm »
Благодаря за отговора.

« Отговор #351 -: Ноември 03, 2013, 12:52:59 pm »
За нея мога да кажа, че е изключително оправна и кадърна, ако говорим за самостоятелна дейност, но въобще не може да работи в екип с други хора. След като напусна агенцията и мина на свободна практика, дръпна рязко нагоре. С клиенти и контрагенти показва съвсем друго лице - умее да създаде добро впечатление, умее да убеждава и да продаде изгодно труда и уменията си. Иначе по манталитет е много проста жена. Но не е изключение, работила съм и с други такива. Нея обаче съм я признала за еталон в това отношение.
Лил НЕ искам да звуча като некфа цръна станциа, ама как може да изказваш адмирации, след като е фалирала???? Ти си го написала не съм си го измислил и усетих в натала и алчност и падение...
Ми това е истинският селянин, дай му пари и му гледаи сейра..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #352 -: Ноември 03, 2013, 12:53:17 pm »
А темите й на разговор в офиса бяха все едни и същи - пари, ядене, чукане.

Веднъж си спомням как се затрудних да преведа една дума, беше нещо от политиката... И тая ми заяви, че трябва да гледам повече телевизия и да си обогатявам общата култура.  :haha:

Да им имам самочувствието! И друг път ми се е случвало селянка да ми отправя подобни забележки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #353 -: Ноември 03, 2013, 12:55:20 pm »
Точно го каза на селянина му дай де едне, легне и ебне...Това е..!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #354 -: Ноември 03, 2013, 12:56:31 pm »
Лил НЕ искам да звуча като некфа цръна станциа, ама как може да изказваш адмирации, след като е фалирала????

Виж, на всеки може да се случи.

Но тя фалира още преди да дойде кризата, т.е. по време на сравнително стабилни години (2005/2006 ориентировъчно).
Знам само, че бяха навлезли в големи дългове с някакви заеми и кредити, после се чудеше как да си плаща кредита, как да го рефинансира...

За алчността си прав - в офиса говореше предимно за ПАРИ. Пари, пари и само пари - и те никога не бяха достатъчно!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #355 -: Ноември 03, 2013, 12:58:21 pm »
Лил НЕ искам да звуча като некфа цръна станциа, ама как може да изказваш адмирации, след като е фалирала????

Виж, на всеки може да се случи.

Но тя фалира още преди да дойде кризата, т.е. по време на сравнително стабилни години (2005/2006 ориентировъчно).
Знам само, че бяха навлезли в големи дългове с някакви заеми и кредити, после се чудеше как да си плаща кредита, как да го рефинансира...

За алчността си прав - в офиса говореше предимно за ПАРИ. Пари, пари и само пари - и те никога не бяха достатъчно!
Лили, запомни нещо от мен...Алчен човек води до катастрофално фалиране, докато НЕ алчният просто доходите му ще намалеят, но НЯМА ДА ДОПУСНЕ ФАЛИТ И ДЪЛГОВЕ БЕЗ ИДЕЯ КАК ЩЕ ГИ ВЪРНЕ И ОТ КЪДЕ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #356 -: Ноември 03, 2013, 01:02:22 pm »
Да не говорим за това какви интриги ми въртяха в офиса - тя и другата колежка, която бе от същия град.

В агенцията бяхме на ниски заплати, но вземахме бонуси за обем свършена работа. Аз от никой не съм крала и никой не съм ощетявала, просто с моя чужд език тогава имаше повече работа, най-вече заради бума в строителството и недв. имоти. Направо ми причерняваше пред очите от бачкане! А тия двете злобееха и ми брояха стотинките, все гледаха колко ще взема отгоре към заплатата - при все това, че вземаха по-високи заплати от моята, аз бях с най-ниска заплата в агенцията. Постоянно се създаваше напрежение, непрекъснато се повдигане на въпрос това. Накрая и управителката реши да се възползва от създалото се напрежение - издаде заповед, че спира всички допълнителни бонуси и останахме на голи заплати. Заради алчните селянки!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #357 -: Ноември 03, 2013, 01:10:55 pm »
Да не говорим за това какви интриги ми въртяха в офиса - тя и другата колежка, която бе от същия град.

В агенцията бяхме на ниски заплати, но вземахме бонуси за обем свършена работа. Аз от никой не съм крала и никой не съм ощетявала, просто с моя чужд език тогава имаше повече работа, най-вече заради бума в строителството и недв. имоти. Направо ми причерняваше пред очите от бачкане! А тия двете злобееха и ми брояха стотинките, все гледаха колко ще взема отгоре към заплатата - при все това, че вземаха по-високи заплати от моята, аз бях с най-ниска заплата в агенцията. Постоянно се създаваше напрежение, непрекъснато се повдигане на въпрос това. Накрая и управителката реши да се възползва от създалото се напрежение - издаде заповед, че спира всички допълнителни бонуси и останахме на голи заплати. Заради алчните селянки!
Лили, когато аз си купих апартамент, мой френд ходеше живееше по скоро с една дива селянка от Горна диканя, и ги поканих да ми дойдат на гости. И понеже друго момче с което сме израстнали 3мата заедно е дизайнер ми го проектира и намираше на по тънко с 50%намаления маркови мебели, тапети и огледала и от Мозамбик от преди имах кожа от зебра, която ми я направиха като за седене и лежане( и секс се прави там..:))))
Та тая само ме разпитваше, кое колко струва и най интересното е че ми направи точна рекапитулация на ЦЯЛАТА СМЕТКА-покупка и ремонт...
И после го настроиваше, как могло да живея в такива условия, а те в други...При положение, че преди да го срешне него нямаше 2 лева в джоба..Имала е дни на които е карала на семки, защото е нямала пари. Единствен аз не я и казах...НА БЕДЕН ЧОВЕК НЕ ПОМАГАЙ!!!!
После същата го скоара и изолира от всички...
Лил, селяните са такива в масовата си част...За тях чуждият талант е напаст...и са склонни да умаловажават чуждият успех..
Когато тук споменах за момичето с което съм излизал видя ли какъв въпрос ми зададоха?
ОТ КЪДЕ ТЯ ИМА ПАРИ НА 18...И че в Принстън по лесно се приемало от колкото в Софийската математическа гимназия, ако имаш кинти немало проблеми да те приемат...
Е заради гореизложеното не ги харесвам...какви лекари учители...селянина треа само до кочинката да седи!!!!!!!!!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #358 -: Ноември 03, 2013, 01:15:16 pm »
Какво, какво? Кожа от зебра, върху която се прави секс?  :57:

Сега вече окончателно признах писателския ти талант!  :rolf:

Виж, ако имаш фотьойл от слонска кожа със стърчащи бивни, мога и да дойда.  :rolf:

А онова кафе от животински фекалии сервираш ли в леглото?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #359 -: Ноември 03, 2013, 01:20:46 pm »
Какво, какво? Кожа от зебра, върху която се прави секс?  :57:

Сега вече окончателно признах писателския ти талант!  :rolf:

Виж, ако имаш фотьойл от слонска кожа със стърчащи бивни, мога и да дойда.  :rolf:

А онова кафе от животински фекалии сервираш ли в леглото?  ;D
Да бе кожата е за облицовка, в Мозамбик ми е продадоха за около 5 долара...
А това кафе за което говориш струва 70 кинта чашата...Пил съм само веднъж в панорамата на Японския, ама кафе не е нещо особенно...
А имам и нарязани огледала в различни форми и 2ве уникални картини в хола....Много си го харесвам, защото си е МОЕ..:)