Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 198655 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #820 -: Декември 08, 2013, 02:33:09 pm »
Много кандидати, един луд  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #821 -: Декември 08, 2013, 02:36:09 pm »
Ама гледам изчезна тоя не се появява поне тук...Абе мацко да не си го приютила вече..? Опс май имаме новина...Охооо и защо да е луд човека, че ти е пристанал...Ти според мен на РДто на Марая сте обсъждали сватбата до 4.00 нали ще ти е кума жената..? И на мен за пеенето...Охоооо...Кажи честно..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #822 -: Декември 08, 2013, 02:37:48 pm »
Лудият, който ще ме вземе  ;D

А и нали вече съм казала - трябва да е по-луд от мен, за да се класира  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #823 -: Декември 08, 2013, 02:39:39 pm »
Ти според мен на РДто на Марая сте обсъждали сватбата до 4.00 нали ще ти е кума жената..? И на мен за пеенето...Охоооо...Кажи честно..?

Кумовете вече са определени - администрацията.  ;D

Имаме и кандидат Павароти  ;D, остава да се избистри положението с жениха.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #824 -: Декември 08, 2013, 02:40:10 pm »
Имаше едно момче Соник, мисля беше ама сега не пише и не се появява тук, а по писането пичага ми се стори и си викам да не си го приютила вече и навързах с горенаписаното...Лил, да не сте се взели бре..? Не ми казваш направо, повече няма да питам дали има или няма новина..
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #825 -: Декември 08, 2013, 02:41:45 pm »
Никой не съм приютила още, избяга като чу за котаците, дори с хищното си цвете не успях да го съблазня.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #826 -: Декември 08, 2013, 02:43:07 pm »
Няма да дълбая с питането, за да не излизам милиционер, но според мен имаме новина...Нека всеки си направи изводите...:)
Айде на сватба Лил...Какво се правиш, какво е това суеверие, да не казваш..?..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #827 -: Декември 08, 2013, 02:45:27 pm »
Айде на сватба Лил...Какво се правиш, какво е това суеверие, да не казваш..?..:)

Отглеждам едно лимоново дръвче за сватбата, като в оня виц... да не му се стори твърде сладък животът с мен  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #828 -: Декември 08, 2013, 02:46:18 pm »
А това дръвче, котките ако го препикаят ще му се случи ли нещо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #829 -: Декември 08, 2013, 02:51:53 pm »
Ако е здраво, право и кораво, нищо няма да му се случи  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #830 -: Декември 08, 2013, 03:03:13 pm »
Няма да дълбая с питането, за да не излизам милиционер, но според мен имаме новина...

Кандидат младоженеца го чакам за тест драйв, ама гледам, че не бърза... Новина ще има след преминаване на входящия тест.  :scorpios: :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #831 -: Декември 10, 2013, 10:02:48 pm »
Сигурно е досадно само да нареждам селджуците, ама нека бъдат за НЕ пример...
Видях се с един приятел в едно заведение и на масата до нас седнали момче и момиче...Освен че подлушваха какво си говорим, мадамата сигурно не му обръщаше внимание и тоя не знам какво откачи, ама избухна и мина от ниски към високи тонове с думите..Какво само мислиш за пари бйе сйелиенко долна, кат не ти аресва си фани ниекой софиениец мръсен да те лашка и изхвърли после у село...
А момичето потъна от срам, ама най странно ми бе че си тръгнаха заедно, вместо да го отсвири селджука....

« Отговор #832 -: Декември 10, 2013, 10:06:21 pm »
Сигурно е досадно само да нареждам селджуците, ама нека бъдат за НЕ пример...
Видях се с един приятел в едно заведение и на масата до нас седнали момче и момиче...Освен че подлушваха какво си говорим, мадамата сигурно не му обръщаше внимание и тоя не знам какво откачи, ама избухна и мина от ниски към високи тонове с думите..Какво само мислиш за пари бйе сйелиенко долна, кат не ти аресва си фани ниекой софиениец мръсен да те лашка и изхвърли после у село...
А момичето потъна от срам, ама най странно ми бе че си тръгнаха заедно, вместо да го отсвири селджука....
Може да я е било страх от него или пък да не е искала да го злепостави пред хората...А има и трети вариант-просто да е селска пръчка,на която не и дреме как я наричат  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #833 -: Декември 10, 2013, 10:12:00 pm »
Какво значи някоя да я е страх некой си да не и направи нещо???? В крайна сметка не живеем във феодална държава...
А Джъст странно ми стана наистина, но не и жал след като движи с тоя...Та странно ми стана, как може такива селяндури да има и как да не съм да с въведе софийско жителство. Моя френд има телефон Айфон 5С който не е евтин по принцип, а селянина и селянката си държаха тилифонити на масата и не бяха кой знае какво..:)...Абе ужас ти казвам

« Отговор #834 -: Декември 11, 2013, 09:11:57 am »
Какво значи някоя да я е страх некой си да не и направи нещо???? В крайна сметка не живеем във феодална държава...
А Джъст странно ми стана наистина, но не и жал след като движи с тоя...Та странно ми стана, как може такива селяндури да има и как да не съм да с въведе софийско жителство. Моя френд има телефон Айфон 5С който не е евтин по принцип, а селянина и селянката си държаха тилифонити на масата и не бяха кой знае какво..:)...Абе ужас ти казвам
Това с телефона е навик май френд! Аз влизам с него даже и в банята.Винаги ми е в ръката-по този начин всичко е под контрол  :P

« Отговор #835 -: Декември 11, 2013, 09:17:07 am »
Ами не знам, на мен малко тъпо ми се вижда да си държат телефони и лаптоп и по масите да се правят на пъпчиви бизнесмени...:)
А ти как го правиш с телефона навсекъде не знам..:)...Странно ми е аз си го заебавам на някъде и после го търся ..:)

« Отговор #836 -: Декември 11, 2013, 01:06:05 pm »
Повярвай ми не винаги е "правене" да си държиш телефона на масата.Моя винаги ми е в ръката,ама абсолютно винаги! В банята,в тоалетната,на масата  ;D Говоря постоянно по него и искам винаги да го чуя когато някой звъни-така се чувствам спокойна  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #837 -: Декември 11, 2013, 01:18:05 pm »
Винаги съм се чудела, когато някой си влиза с телефона и в тоалетната... Но след една много неприятна ситуация, когато посред нощите се заключих в банята и нямаше кой да се притече на помощ, вече се замислям и аз за такава предпазна мярка... Получих обаче друго изкривяване – страх ме е да затварям вратите вътре в жилището, за да не се заключа някъде пак... Влизам в банята/тоалетната и оставям вратата отворена... докато живея сама, мога да си го позволя (котките не ги броя за зяпачи  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #838 -: Декември 11, 2013, 01:20:13 pm »
Джъст личи си когато селянина го държи на масата за да е очевидно...И когато някой за да не изпусне звънене, клюка и тн...
Ми ето днес в нета чета че Волен Сидеров отишъл с държанката си за РДто и в Куба...ами на 60 тя на 30 мисля и вместо да му стиснат ръката му правят сечено...давам този пример, защото винаги монетата има две страни, зависи кой какво вижда, но при някои хора е очевадно..:)

« Отговор #839 -: Декември 12, 2013, 09:58:58 am »
Добро утро!  :wink2: