Те са настроили само две или три от пощите да получават, при мен нищо не идва - длъжността ми е друга. Но всеки път става като развален телефон - казват ми за някакъв клиент или запитване, а аз не зная нищо. Или няма читава организация, или просто не можем да се сработим с тия хора. Понякога направо се чудя на елементарните им въпроси, а би трябвало да се предполага интелект поне на средно ниво.
Пример от ежедневието: офис мениджърката праща стандартни писма, завършващи с "оставаме на Ваше разположение", които аз превеждам. И при условие, че в рамките на деня съм превела няколко такива, накрая ми задава възможно най-тъпия въпрос "Я ми преведи едно изречение - оставаме на Ваше разположение". И гледам, че в диалоговия прозорец в скайпа стоят два или три такива превода, завършващи със същата конструкция. Толкова ли е трудно да погледне и просто да копира изречението!? Де да беше само това, има безброй такива примери. Или например в момента, в който звъни клиент от чужбина и ми подават слушалката, някоя патка се сеща или да пусне кафе машината да бръмчи, или да говори високо в стаята, или да проведе личен разговор по мобилния си телефон, или да тръгне да ми говори нещо, докато водя разговор с клиента. Тотална селяния, оправия нема.