Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199339 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #1020 -: Януари 15, 2014, 03:19:33 pm »
Верно, къде изчезна тя....Свежарска мадама е, спор няма

Да не са се залюбили с Месията?  :-\
Къф е тоя? Ама да се залюбват, шпорят и тн...Любоффф да има ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1021 -: Януари 15, 2014, 03:22:07 pm »
Тяхната свалка си изтървал, а тъкмо тройки уговаряха  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1022 -: Януари 15, 2014, 03:25:41 pm »
Тяхната свалка си изтървал, а тъкмо тройки уговаряха  ;D
Не ме интересуват свалките на другите ;)
Гледам моите неща да вървят ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #1023 -: Януари 15, 2014, 03:27:29 pm »
Предлагам да извикаме Ремедоската да ме освидетелства, тя е специалистЪт  :P

Между другото, напоследък не я виждам тук, да не прави профилактика на чакрите?  :-\

Около Нова година я беше хванала параноя, после пусна един странен хорар, но последния път си изглеждаше съвсем наред — обсъждахме Пипи :blink: И на мен ми липсва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1024 -: Януари 15, 2014, 04:09:24 pm »
На някой днес не му е ден  :57: (в офиса)

Крайно време беше и някой по-висшестоящ да избухне.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1025 -: Януари 15, 2014, 04:20:57 pm »
На някой днес не му е ден  :57: (в офиса)

Крайно време беше и някой по-висшестоящ да избухне.  :blink:
Kaкво е станало? На мен пък ми е едно миролюбиво и на мравката път правя ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1026 -: Януари 15, 2014, 06:15:10 pm »
Щом и други вече забелязват, че тъпотията граници няма, значи има някакъв прогрес... Да не кажат после, че съм мнителна и виждам проблеми там, където ги няма.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1027 -: Януари 16, 2014, 07:59:39 am »
Вчера гледах " Вълка от Уолстрийт" нищо общо няма с книгата. Само партитата ми харесваха, нищо друго във филма. В други теми съм писал за Джордън Белфърт...

« Отговор #1028 -: Януари 20, 2014, 05:48:01 pm »
Днес разбрах, че селяците и в Афганистан ни носят " добро" име...и после Българите били ганьовци...
Селяците, са...
Как не може да се върне жителството само не знам

« Отговор #1029 -: Януари 22, 2014, 08:48:51 am »
Сега прочетох, че Григор Димитров се е представил достойно пред Рафа Надал. Браво на това момче, дано един ден постигне успехите на идола си Роджър Федерер( който е и моят любимец де)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1030 -: Януари 31, 2014, 12:23:43 pm »
За пореден път се убеждавам как едно малко камъче може да преобърне каруцата. Един неподящ човек да назначиш на ключова позиция и целият работен процес се скапва, по цялата верига. Един клиент да звънне и всеки път една и съща неадекватна реакция наблюдавам в офиса. При все това, че през въпросната особа минава цялата кореспонденция, през мен нищо. И някои въпроси ме сварват неподготвена, а като я питам тая – гледа като теле. А и тъкмо е седнала да хапва и мозъкът й е тотално изключил, не реагира на никакви въпроси и никакви обаждания, мисловният процес изцяло блокира. Загубена работа. Вече не виждам никакъв шанс нещо тук да се промени. И от едно изречение направиха развален телефон, преливане от пусто в празно, сега в продължение на един час това ще се обсъжда. При условие, че кратко и конкретно с клиента се уточни датата и часът на ангажимента. Имам чувството, че тук хората или са бавноразвиващи се, или просто ги мързи да мислят. За пореден път се убеждавам, че има ли голяма разлика в подхода към работата и в манталитета, нищо не върви. Накрая влезе шефът и каза, че това е някакъв мошеник и просто не съм в течение на тяхната кореспонденция. Като детектив започнах да ги разпитвам писал ли е тоя човек на някоя от пощите – никой не знае, не могат да се ориентират в ситуацията, седят и гледат с големи невинни очи... А през мен нищо не минава тук. После на някой просветва, че е имало такова запитване наскоро. И същият разговор се възпроизвежда наново – ама кой се е обадил, ама какво казал, ама откъде, ама защо., ама ти защо така каза, ама ти защо така му отговори (при все това, че съм питала директно шефа).
А те ме държат винаги встрани от цялата кореспонденция с клиенти, всичко разбирам последна тук. Надявам се с това да приключат празните им приказки ала бг седянка. Баси, накрая наистина ще докарат фирмата до фалит.  :-X

« Последна редакция: Януари 31, 2014, 12:55:08 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1031 -: Януари 31, 2014, 06:47:41 pm »
Предложи на шефа да ви инструктира всяко писмо, което се пише или се получава, да се препраща на пощите на всички от екипа. При нас така се процедира - копие до всеки.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1032 -: Януари 31, 2014, 07:21:27 pm »
Те са настроили само две или три от пощите да получават, при мен нищо не идва - длъжността ми е друга. Но всеки път става като развален телефон - казват ми за някакъв клиент или запитване, а аз не зная нищо. Или няма читава организация, или просто не можем да се сработим с тия хора. Понякога направо се чудя на елементарните им въпроси, а би трябвало да се предполага интелект поне на средно ниво.

Пример от ежедневието: офис мениджърката праща стандартни писма, завършващи с "оставаме на Ваше разположение", които аз превеждам. И при условие, че в рамките на деня съм превела няколко такива, накрая ми задава възможно най-тъпия въпрос "Я ми преведи едно изречение - оставаме на Ваше разположение". И гледам, че в диалоговия прозорец в скайпа стоят два или три такива превода, завършващи със същата конструкция. Толкова ли е трудно да погледне и просто да копира изречението!? Де да беше само това, има безброй такива примери. Или например в момента, в който звъни клиент от чужбина и ми подават слушалката, някоя патка се сеща или да пусне кафе машината да бръмчи, или да говори високо в стаята, или да проведе личен разговор по мобилния си телефон, или да тръгне да ми говори нещо, докато водя разговор с клиента. Тотална селяния, оправия нема.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1033 -: Януари 31, 2014, 07:37:13 pm »
Те са настроили само две или три от пощите да получават, при мен нищо не идва - длъжността ми е друга. Но всеки път става като развален телефон - казват ми за някакъв клиент или запитване, а аз не зная нищо. Или няма читава организация, или просто не можем да се сработим с тия хора. Понякога направо се чудя на елементарните им въпроси, а би трябвало да се предполага интелект поне на средно ниво.

Пример от ежедневието: офис мениджърката праща стандартни писма, завършващи с "оставаме на Ваше разположение", които аз превеждам. И при условие, че в рамките на деня съм превела няколко такива, накрая ми задава възможно най-тъпия въпрос "Я ми преведи едно изречение - оставаме на Ваше разположение". И гледам, че в диалоговия прозорец в скайпа стоят два или три такива превода, завършващи със същата конструкция. Толкова ли е трудно да погледне и просто да копира изречението!? Де да беше само това, има безброй такива примери. Или например в момента, в който звъни клиент от чужбина и ми подават слушалката, някоя патка се сеща или да пусне кафе машината да бръмчи, или да говори високо в стаята, или да проведе личен разговор по мобилния си телефон, или да тръгне да ми говори нещо, докато водя разговор с клиента. Тотална селяния, оправия нема.

Лили, то това е повсеместно :) Ама да ти кажа, рибата започва да мирише от главата - не са виновни момичетата, ами този, който ги е назначил и който ги ръководи. Приказката за зелника/баницата :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1034 -: Януари 31, 2014, 07:41:12 pm »
Между другото, шефът е изключително точен. Но имам чувството, че е някак "над нещата" - не забелязва дребните камъчета, които могат да преобърнат колата. Дребни, но вредни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1035 -: Януари 31, 2014, 07:54:12 pm »
Между другото, шефът е изключително точен. Но имам чувството, че е някак "над нещата" - не забелязва дребните камъчета, които могат да преобърнат колата. Дребни, но вредни.

и аз така си мислех години наред, докато в един момент не "ми светна". Затова си позволих да дам мнение. При всички положения има нещо, което не знаеш, или не виждаш, или не осъзнаваш, което създава проблема. Докато не го разбереш, доста ще се тормозиш. Възможно е сега нещата да излизат наяве, знам ли .... аз съм по нумерологията, вие сте астролозите :) ти не си ли му правила на шефа хороскопче? :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1036 -: Януари 31, 2014, 08:08:58 pm »
Не съм правила, неудобно ми е да питам за часа.
Стелиум във Водолей, Луна в Овен. Може би просто не обича да се занимава с дребни детайли и очаква от персонала да се саморегулира. Но има и хора, които просто не желаят да си променят начина на работа и да се учат на нови неща. И имам чувството, че тази липса на гъвкавост затормозява работния процес.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1037 -: Февруари 11, 2014, 11:59:30 am »
Боже, моля те, спаси ме! Да свършва вече тоя солар с изгряваща Дева, че едва понасям жени с интелектуални липси, да не говорим, че се налага да търпя такива в служебното си ежедневие. Мъка, голяма мъка...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1038 -: Февруари 13, 2014, 01:44:21 pm »
Moже ли да Ви помоля за едно гласче за един мой приятел :)
http://explorebg.natgeotv.com/%D1%84%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D1%82-%D0%BA-candidate34290.html
 :blink: :blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1039 -: Февруари 13, 2014, 04:15:59 pm »
Мейл ли си фимейл ли си, темата е хейтърска за селджуците...А с твоето френдче се вземете и гласувайте взаимно един за друг...
;)))))