Аз знам кой Лъв визирам, дето тачи и Хитлер и българския такъв-Хитлер. Астро му е дала банната почивка, разбирам го от другата тема.
Канцер, има едни луди, дето са гранични, психични...и психиатрията си я пренаписват днешни светила, учени. Това, което преди беше шизофрения и маниаклано депресивно, сега е обсесвино-компулсивно разстройство.
Фройд-чудесен, но на популярно ниво се забравя, че той е направил изследванията си върху психично болни хора, а ние не сме, нали, поне не и освидетелствани. :lol:засега

Друго разбирам още,че който търси някакви призраци у чуждата градина сам има такива "комплекси" не се ли сещате? Често агресивният човек напада другите по темата, която на него му е болна.
Кочмлекс за малоценност ми е вменяван и на мен, ама нали излизаме от детството и бавно се осъзнаваме, все пак.
Комплексът/не за малоценност, по принцип/ е нещо, което не е разрешено, отминало в момента и остава като блок в подсъзнанието. Често след време предпазно, или по навик се изказваме, действаме нелогично, инстинктивон именно заради този 12-домен спомен от минала травма.