Здравей Гост

Търпеливи ли сте?

• 22 Отговора
  • 2653 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Търпеливи ли сте?
« -: Октомври 14, 2013, 11:01:22 pm »
До колко и кога проявявате търпение?

Посочете АСЦ ,Марс и Меркурий  в картата си.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Търпеливи ли сте?
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2013, 11:10:45 pm »
Търпението идвало с времето... ;D И май е вярно... :rolleyes:
Пак дедо Ви Сатурн...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2013, 11:15:19 pm »
Не - Асц.Водолей, Марс в Дева, Меркурий в Рак (ретро)... :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2013, 11:18:38 pm »
Търпелива съм много, докато не прелее чашата. Но прелее ли, настъпва ледникова епоха.
Кофтито при мен е, че имам навика да удължавам агонията, а трябва да режа от раз.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2013, 11:20:30 pm »
От най-търпеливите-възпиремане на живота тип вечната Амбър. Това ме дразни, но търпя-докрай. Фиксирани оси и такъв сатурн, при мен е това.
« Последна редакция: Октомври 14, 2013, 11:50:36 pm от Enigma »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2013, 11:39:28 pm »
Нетърпелива съм.Чувствам се като окована с робски окови,когато се налага.Не мога да чакам повече от двама на опашка.Възможно е да ми стане физ,зле,ако трябва да чакам.Сатурн е в секстил Слънце и тригон АСЦ.За по -важните неща знам,че трябва да чакам,но от това не ми става по-леко.АСЦ-Стрелец,Марс-Везни,Меркурий-Дева.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Октомври 15, 2013, 06:27:15 am »
За дълбоки и неизбежни неща от живота съм доста търпелива и кротка.
Имам 4ри планети в земни знаци.
Иначе съм импулсивна в изказа си-меркурий в овен,както и мислите ми идват като изневиделица.
АС в лъв също ме прави доста огнена на моменти,жизнена.
В любовните взаимоотношения не съм търпелива.Предпочитам нещата да се случват веднага и така както ги искам.И когато не стане,приемам факта и се отказвам.Мога да бъда доста упорита,докато не се убедя в нещо,че няма да стане.
Но мога да бъда и много стабилна,и не обичам промените.Въпреки,че като се случат бързо се адаптирам към тях/риби слънце/.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2013, 07:05:07 am »
Да, търпелива съм - по-скоро притежавам силна воля  :blink:

Фиксирани Слънце Телец и Асцендент в Скорпион; Марс в съвпад със Сатурн, Мерка е в Близнаци и 8-ми дом.

Понякога, търпението ми липсва - отдавам нужното на Уран в съвпад с Асцендента ми; колкото повече "пораствам"  :blink:, толкова повече започвам да уважавам и ценя спонтанността /точно спонтанността - да ти е леко и свободно/.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #8 -: Октомври 15, 2013, 08:05:09 am »
Аз направо минавам за пример за ужасно търпелив човек.. АЦ във Везни, Марс и Меркурий- 10-ти дом в Рак. Винаги гледам да отстъпя само и само мир да има, поради същата причина предполагам и съм търпелива. Осъзнавам го обаче и когато ми дойде в повече прекъсвам нещата от раз.
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #9 -: Октомври 15, 2013, 08:17:38 am »
Търпелива съм и наистина сатурн ме научи. Иначе светилата и меркурий в подвижни знаци, всичко да става днес, ако може от днес за вчера дето казват.
В любовта не съм, заради венерата в овен, ама и там ми подостриха рогата, май ги отрязаха даже ;D

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #10 -: Октомври 15, 2013, 08:20:01 am »
Асц Козирог Мерк стрелец и марс телец....търпение определено не ... но това е от слънце стрелец опозиция марс... като реша нещо че трябва да се направи и докато не стане се побърквам  ;D ;D ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #11 -: Октомври 15, 2013, 08:39:38 am »
Не съм търпелива. Асцендент Овен! Слънце в Стрелец, Луна в козирог в съвпад със Сатурн, Мелкурий в Скорпион в точен съвпад с Нептун. Марс, управител на АСЦ, ретрограден в Рак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Октомври 15, 2013, 09:05:20 am »
Нетърпелива съм, когато искам да се случи нещо. Но животът ме научи да чакам, при мен нещата не стават от раз, за всичко трябва много зор.

Мразя да чакам по опашки, но и това е неизбежно. В такива ситуации нетърпението ме обзема, но после се настройвам психически, изпадам в нещо като транс и чакам търпеливо да ми дойде редът.

Смятам, че в отношенията с хората съм много търпелива, дори прекалено, което е причина често да се злоупотребява и прекалява с мен. Обикновено в такива ситуации подхождам деликатно и тактично, но когато видя, че някой системно се олива и въобще не е наясно какво прави и какво причинява, започвам по индиректен начин - "казвам ти дъще, сещай се снахо". Ако пък не разбира или се прави, че не разбира, в един момент чашата прелива и минавам от индиректно към директно. Има хора, на които буквално трябва да им навреш нещо под носа, за да им покажеш, че някъде и в нещо грешат и къде точно са сгрешили. Не че това е някаква гаранция да се осъзнаят и да си вземат поука, но поне да спрат да те правят на глупак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Октомври 15, 2013, 11:39:29 am »
НЕ СЪМ.
Ац Вeзни. Марс квадрат Уран. Старая се и работя върху себе си :-D
« Последна редакция: Октомври 15, 2013, 03:08:18 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Октомври 15, 2013, 11:58:48 am »
По принцип на мен като ми прелее чашата ми е трудно да кажа на човека да спре да злоупотребява с търпението ми, старая се да му го намекна по-тактично и да направя така, че сам да се усети. Но има доста упорити случаи, които се правят на ни лук яли, ни лук мирисали, докато не ги полееш с леден душ, пък после се чудят отде им е дошло и защо. Всъщност такива хора са много наясно какво правят и защо го правят, просто очакват номерът да минава навсякъде, по някоя тяхна удобна, позната и добре отработена схема, която мислят, че са изпипали до съвършенство... Да, ама не - все някъде по веригата стават засечки, нали?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #15 -: Октомври 15, 2013, 12:51:54 pm »
При мен е доста различно.Не намеквам нищо,направо го казвам.Така всичко е пределно ясно,не давам възможност някой да се направи на ударен или пък на друг наистина да не ме разбере.Нямам търпение да намекна нещо,пък после да чакам дали абоната ще зацепи.Отделно мисля,че хората често се разминават,защото не се изразяват прямо и от там респективно действително не са се разбрали,защото са различни и не са телепати.Кой по-умен,кой по-емоционално незрял,затова без намеци при мен.Понякога/често ;D съм крайно нетактична,но за мен истината е по-важна от емоц.шок на хората ,които се крият и страхуват от истината.Преди съм била по дипломатична,но вече доброволно изтървах влака.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Октомври 15, 2013, 12:54:54 pm »
Преди съм била по дипломатична,но вече доброволно изтървах влака.

И аз натам съм се запътила.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #17 -: Октомври 15, 2013, 01:01:34 pm »
Ще ти стане широчко и чисто.Успех,стреляй ги от упор,от това умрели няма.

« Отговор #18 -: Октомври 15, 2013, 11:51:16 pm »
НЕ...АЦ-Везни,Марс-Рак/10дом/,Меркурий-Овен/7дом/...образуват Тау-квадрат.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #19 -: Октомври 16, 2013, 01:41:22 am »
Да....АСЦ Козирог(Сатурн в скорпи на МЦ), Меркурий и Марс в Рак(но става ли въпрос за ядене трудно търпя глад)