Да, огнена Луна съм. Но, мислиш ли, че аз мотивирам повече за контрол, отколкото някоя по-податлива водна Луна? На мен Слънцето ми е водно, но в картата имам почеве огън от огнените...
Колкото до ангажиране на вниманието с някой, като огнена Луна сматам, че човек сам решава с какво да се ангажира.
Това обаче не изключва желанието да си в симбиоза с някой. Аз съм забравяла себе си. И никога не стигам до обиди, ултиматуми, унижение на другия - АЦ Везни.
Колкото до цитата ти, ще ти отговоря пак с цитат - Не се превръщай в "нищо", само за да станеш за друг "всичко".
И все пак, всичко си има изключения - съпруг, деца....
Темата беше подтикната от това, че от човек бях наречена потайна и прикрита само защото не намирам за нужно да си изплаквам майчиното мляко пред него. А той е човек, който иска всичко да знае, да се меси във всичко и да има контрол над ситуацията. И, като видя, че го губи, започна да изнудва и заплашва.
В общи линии, може би разликата е в това дали възприемаш другия като способен да има и лично пространство, собствен вкус и пр. Изключвам ситуациите, когато си обвързан с друг човек и трябва да се съобразявате.