Здравей Гост

Някой да му се занимава?

• 25 Отговора
  • 3812 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Някой да му се занимава?
« Отговор #20 -: Октомври 30, 2013, 12:11:35 pm »
Все по малко хора работят със западна астрология... Има ли огромни разлики се чудя аз..
защо така си мислиш, покрай моите постове тука ли?
това, че програмата е украинска не означава, че съдържанието не е от западната астрология
 с руския по-лесно се справям, затова и ползвам тази онлайн програма  :blink:

По скоро визирах, хората които се занимават с Индийска, не че е проблем, чудя се дали да почна да я уча, в такъв смисъл го написах :)

Разбирам те Аркус, и аз затова ползвам Английски, а не Руски, защото се оправям по-добре с него :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #21 -: Октомври 30, 2013, 12:23:47 pm »
Учи индийската, интересна е.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #22 -: Октомври 30, 2013, 12:52:14 pm »
Съни, права си за асц. но имам Слънце в Рак. Дилема е  ;D ;D

Съни! Гушкам те :))))) Надявам се да си добре мила моя!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Октомври 30, 2013, 12:55:43 pm »
Ведическа астрология няма как да научи човек и да приложи това знание на практика, ако не усвои философската концепция и подхода, стоящи в основата й. Иначе да чете лекции и книжки всеки може. И не става въпрос само за минали животи - тази концепция я има и в западната астрология. Така че най-добре е човек да се занимава с това, което може.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Октомври 30, 2013, 01:07:18 pm »
Краби, ако питаш мен, не учи индийска, твърде е различна от нашата и досега никой нищо не ми е познал с индийската, постоянно говорят за разни минали животи, дадености и не гледат в бъдещето, а ти си с асц. водолей и имаш нужда да знаеш бъдещето. И аз се бях зарибила, но се отказах. Това е лично мнение, не искам никого да засегна.

Аз с минали животи не се занимавам (не вярвам в тях) ;D. За желанието ти за благотворителна дейност знаеш ли как се досетих? Първо ми хрумна от накшатрата на Луната ти, доколкото помня е Утара Бхадрапада. Това бях чела за нея малко време преди да зададеш въпроса си във форума и да погледна картата ти. След това видях позициите на Нептун и Венера в западната ти карта и ми стори, че те потвърждават това. Та, така. Обаче първо ведическата астрология ме насочи в тази посока.

« Отговор #25 -: Октомври 31, 2013, 06:29:41 pm »
На мен в началото ми беше прекалено... неразбираема, далечна. Периодът на Кету отключи интереса ми към нея. Кету стои в 12-тия ми дом и в двете карти (западна и ведическа), а в 9-та производна карта е в 8-ми дом. Доколкото помня, интересът към астрологията е по 8-ми дом във ведическата система.
Не знам как да потърсим липса на интерес към ведическата астрология (или да кажем по-общо, по-екзотични астрологични системи) във ведическата карта.