Венера в ретрофаза е от изключително значение за творците...и всички свързани с изкуството.
Наред с тях онези ,които имат Венера в козирог ще бъдат погалени от съдбата...
При всички при които има отношение към 2-ри ,5-ти и 8-ми дом Венера ще донесе приходи...извън очакваните.
При Девите разходите ще са повече от обичайните...,при Телците разкрасяването и покупките за дома ще надхвърлят очакванията им...
И не е случайно , че на КОЛЕДА ВЕНЕРА ЩЕ Е РЕТРО...ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!
Дано, дано! В радикса ми Венера е в 8-ми и е У на 8-ми, да не взема да получа наследство

Въпреки че при мен управлява цели три дома, вкл. Везнишко АЦ и СЛВ, както и Слънце Телец, изобщо не усещам транзитите и на тази Венера, нито ретроградните и цикли, нито пък възвратите и

При последният си възврат преди няколко месеца стана ретроградна точно върху наталния си градус в картата ми, три пъти мина отгоре и пак нищо не разбрах.
В момента транзитира през 3-ти дом. Преди седмица започнах повторно процес за подаване на документи за академична работа и финансирането и, но това по-скоро е по Юпитер май? При това и той е ретро към момента и то в 9-тия ми дом, връщам се към незавършени дела по темите на 3-ти -9-ти дом, хайде дано транзитната Венера в 3-ти да помогне и тя!