Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81148 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #80 -: Ноември 30, 2013, 03:47:29 pm »
При мен ще е през 6ти дом и ще прави тригон с наталната венера в 10ти.
В началото на козирога ще съвпадне с юпитер,в края на козирога ще направи тригон с луна и марс/25 гр/.
Плюс изброените, ще се обърне ретро и в секстил със нат слънце У1.Както и тригон сатурн У6.
Ще се обърне директна в точен тригон нат венера.
И квадрат МС.

Богато аспектирана ще бъда ;D
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 04:16:38 pm от Milkyway »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #81 -: Декември 01, 2013, 06:29:42 pm »
Усещате ли нещо особено по венера?

Аз да...искам да се разкрасявам.
А вчера направих не добра покупка,на червило от 20 лв.Нямаше тестер,въпреки всичко го купих и като се прибрах вкъщи.....ужас! Изобщо не е моя цвят.Никога няма да сложа такова :-X

« Отговор #82 -: Декември 02, 2013, 03:08:19 pm »
Желателно ли е да се избягва купуването на козметика през периода?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #83 -: Декември 02, 2013, 03:14:03 pm »
По-скоро експериментиране с нова козметика.Обаче не го твърдя от личен опит :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #84 -: Декември 02, 2013, 03:24:29 pm »
да и аз усещам венера в козирог- точно разкрасително. И най- вече- драматични очи- много започнах да се гримирам на очите- даже за през деня да слагам някакъв опушен грим. Луда работа. Занимава ми се.

Иначе много подаръци, МНООГО от както венера е в козирог- дрехи, обувки и аз си купувам, но и ми подаряват много- странно е чак. Без повод!
Също направих си вкъщи декорация с бижутата- окичих ги по стените- хаабее. ...Венера все пак си е в триплицитета. ;) пък и при мен в 10ти дом! ВСИЧКО НА ПОКАЗ!
ПАРАД!

...финансово съм много добре- нон стоп пара в чантата- взимам- давам, дават ми. при мен венера е у3,8.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #85 -: Декември 02, 2013, 08:04:57 pm »
Аз пък току-що си напазарувах Коледна елха! Скоро време, като ме хване музата, ще направя и Коледните украси.

« Отговор #86 -: Декември 05, 2013, 07:02:23 am »
да и аз усещам венера в козирог- точно разкрасително. И най- вече- драматични очи- много започнах да се гримирам на очите- даже за през деня да слагам някакъв опушен грим. Луда работа. Занимава ми се.

Иначе много подаръци, МНООГО от както венера е в козирог- дрехи, обувки и аз си купувам, но и ми подаряват много- странно е чак. Без повод!
Също направих си вкъщи декорация с бижутата- окичих ги по стените- хаабее. ...Венера все пак си е в триплицитета. ;) пък и при мен в 10ти дом! ВСИЧКО НА ПОКАЗ!
ПАРАД!

...финансово съм много добре- нон стоп пара в чантата- взимам- давам, дават ми. при мен венера е у3,8.
Леле,Зи! И аз така! Вчера си бях почернила целите очи.Разглеждам снимки с опишен грим и обмислям даже да си купя палитра на МАК  :o
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #87 -: Декември 05, 2013, 07:04:50 am »
Кажете ми хора кога да си шия сватбената рокля.Сватбата е на 4-ти април.Венера е ретро до 31-ви януари,но после стои в сянка чак до началото на март.Че няма да я шия по време на ретроградието е ясно,но дали и сянката е толкова опасна  :-\

« Отговор #88 -: Декември 05, 2013, 07:04:59 am »
Аз пък току-що си напазарувах Коледна елха! Скоро време, като ме хване музата, ще направя и Коледните украси.

Тази седмица и аз планувам тази покупка. :blink: И подаръци за малкия.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #89 -: Декември 05, 2013, 07:12:14 am »
Кажете ми хора кога да си шия сватбената рокля.Сватбата е на 4-ти април.Венера е ретро до 31-ви януари,но после стои в сянка чак до началото на март.Че няма да я шия по време на ретроградието е ясно,но дали и сянката е толкова опасна  :-\

Според мен, не е опасна сянката. Аз при предишното ретроградие на Венера и бижута купувах, и козметични процедури правих...но при мен прогресивната е ретро и не ми се отразяват зле тези периоди.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #90 -: Декември 05, 2013, 07:33:36 am »
Вчера ми се обади един познат и каза, че ме е препоръчал за езна позиция. Работата е по- ниско платена от сегашната ми, но е в пъти по-спокойна и като че ли добра за развитието ми. Новолунието ми беше във втори дом, но в куинконс с Венера като у1.8.12 домове с 2гр орбис. Ако сменям работата, тея ще е вече ретроградна в 3 дом. Уран ми е в 6ти. Имам усещането, че при всяко ретроградие негово се появява възм. да сменя работата. Въпросът е за добро ли ще е или деградирам? Не мога да кача картата.  :unsure:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #91 -: Декември 05, 2013, 07:52:41 am »
Аз съм се явявала успешно на интервю по време на ретро венера, но както писах по-нагоре моята по прогресия е ретро. Тогава ретрофазата беше в знака на моята натална и прогресивна венера.

« Отговор #92 -: Декември 05, 2013, 09:56:25 am »
Моята е директна и по прогресии,така че трябва да внимавам с нея.Този петък ще се подстригвам и до 2 седмици ще си накупя дрехите,които ми трябват,за да не купувам по време на ретроградието.Даже и поддръжката на ноктите ще си направя преди него  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #93 -: Декември 05, 2013, 10:00:02 am »
на мен пък венера ми е ретро в солара!
А солара ми почва по време на ретро венера - в солара ми е в съвпад с натален МП- у5,у7

Това..мислите ли, че ще окаже влияние?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Kaya

• 2893
« Отговор #94 -: Декември 11, 2013, 04:07:26 pm »
Статията, която е превела Асол е много хубава за ретро венера и затварянето на 240-3  годнишния цикъл. Мерси.
Тази пентаграма съвпада ли поне в някои точки  с тия прословути  хелиакални изгреви на венера? те бяха на  8 годишен цикъл, ако не бъркам.. та се чудех дали има засичане с ретроградната пентаграма?

бтв. да смятам, че ретро венера вади истории от минали животи:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #95 -: Декември 11, 2013, 07:46:31 pm »
Статията, която е превела Асол е много хубава за ретро венера и затварянето на 240-3  годнишния цикъл. Мерси.
Тази пентаграма съвпада ли поне в някои точки  с тия прословути  хелиакални изгреви на венера? те бяха на  8 годишен цикъл, ако не бъркам.. та се чудех дали има засичане с ретроградната пентаграма?

бтв. да смятам, че ретро венера вади истории от минали животи:)

Kaya, i аз харесах статията. :blink:
Благодаря Асол! Не бях попадала на такова тълкуване за ретро Венера. Предстоящият съвпад Слънце/ретро Венера на 10 януари 2014 е в то4ен съвпад с У5 на дъщтеря ми, а на приятелят й в то4ен съвпад с нат. Слънце.  ;D

Надчвам се, 4е не след дълго ще можем да про4етем за ретро Марс.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #96 -: Декември 11, 2013, 07:58:09 pm »
Венера в ретрофаза е от изключително значение за творците...и всички свързани с изкуството.
Наред с тях онези ,които имат Венера в козирог ще бъдат погалени от съдбата...
При всички при които има отношение към 2-ри ,5-ти и 8-ми дом Венера ще донесе приходи...извън очакваните.
При Девите разходите ще са повече от обичайните...,при Телците разкрасяването и покупките за дома ще надхвърлят очакванията им...

И не е случайно , че на КОЛЕДА ВЕНЕРА ЩЕ Е РЕТРО...ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #97 -: Декември 11, 2013, 08:46:51 pm »
Само да вметна,че от няколко дена много ми върви-при мен е в 5-ти дом.Имам голям късмет и ми правят неочаквани подаръци.Чудя се дали да не отида на Бинго  :rolleyes:

« Отговор #98 -: Декември 11, 2013, 08:49:27 pm »
Венера в ретрофаза е от изключително значение за творците...и всички свързани с изкуството.
Наред с тях онези ,които имат Венера в козирог ще бъдат погалени от съдбата...
При всички при които има отношение към 2-ри ,5-ти и 8-ми дом Венера ще донесе приходи...извън очакваните.
При Девите разходите ще са повече от обичайните...,при Телците разкрасяването и покупките за дома ще надхвърлят очакванията им...

И не е случайно , че на КОЛЕДА ВЕНЕРА ЩЕ Е РЕТРО...ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!

Дано, дано! В радикса ми Венера е в 8-ми и е У на 8-ми, да не взема да получа наследство ;)

Въпреки че при мен управлява цели три дома, вкл. Везнишко АЦ и СЛВ, както и Слънце Телец, изобщо не усещам транзитите и на тази Венера, нито ретроградните и цикли, нито пък възвратите и :( При последният си възврат преди няколко месеца стана ретроградна точно върху наталния си градус в картата ми, три пъти мина отгоре и пак нищо не разбрах.

В момента транзитира през 3-ти дом. Преди седмица започнах повторно процес за подаване на документи за академична работа и финансирането и, но това по-скоро е по Юпитер май? При това и той е ретро към момента и то в 9-тия ми дом, връщам се към незавършени дела по темите на 3-ти -9-ти дом, хайде дано транзитната Венера в 3-ти да помогне и тя!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #99 -: Декември 11, 2013, 08:59:01 pm »
На мен пък ми се е свършил парфюма и трябва да избързам да си купя,преди венера да е станала ретро ;D
Защото смятам да е скъп ;D