Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81194 Прегледи
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #220 -: Декември 29, 2013, 07:02:45 pm »
Така е,ама ми стана терсена на гащите-все пак купувам скъпо белъо и сега се тревожа и подменените да не се скъсат.Просто съм болезнено привързана към дрехите...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #221 -: Декември 29, 2013, 07:46:41 pm »
Днес някой от София удари кьоравото с 2 470 742 лева.... при ретро Венера.... А  да са му честити!  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #222 -: Декември 29, 2013, 08:13:34 pm »
Искам да се оплача от ретроградната Венера  :angry: Комплекта белъо,който си купих вчера ми се скъсаха прашките  :angry: Това за пръв път ми се случва.Но добре че като отидох в магазина продавачката ми ги замени.Но това не е всичко! Вчера си изгубих една обица  :angry: А днес като отидохме в едно от любимите ми кафенета нямаше горещ шоколад!  :angry: Е,писна ми!!!
при теб ретро венерата вероятно следва да ти покаже, че материалното не е най-важното в този живот. не го казвам назидателно, защото аз като слънчев телец също много държах на тези неща, докато един близнак- мъжа ми, не ми помогна да осъзная, че има други, по- важни неща, които те ...правят свободен. а свободният човек, е щастлив човек.
и стана така, че когато вече не исках нищо, получих всичко.

п.с. да не ме разбереш погрешно - не говоря да ходиш без гащи  ;D а да не се ядосваш за такива дреболии. като са се скъсали, майната им , няма да купуваш вече от тази марка. като се е изгубила обецата, ще си купиш други..и така ..
« Последна редакция: Декември 29, 2013, 08:23:18 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #223 -: Декември 29, 2013, 08:21:08 pm »
Днес някой от София удари кьоравото с 2 470 742 лева.... при ретро Венера.... А  да са му честити!  ;D
А гадателката Гьокчен предсказа, че джакпотът ще падне след НГ.

« Отговор #224 -: Декември 29, 2013, 08:39:31 pm »
Искам да се оплача от ретроградната Венера  :angry: Комплекта белъо,който си купих вчера ми се скъсаха прашките  :angry: Това за пръв път ми се случва.Но добре че като отидох в магазина продавачката ми ги замени.Но това не е всичко! Вчера си изгубих една обица  :angry: А днес като отидохме в едно от любимите ми кафенета нямаше горещ шоколад!  :angry: Е,писна ми!!!
при теб ретро венерата вероятно следва да ти покаже, че материалното не е най-важното в този живот. не го казвам назидателно, защото аз като слънчев телец също много държах на тези неща, докато един близнак- мъжа ми, не ми помогна да осъзная, че има други, по- важни неща, които те ...правят свободен. а свободният човек, е щастлив човек.
и стана така, че когато вече не исках нищо, получих всичко.

п.с. да не ме разбереш погрешно - не говоря да ходиш без гащи  ;D а да не се ядосваш за такива дреболии. като са се скъсали, майната им , няма да купуваш вече от тази марка. като се е изгубила обецата, ще си купиш други..и така ..
Оф,това го осъзнах,но все пак се дразня! Никога не ми е било толкова трудно да купувам.Обикалям като бясна и нищо не мога да си намеря и най накрая да се охарча за нещо скъпо и да се скъса...Тази марка е добра иначе,много неща имам от нея и чак съм шокирана,но най-важното е че ми замениха скъсаните гащи  ;D Сега си харесах и един колан естествена кожа червен,но от ужас днес не го купих.Страх ме е да купувам вече...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #225 -: Декември 29, 2013, 08:44:59 pm »
Сърби ме да ида и да купя 3Д телевизор, но се въздържам поради тази причина и аз  ;D
Не знам какъв е този порив - аз не гледам ТВ изобщо, от около 3г чета предимно книги, главно на астро или конспиративна тематика... Твърд противник съм на телевизията, но сега изгарям от желание за един 40-инчов....  :angry:
Така беше и с телефона септември месец. Въздържах се тогава обаче .... до ноември  :-[

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #226 -: Декември 29, 2013, 09:45:26 pm »
И аз се старая да не се привързвам към вещите, но току що хванах една от котките да ми дере скъпи боти от естествена кожа. За броени секунди, докато му изкрещях, едната беше цялата одраскана, всичко е в резки. Така ми съсипаха вече два чифта скъпи ботуши.  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #227 -: Декември 29, 2013, 10:34:28 pm »
Лили, направо ги прибирай в шкафа. Моето куче, лека му пръст, като беше бебе, ми изгриза токчетата на 2 нови чифта обувки и 1 тетрадка по английски. От тогава вдигам всичко нависоко - в твоя случай - в шкафа  ;D

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #228 -: Декември 29, 2013, 10:40:42 pm »
Да, моя си е вината, хем ги зная какво правят. Все оставям по един-два чифта обувки неприбрани в шкафа, после се чудя що са одраскани. Качват се и върху чантите, вече и тях трябва да ги държа някъде нависоко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #229 -: Декември 30, 2013, 06:20:42 am »
Трябва да прибираш всичко,Лили! Моя котарак откакто ми опика едни чисто нови ботуши ест.кожа започнах да прибирам всичко.Това беше и единствения път,в който го набих...Сега при моя приятел нямаме никакви животни и съм по-спокойна,но много ми липсват котките.Постоянно си представям,че имам котка,даже си инсталирах на телефона виртуална такава  ;D

« Отговор #230 -: Декември 30, 2013, 08:20:31 am »
Сърби ме да ида и да купя 3Д телевизор, но се въздържам

И ние така,още повече,че моите родители и брат ми си купиха и е още по-трудно въздържанието. ;D

« Отговор #231 -: Декември 30, 2013, 08:49:16 am »
При мен влиянието засега се изразява в това, че:
1. Почвам пак да се сещам за стара любов кой знае защо, а пък отдавна уж ми е минало. Снощи дори си мислех насериозно дали да не се обадя да кажа "радвам се за теб", но се въздържам, за да не ме изтълкуват погрешно.
2.Оферирах на продавалник нещо за интериора, което бях оферирала за по-голяма сума преди, но продавачът се назландисваше. Сега пак ще го купя, но по-евтино, искам да кажа, че имам връщане към стара венерина тема. Дано като е връщане да няма проблем със стоката.
3. Дадох на поправка две бижута и сега живеят втори живот.
4. Поръчах бельо онлайн, като още преди да е обработена поръчката я замених с друга, не е пристигнало още, ще рапортувам да кажадали става или има проблем.

Венера в наталния хороскоп ми е на средата на небето.

« Отговор #232 -: Декември 30, 2013, 08:55:07 am »
Какво не и харесвате на ретро венера не знам. На мен ми донесе яко и хубави подаръци за Коледа...Телефон, нов телевизор и кинти...Дрехи също си купих...Само ретроградна да си е...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #233 -: Декември 30, 2013, 09:00:35 am »
Аз се запознах преди седмица с едно момиче по нета. Тя много ме хареса, но аз нея не кой знае колко и понеже ми отговаряше доста уклончиво дали иска да се видим на живо, я отрязах и вече не общувам с нея. И без това за връзките започнали при ретро Венера казват, че са краткотрайни.
Абе Веско, изкуши мацката дас е видите...Кажи и директно какво и мислиш, не и чупи стойки на обиден ГОЗБОДИН...Първо бягат после те гонят...стара традиция е това...Действаи я смело и успех...:)
Не мисли ретро венера и тн...Опитай пък каквот стане..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #234 -: Декември 30, 2013, 06:09:25 pm »
Аз се запознах преди седмица с едно момиче по нета. Тя много ме хареса, но аз нея не кой знае колко и понеже ми отговаряше доста уклончиво дали иска да се видим на живо, я отрязах и вече не общувам с нея. И без това за връзките започнали при ретро Венера казват, че са краткотрайни.

Веско, не е задължително да са краткотрайни. Аз се запознах с моя приятел при предишната ретро Венера, на всичко отгоре точно по време на новолунието в Близнаци /19 Юни 2012/ и още сме заедно. Е, първоначалното ми впечатление за него малко се различава от сегашното ми мнение, но пак си го харесвам! В кой дом ти се пада предстоящото новолуние? При мен беше в 8-и и сексът е невероятен! Успех!:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #235 -: Декември 30, 2013, 06:13:27 pm »

Веско, не е задължително да са краткотрайни. Аз се запознах с моя приятел при предишната ретро Венера, на всичко отгоре точно по време на новолунието в Близнаци /19 Юни 2012/ и още сме заедно. Е, първоначалното ми впечатление за него малко се различава от сегашното ми мнение, но пак си го харесвам! В кой дом ти се пада предстоящото новолуние? При мен беше в 8-и и сексът е невероятен! Успех!:)

Разбира се, особено , ако Венера е ретро в прогресивната карта... :P :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #236 -: Декември 31, 2013, 03:19:44 pm »
Обещах да докладвам за поръчаното ми боди по ретроградна Венера. С една дума - разочарована съм. Може да се носи, но не е желаният вариант. Хм. Спирам да купувам до февруари.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #237 -: Декември 31, 2013, 03:50:02 pm »
Не съм привърженик на електронната търговия, друго е да го идиш, пипнеш и пробваш. Веднъж така си поръчах два скъпи сутиена, обърках се с френската номерация и се оказаха големи, няма с какво да ги напълня.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #238 -: Януари 01, 2014, 01:11:33 am »
През ретроградния период на Венера 2013-2014 в мунданен план не са изключени тежки природни бедствия и катаклизми...земетресения в района на Русия..,Афганистан , както и около Атлантическите брегове.

Ето

http://dnes.dir.bg/news/turtzia-zemetresenie-15836651?nt=4

Е, Лили поне нещо се е активирало, при мен ако не се активира като се върне в 5ти дом, отивам в манастир ;D

Хиляди евакуирани заради изригнал вулкан на Суматра

http://www.dnes.bg/world/2013/12/31/hiliadi-evakuirani-zaradi-izrignal-vulkan-na-sumatra.211006

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ivola

• 41
« Отговор #239 -: Януари 01, 2014, 09:33:22 am »
Докога Венера ще е ретроградна?
До-31.01.2014 г.