Венера в козирог- аз и другаде съм писала в този форум, че я наричам "англичанка". При тази венера филма "Гордост и предразсъдъци" върви нон стоп - емоциите са сложни, дълбоки, трудно се проявяват, често Венера в козирог търси предизвикателството под всякакви форми.
За дрехи-аз имам леко ексцентричен вкус, но той граничи със стил. Много хора ми казват, че избирам неща, които те не биха облекли примерно, но на мен много ми отивали. Усещане за мода- определено.
Вкъщи ми е много важен уюта, имам хубав дом, по моя идея си е обзаведен, пак има щипка "Свое" нещо и не е "стандартен". Не знам за другите Венери в козирог, но аз харесвам различното, нестандартното, оригиналното- не прекалено изчанчено...но СОБСТВЕНИЯ ПОЧЕРК- във всичко.
2 гаджета съм имала с венера в дева- много стилни и с интерес към модата. В емоциите обаче никви ги нямаше.
Имах един с венера във водолей - един спортен екип нямаше! Само дънки, ризи и сака и обувки, супер ограничен от към тея неща, стилно, готино момче, но! ограничен вкус - харесва от тука до тук. Диспозитора на венерата му беше в стрелец, моя е в скорпион.
А моя козирожко венерин гардероб всичко ще намериш- от до- за различни поводи.