Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81264 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #340 -: Януари 12, 2014, 11:19:36 am »
Не мисля,че искам да се върна  :blink:

И аз така, но това не означава, че няма да ни потърсят! Мен вече ме потръсиха, но следвам строго съветите на Марая и се правя, че ме няма ;)

Момичета, никога, подчертавам- НИКОГА не си купувайте козметика за лице при ретро венера в козата...

Аз си купих и вече съм много доволна. Преди 2-3 седмици си купих пяна за измиване на лице с алое вера за моя тип кожа и без парабени и тнт.., мицеларна вода за почистване на грим с натурален зехтин - много хубаво почиства и не ми дразни на очите, както другия ми двуфазен тоник (също с маслини, който още не съм преполовила дори) А другото е някакъв нов продукт на Гарние, основа за грим, наистина много ми хареса, с оптичен ефект - матира кожата и фондьотена се нанася много лесно върху него.

Освен това и вчера си купих много хубави и практични дрешки на изгодна цена.  :blink: На мен тази ретро Венера ми допада в това отношение... /Моята е в Скорпион и не е ретро/

« Отговор #341 -: Януари 12, 2014, 12:58:00 pm »
Его го виновника за емоционалните ми терзания! При мен Венера преминава през 5 дом, У3 и 10 домове и е в 1 натален. Не че ме успокоява, но поне му се вижда края. Проблеми имам и в брачната и в извънбрачната връзка.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #342 -: Януари 12, 2014, 01:09:56 pm »
лелее, че ти при наличието на брачна и извънбрачна връзка - паралелно, как очакваш да нямаш емоционални терзания по 5ти дом...? Вероятно щом си започнала 2рата такава, значи такива терзания е имало и преди това.. защо ще ти е иначе да търсиш любов на друго място.. и едва ли причината е просто едната ретро Венера..

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #343 -: Януари 12, 2014, 01:41:34 pm »
лелее, че ти при наличието на брачна и извънбрачна връзка - паралелно, как очакваш да нямаш емоционални терзания по 5ти дом...? Вероятно щом си започнала 2рата такава, значи такива терзания е имало и преди това.. защо ще ти е иначе да търсиш любов на друго място.. и едва ли причината е просто едната ретро Венера..

;D ;D ;D

« Отговор #344 -: Януари 12, 2014, 01:47:36 pm »
Терзанията са свързани със съществуването и на двете връзки - ще ги бъде ли или няма. А втората се появи, поради липсата на всякаква емоционална близост - в буквален и преносен смисъл, демек мъжа ми е в чужбина, там работи. Не че любовника е по-близо - той пък е в друг град... съдба!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #345 -: Януари 12, 2014, 03:28:52 pm »
Оф, чукам на дърво, че е в 3ти, там поне нямам изненади. Сякаш го няма този дом  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #346 -: Януари 12, 2014, 03:52:13 pm »
Тя и моята транзитира през 3-ти в момента. Нищо свързано с естетически процедури, дрехи, подаръци, покупки, козметика.

Пренаписвам и преработвам научна хипотеза от миналата година. Транзитна Венера в 3-ти опозира натален Юпитер в 9-ти, сега чакам и мунданната опозиция на 2-те планети пак в същите домове. В натала Венера управлява 1-ви, 8-ми и 12-ти домове, един месец вече аз съм (1-ви дом) в изолация по 12-ти ( у дома или в библиотека), за да пиша, като евентуално се надявам на финансиране за проекта ми (8-ми дом).

До края на месеца няма да ходя и на работа, за да си свърша писането.
Затова и често посещавам форума напоследък;D
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #347 -: Януари 12, 2014, 04:09:46 pm »
Тя и моята транзитира през 3-ти в момента. Нищо свързано с естетически процедури, дрехи, подаръци, покупки, козметика.

Пренаписвам и преработвам научна хипотеза от миналата година. Транзитна Венера в 3-ти опозира натален Юпитер в 9-ти, сега чакам и мунданната опозиция на 2-те планети пак в същите домове. В натала Венера управлява 1-ви, 8-ми и 12-ти домове, един месец вече аз съм (1-ви дом) в изолация по 12-ти ( у дома или в библиотека), за да пиша, като евентуално се надявам на финансиране за проекта ми (8-ми дом).

Мей, ама ти имаш проявление... а аз нищо. От вкъщи - на работа, от работа - вкъщи. Малко фитнес, малко излизания с приятели и нищо по 1, 12 или 8ми дом. Нито по 7ми, където е натално Венера. Да, планирам пътувания, но те са по 9ти дом, а Венера транзитира в 3ти. Дори и да ги разглеждам като двойка, 9ти е в опозиция...  :blink: Ама то понякога е за добро да няма промени. хората са казали: внимавай какво си пожелаваш.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #348 -: Януари 12, 2014, 04:21:51 pm »

Мей, ама ти имаш проявление... а аз нищо. От вкъщи - на работа, от работа - вкъщи. Малко фитнес, малко излизания с приятели и нищо по 1, 12 или 8ми дом. Нито по 7ми, където е натално Венера. Да, планирам пътувания, но те са по 9ти дом, а Венера транзитира в 3ти. Дори и да ги разглеждам като двойка, 9ти е в опозиция...  :blink: Ама то понякога е за добро да няма промени. хората са казали: внимавай какво си пожелаваш.

Определено е така! Аз съм благодарна че нямаше никакво проявление през ноември, когато транзитен Сатурн опозира Слънце и съвпадна с Уран. Очаквах нещо катастрофално да се случи, та наистина, по-добре нищо, отколкото лошо!

Те и лунациите този месец в Рак-Козирог, все по оста 3-ти-9-ти попадат, отделно прогресивната Луна там, както и транзитен Юпитер , все в 9-ти,  доста планетарна енергия за изява по темите на засегнатите домове. Поне писането ми върви много добре засега (да не чуе Дявола :blink:).
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #349 -: Януари 12, 2014, 04:30:24 pm »
Не мисля,че искам да се върна  :blink:

И аз така, но това не означава, че няма да ни потърсят! Мен вече ме потръсиха, но следвам строго съветите на Марая и се правя, че ме няма ;)
А какви са съветите,че явно съм изтървала нещо? При мен всичко стана заради любовницата му,която беше дошла да ми помага в събота.Тя си клатеше краката на компютъра 4 часа,а аз работех права.Всичко ме заболя и накрая се опита и да ме задържи.Не стига че сутринта отидох с един час по-рано на работа,уж за да приключим навреме,а нея никаква я нямаше.Висях един час като прани гащи.И когато най-сетне дойде,като приключихме с работата искаше да ме задържи.Аз и се упълчих,че това няма да стане! Тя започна да се заяжда,а аз я попитах какъв и е проблема и не мога ли да приключа с нещата в понеделник,че вече съм се изморила достатъчно.Тя си врътна гъза и си тръгна,аз заключих и 10 минути по-късно ми звъни шефа да ми се прави на важен и да ми казва,че няма да си ходя докато не прикюча със всичко,а наистина беше безмислено при положение,че понеделник мога да отида с 20 минути по-рано и да се оправя.Ама не-не можело  ;D Аз не се съгласих да си довърша работата и така се разделихме.Утре ще си изчистим и финансовите взаимоотношения.Надявам се да е коректен  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #350 -: Януари 12, 2014, 08:05:04 pm »
Съвета на Марая е, да се правя на умряла :)

« Отговор #351 -: Януари 12, 2014, 09:17:09 pm »
Ами дано това да не е истина,че ако се разделиш с някого по време на ретро фазата,той ще се върне в живота ти-защото разкарах двама човека от живота си и не искам да се връщат. :blink:

« Отговор #352 -: Януари 14, 2014, 11:28:55 am »
Тази ретро фаза ми действа определено. В същият период се разделих с приятелката ми и разни с които някога съм имал общо ми звънят да се виждаме...Луда работа
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #353 -: Януари 14, 2014, 01:55:47 pm »
Нямам търпение да свърши-никоя ретро планета не ми действа толкова зле като Венера.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #354 -: Януари 14, 2014, 02:08:21 pm »
И аз имам големи проблеми този месец с един психопат, занимавам се с полиция, но не мисля,че е ретро венера, а от мунданния Тао квадрат.
Още от декември треперих как ще мине януари и какво ли предстои- спомням си още тогава на една приятелка казах, че не искам да стоя сама вкъщи. И права съм си била :rolleyes:

Но иначе самата ретро венера не може да довее тежки събития, Джъст, ако няма някой злосторен тежък транзит или кофти прогресия.

Аз единствено съм станала по- спестовна - това е- така я усещам ретровенерата.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #355 -: Януари 14, 2014, 02:11:26 pm »
а относно козметика - направих разкрасителни процедури, доволна съм, също намерих козметичен продукт за лицето от който съм също доволна- всичко друго на ретро венера й е 6...

а! и видях едно бивше гадже, което не бях виждала от година може би..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #356 -: Януари 14, 2014, 03:06:36 pm »
И при мене един бивш реши да ми обръща внимание пак и да ми говори, ама хич не ме интересува, де. По-важното

ПАРИИИИИИИИИИ ПАК МИ ДАДОХАААА ПАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Тъкмо Венерата ми налази луната. Попринцип луната ми е у11 и не сключва мажорни аспекти с у2, у8, които са Марс и Венера.

Пуснах от един онлайн сайт поръчка за две дрешки. Твърде много ми харесаха да ги изпусна, а и за сега съм си доволна от пукупките по време на ретро Венера в Коза - една риза си бях купила и едни дънки. Само дето ризата е по-пролетна (или вечер за лятото), та, нямам търпение да стане време да я облека.  ;D ;D ;D

« Отговор #357 -: Януари 14, 2014, 08:12:36 pm »
И аз имам големи проблеми този месец с един психопат, занимавам се с полиция, но не мисля,че е ретро венера, а от мунданния Тао квадрат.
Още от декември треперих как ще мине януари и какво ли предстои- спомням си още тогава на една приятелка казах, че не искам да стоя сама вкъщи. И права съм си била :rolleyes:

Но иначе самата ретро венера не може да довее тежки събития, Джъст, ако няма някой злосторен тежък транзит или кофти прогресия.

Аз единствено съм станала по- спестовна - това е- така я усещам ретровенерата.
Все едно говориш за бившия...Името му да не започва с В.?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #358 -: Януари 14, 2014, 08:14:18 pm »
Дрийм, ти да не си поръчала сватбената рокля по ретро Венера? После да няма тръшкане.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #359 -: Януари 14, 2014, 09:22:07 pm »
Дрийм, ти да не си поръчала сватбената рокля по ретро Венера? После да няма тръшкане.  :P
Не,чакам да свърши ретроградието,пък и сега съм в Сатурнова дупка  :blink: