Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81236 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #360 -: Януари 14, 2014, 09:32:06 pm »
Моята сатурнова дупка още не е почнала, но сега Сатурн ми е в съвпад с АС и се чувствам не особено комфортно, особено откакто Венера е ретроградна в Козирог. Тая вечер успяха да ме впрегнат и две оядени патки, които ми накъсват телефона по никое време за глупости, после се сърдят защо не винаги отговарям на позвъняванията, докато аз колабирам до един през нощта пред компа с голям специализиран превод след работа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #361 -: Януари 14, 2014, 09:44:13 pm »
Аз реших "великодушно" да елиминирам това влияние. Но си е факт-стари драми във венерините отношения излизат верно, откъм Игнажден насам /началото на ретрото й/.Кво да кажа-дано прочистим боклука. Драми сме виждали и преди. Мислех, че сме напред в бъдещето, ама имаме несвършено по миналото-факт. Язък, както казват старите българи. ;D

« Отговор #362 -: Януари 15, 2014, 06:58:20 am »
Моята дупка е предрождена. Другия петък имам рожден ден-нали 40 дена преди това човек е в Сатурнова Дупка и после 20 след него  :blink:
« Последна редакция: Януари 15, 2014, 10:10:26 am от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #363 -: Януари 15, 2014, 09:58:47 am »
Моята дупка е предвождана. Другия петък имам рожден ден-нали 40 дена преди това човек е в Сатурнова Дупка и после 20 след него  :blink:
Верно ли на колко години ставаш :))))))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #364 -: Януари 15, 2014, 10:11:16 am »
Моята дупка е предвождана. Другия петък имам рожден ден-нали 40 дена преди това човек е в Сатурнова Дупка и после 20 след него  :blink:
На 28  :blink:

« Отговор #365 -: Януари 15, 2014, 11:12:28 am »
Хм, възрастна си...Ама изглеждаш и имаш дух като 18 годишна мадама ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #366 -: Януари 15, 2014, 12:17:27 pm »
Аз нямам нищо против да съм възрастна  :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #367 -: Януари 15, 2014, 01:29:26 pm »
На 28   :blink:

вече ще да припадна РИТУАЛНО  :rolleyes:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #368 -: Януари 15, 2014, 01:39:33 pm »
На 28   :blink:

вече ще да припадна РИТУАЛНО  :rolleyes:
Защо така?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #369 -: Януари 15, 2014, 01:47:39 pm »
18 годишните тинейджърки за Мадами ли се броят, бе душата? :unsure:
А 28 годишните мадами за възрастни?  :unsure:

Или моя часовник е много изостанал или твоя много е избързал ;D

« Отговор #370 -: Януари 15, 2014, 01:49:13 pm »
18 годишните тинейджърки за Мадами ли се броят, бе душата? :unsure:
А 28 годишните мадами за възрастни?  :unsure:

Или моя часовник е много изостанал или твоя много е избързал ;D
Ами науката напредна и часовника ми с нея ;)

« Отговор #371 -: Януари 15, 2014, 04:48:54 pm »
Абе не знам,ама се чувствам и изглеждам по-добре отколкото като бях на 18-много по-красива,стилна и изискана съм.Постоянно подобрявам нещо по себе си и се надявам като жените в моя род да изглеждам добре като остарея-майка ми е вече на 47,а излежда на 30 и няколко години,хората се шокират като чуят възрастта и.Леля ми е много над 50,а изглежда максимум на 40.И двете нямат нито,ама нито една бръчица. Не се плаша от остаряването,ама грам и вярвам,че след години и аз ще шокирам хората като им казвам истинската си възраст  :P

« Отговор #372 -: Януари 15, 2014, 05:03:06 pm »
Абе не знам,ама се чувствам и изглеждам по-добре отколкото като бях на 18-много по-красива,стилна и изискана съм.Постоянно подобрявам нещо по себе си и се надявам като жените в моя род да изглеждам добре като остарея-майка ми е вече на 47,а излежда на 30 и няколко години,хората се шокират като чуят възрастта и.Леля ми е много над 50,а изглежда максимум на 40.И двете нямат нито,ама нито една бръчица. Не се плаша от остаряването,ама грам и вярвам,че след години и аз ще шокирам хората като им казвам истинската си възраст  :P
Hasta bonita...Така те искам ;)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #373 -: Януари 16, 2014, 02:49:44 pm »
И аз имам големи проблеми този месец с един психопат, занимавам се с полиция, но не мисля,че е ретро венера, а от мунданния Тао квадрат.
Още от декември треперих как ще мине януари и какво ли предстои- спомням си още тогава на една приятелка казах, че не искам да стоя сама вкъщи. И права съм си била :rolleyes:

Но иначе самата ретро венера не може да довее тежки събития, Джъст, ако няма някой злосторен тежък транзит или кофти прогресия.

Аз единствено съм станала по- спестовна - това е- така я усещам ретровенерата.
Все едно говориш за бившия...Името му да не започва с В.?  ;D

Абе, всички психопати ли са с В.?  ;D ;D ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #374 -: Януари 17, 2014, 12:30:30 pm »
И аз имам големи проблеми този месец с един психопат, занимавам се с полиция, но не мисля,че е ретро венера, а от мунданния Тао квадрат.
Още от декември треперих как ще мине януари и какво ли предстои- спомням си още тогава на една приятелка казах, че не искам да стоя сама вкъщи. И права съм си била :rolleyes:

Но иначе самата ретро венера не може да довее тежки събития, Джъст, ако няма някой злосторен тежък транзит или кофти прогресия.

Аз единствено съм станала по- спестовна - това е- така я усещам ретровенерата.
Все едно говориш за бившия...Името му да не започва с В.?  ;D

Абе, всички психопати ли са с В.?  ;D ;D ;D

моя е с Д.  :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #375 -: Януари 17, 2014, 12:34:49 pm »
на моя психопат сега видях, че наталната му венера е в точен тригон с моя полупункт Слънце Луна. Той самия има Йод и Бумеранг в хороскопа- като венерата му е връх на Йода и прави опозиция с Урана (който му е бумеранга)
Де факто реро венерата е задействала кармичната конфигурация на това момче..

но този бумеранг Венера - Уран е доста опасен, като нищо може да отключи в него желание да ми посегне :-\

също - има марс везни квадрат слънцето му - таз месечния тао кв. е активирал твърдо този му аспект...ма той урана ще има да му жули опозиционно марса, сатурна и тн... и плутона ще квадратира... :-\
« Последна редакция: Януари 17, 2014, 12:48:22 pm от zikovu »

« Отговор #376 -: Януари 17, 2014, 12:49:43 pm »
Ужас! Досега всичките ми бивши са психопати особено последния,с който бях до преди 2 години...Лъжеше,че е болен от рак,после каза,че майка му била болна от рак и накрая като каза и за сестра му вече не можех да спра да се смея.Беше патологичен лъжец,но на мен не ми пукаше.Много украсяваше нещата.Веднъж ми каза,че са го продупчили с нож,после смени версията,че за малко да го продупчат.Ей такива неща  ;D 3 пъти съм пускала жалби в полицията срещу него.Мисля,че имаше нещо като раздвоение на личността.Правеше разни неща и после не помнеше нищо.Ако не беше толкова щедър и грижовен за мен другото време едва ли щях да го търпя 4 години  :o

*

elfidka

• 3129
« Отговор #377 -: Януари 17, 2014, 12:59:38 pm »
Ужас! Досега всичките ми бивши са психопати особено последния,с който бях до преди 2 години...Лъжеше,че е болен от рак,после каза,че майка му била болна от рак и накрая като каза и за сестра му вече не можех да спра да се смея.Беше патологичен лъжец,но на мен не ми пукаше.Много украсяваше нещата.Веднъж ми каза,че са го продупчили с нож,после смени версията,че за малко да го продупчат.Ей такива неща  ;D 3 пъти съм пускала жалби в полицията срещу него.Мисля,че имаше нещо като раздвоение на личността.Правеше разни неща и после не помнеше нищо.Ако не беше толкова щедър и грижовен за мен другото време едва ли щях да го търпя 4 години  :o

А би ли ми споделила какви ги върши Мерка му с Наталния му нептун ? Че ми стана интересно :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #378 -: Януари 17, 2014, 01:06:32 pm »

А би ли ми споделила какви ги върши Мерка му с Наталния му нептун ? Че ми стана интересно :)
Аз съм качвала картата му веднъж тук в темата за психичните болести,понеже имам съмнение,че има такава,но не пречи да я кача пак  :blink:

« Отговор #379 -: Януари 17, 2014, 01:09:01 pm »
Преувеличването дали не е от опозицията Меркурий-Юпитер?  :rolleyes: