Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81221 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #380 -: Януари 17, 2014, 01:29:15 pm »
Преувеличването дали не е от опозицията Меркурий-Юпитер?  :rolleyes:
Да така е ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #381 -: Януари 17, 2014, 01:43:09 pm »
Като говорим за психари ето още една такава карта пълно куку в истинския смисъл на думата,това е картата на жена която иска да е мъж,изживява се като такъв , изнудва други жени по всевъзможни начини за пари и за какво ли още не, а да не пропускам доказано е медицински че не е наред пие хапчета за нервни кризи.Получава пристъпи,но в същото време с това си състояние много качествено манипулира всички и всичко около себе си.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #382 -: Януари 17, 2014, 02:03:54 pm »
haa йод конфигурация с бумеранг - нептун плутон венера уран - дали тука не е ключа- моя я има същатата- и пак урана е връх на бумеранга! и пак- телешка венера...и пак- ретрограден уран
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #383 -: Януари 17, 2014, 02:12:26 pm »
haa йод конфигурация с бумеранг - нептун плутон венера уран - дали тука не е ключа- моя я има същатата- и пак урана е връх на бумеранга! и пак- телешка венера...и пак- ретрограден уран
Възможно е човекът  с тази карта живее само от измами и манипулации последните години,в момента го разследва криминална , не знам бройката на измамените момичета , но сумата надхвърля 100 000.лв,а папката която ми показаха в криминална е  3 пръста дебела.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #384 -: Януари 17, 2014, 02:15:50 pm »
Възможно е човекът  с тази карта живее само от измами и манипулации последните години,в момента го разследва криминална , не знам бройката на измамените момичета , но сумата надхвърля 100 000.лв,а папката която ми показаха в криминална е  3 пръста дебела.

даа..тоя психопат за който аз говоря е редовен при ченгентата- за щяло и нещяло- по- скоро хулиганстване.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #385 -: Януари 17, 2014, 02:19:32 pm »

даа..тоя психопат за който аз говоря е редовен при ченгентата- за щяло и нещяло- по- скоро хулиганстване.
Аз мога само да се радвам , че не съм сред тези дето са пострадали с много пари,нещата са много сложни,дано скоро да го приберат и да се спре това защото съм убедена , че и в момента има някое момиче което е изнудвано и манипулирано по един или друг начин.

« Отговор #386 -: Януари 20, 2014, 10:10:11 am »
Ужасно трудно ми е с тази ретро Венера-не издържам повече! На всичкото отгоре съм им в Сатурнова Дупка и в Сатурнова криза  :'( Отчаяна съм,съмнявам се във всичко и просто не виждам надежда за по-добро бъдеще.Причината за страданието ми не е в резултат на външни въздействия,а е вътрешна.Искам да превъртя дните и да дойде края на месеца.Надявам се,че когато Венера стане директна и когато излезна от Сатурновата Дупка нещата ще се нормализират.Силно се надявам  :'(
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #387 -: Януари 20, 2014, 10:20:20 am »
Ужасно трудно ми е с тази ретро Венера-не издържам повече! На всичкото отгоре съм им в Сатурнова Дупка и в Сатурнова криза  :'( Отчаяна съм,съмнявам се във всичко и просто не виждам надежда за по-добро бъдеще.Причината за страданието ми не е в резултат на външни въздействия,а е вътрешна.Искам да превъртя дните и да дойде края на месеца.Надявам се,че когато Венера стане директна и когато излезна от Сатурновата Дупка нещата ще се нормализират.Силно се надявам  :'(

Много странно,че така ти действа!! Аз също съм подтисната- и аз съм в сатурнова дупка- но иначе имам доста успешни покупки, хубави изживявания, жажда за социален живот.

На какво се дължи при теб- къде е наталната венера- как е аспектирана?

« Отговор #388 -: Януари 20, 2014, 10:20:43 am »
Идеална си е ретро венера, поне при мен де...В чисто егоистичен план е идеална, макар за хората около мен гледам никак не е. Само да не тормозиш бъдещият ти мъж ей...;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #389 -: Януари 20, 2014, 10:24:48 am »

Много странно,че така ти действа!! Аз също съм подтисната- и аз съм в сатурнова дупка- но иначе имам доста успешни покупки, хубави изживявания, жажда за социален живот.

На какво се дължи при теб- къде е наталната венера- как е аспектирана?
Наталната Венера е изгорена в 5-ти дом квадрат Плутон.Ретро Венерата ми се обърна баш върху Меркурия,който ми е на 5 градуса от натално Слънце и Венера.Не мога да си купя и едни гащи даже. Купих си едни и се скъсаха на същия ден.На моя приятел не му пристигна блузата,която поръча,ако си харесам нещо няма размер за мен или ми е голямо.Но това са бели кахъри на фона на смазващия начин,по който се чувствам.Чувствам се ужасно подтисната,самотна и необичана,а няма никаква причина за това  :'(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #390 -: Януари 20, 2014, 10:33:53 am »
джъст- в такъв случай ретроградността на венера би те подтиснала, но и би довела до някакви трансформации по много трудния начин.
 странно странно- ти имаш козирожка венера? или водолейска? ако ти е козирожка..много странно...но може би все пак тези дни тя усеща повече злите аспекти от слънце и плутон..

« Отговор #391 -: Януари 20, 2014, 10:37:10 am »
Венера (5*44 във Водолей) и Слънце (4*30) във Водолей.Меркурий е на 29*37 в Козирог...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #392 -: Януари 20, 2014, 07:49:50 pm »
По-точно не мога да го кажа! Много съм неуверена в себе си. И съм назад с парите.

Dream, ти АС Дева ли имаше? Имам някакъв спомен, че имаме еднакво домово разположение, но може и да бъркам.
« Последна редакция: Януари 20, 2014, 09:41:43 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #393 -: Януари 20, 2014, 09:38:18 pm »
И аз съм доволна от ретроградната венера...2 ма с които се занимавах миналата година ми се извиниха и се появи една приятелка от детството с която не се бях чувала няколко години... :-X
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #394 -: Януари 21, 2014, 07:55:14 am »
По-точно не мога да го кажа! Много съм неуверена в себе си. И съм назад с парите.

Dream, ти АС Дева ли имаше? Имам някакъв спомен, че имаме еднакво домово разположение, но може и да бъркам.
Да,с АЦ Дева съм...Държа се ужасно със всички,дистанцирам се.Вчера вечерта обаче реших да променя това,опитах се да се контролирам.Реших когато изпадна в депресия и се чувствам самотна,просто да споделям с моя приятел-така е по-добре отколкото да се държа грубо с него.Когато му споделих вчера как се чувствам (макар той да няма никаква вина за състоянието ми) веднага ми олекна,после отидохме да билярд и се смяхме до припадък.Важното е да не се затваряш и да не отблъскаш хората със студено или грубо държание-просто сподели,те ще те разберат и ще ти олекне...

« Отговор #395 -: Януари 21, 2014, 11:35:37 am »
И аз толкова ебано не съм се чувствала точно никога - Венера е между 9. и 8д, на 2* след съвпад със Сатурн, диспозитор на богатия ми стелиум в козирог. По принцип ми управлява 6. и интерсептиран 12. И соларът ми, който влезе в сила преди седмица, подсказва, че ще се алиенирам по 12. дом, но всичко накуп ми дойде малко в повече. Без работа, без перспектива за бъдеще, => без никаква мотивация. у5 ми е засегнат и остави любовта, не успявам и да творя като хората. ...
Иначе, естествените проявления - хора от миналото, които и аз не знам за какво са ми...Отстрани може да изглежда като самосъжаление, но действително не е, просто екзистенциално безсмислие, което те затрупва. Хах, че точна дума, точно като труп съм. Мрън.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #396 -: Януари 21, 2014, 12:20:45 pm »
Към края на ретро фазата започнаха изведнъж да ми звънят нелоялни клиенти. Първо се обадиха от една малка агенцийка да си изчистим финансовите неща – в тяхното счетоводство е такъв батак, че сега не мога да му вържа края – кога за последно ми е плащано и от коя дата започва ново таксуване. Не стига, че слагат големи надценки върху нашия труд, а сега вероятно ще трябва да им подаря и част от хонорарите, ако някои поръчки се приспаднат като вече платени, а реално не са платени.
Сега пък ми се обади и управителката на друга агенция - тръгна отдалеч, със заобикалки,  започна да се мазни. Почти от година не работим с тях, не получавам никакви поръчки, а тя сега ми се прави, че въобще не го е знаела. Или глупавите им координаторки въртят интриги, или тази лъже. Почнаха едни излияния колко държи на мен и на услугите ми, да сме си подновявали отношенията. И, разбира се, веднага подвигна въпроса за заверка на моя подпис към тяхната агенция, тях основно това ги интересува. Ама много сде учуди защо не работим, сякаш не го е знаела през цялото време. Пък ако наистина не го е знаела, координаторките ще го отнесат, крайно време беше и това да се случи. Те там от доста години работят, все мрънкат, все недоволни и немотивирани, но никоя няма да си отлепи задника от стола и да си потърси по-удовлетворяваща работа. Тегава история...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #397 -: Януари 21, 2014, 12:31:35 pm »
Лили, тези, които не знаят, само се извиняват и не натъртват на темата. Тези, които са все учудени и все някой нещо не им е казал, се чудят дали им личи, че лъжат.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #398 -: Януари 21, 2014, 12:40:52 pm »
Тези, които са все учудени и все някой нещо не им е казал, се чудят дали им личи, че лъжат.

Да де, тъкмо за това стана въпрос и в друга тема.  :blink:

Но толкова помияри вече ми идват в повече, то нормални няма в тоя град.

Мухаха, да ви кажа още една смешка  ;D

Дадох два от моите персийци на една жена - единия на символична цена, другия подарих. Смятат да ги развъждат, имат и други котки, после да продават котета. И тая ми кликва и затваря, за да й звъня аз, а тя да не се набутва.  :rolf:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #399 -: Януари 21, 2014, 12:50:25 pm »
Тези, които са все учудени и все някой нещо не им е казал, се чудят дали им личи, че лъжат.

Да де, тъкмо за това стана въпрос и в друга тема.  :blink:

Но толкова помияри вече ми идват в повече, то нормални няма в тоя град.

Мухаха, да ви кажа още една смешка  ;D

Дадох два от моите персийци на една жена - единия на символична цена, другия подарих. Смятат да ги развъждат, имат и други котки, после да продават котета. И тая ми кликва и затваря, за да й звъня аз, а тя да не се набутва.  :rolf:
E Лили как тогава ще ги гледат, отглеждането на такива котки си е пари и то доста .Казвам го защото знам от личен опит за какво става на въпрос.