Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81275 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #400 -: Януари 21, 2014, 12:51:24 pm »
Имам чувството, че всички тук са се чалнали и живея сред идиоти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #401 -: Януари 21, 2014, 12:59:10 pm »
Хахаххаха, одавна не са ми пускали такива еврейски смс-и.
Ама това като с ония моя колега, дето ми даде 2 намерени от него лв да купя пуканки и накрая, след 1 месец, си ги иска, че си били според правото негови  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #402 -: Януари 21, 2014, 01:03:15 pm »
Да де беше само тази, това тук е масово явление.

На мен ми реват, че нямат пари за елементарни неща, хора с четирицифрен доход.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #403 -: Януари 21, 2014, 03:44:16 pm »
Сега се замислих – по ретро Венера, особено в сатурнов знак, излиза наяве всичко гнило, фалшиво и нелоялно. А днес като ми се обади въпросната особа от агенцията да се преструва, че нищо не знае, направо ми се догади от човешкото лицемерие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #404 -: Януари 22, 2014, 04:13:25 pm »
Отново ще се оплаквам от ретро Венерата-откакто се отдалечи на прилично разстояние от К5,което стана преди 2-3 дена започнах да се ядосвам заради майка ми.Станала е ужасно обсебваща и направо ме тероризира по телефона.Незнайно защо е решила,че щом не работя може да ми звъни по 10 пъти на ден и да започва разговора всеки път с един и същ въпрос "Какво правиш" на който аз отговарям с "Нищо".След това започва разпит защо не излизам,а от два дена е решила,че крия нещо от нея  :unsure: Какво ли...и аз не знам :unsure:  :unsure: Днес не издържах на напрежението и и казах да спре с този терор и че не излизам понеже не ми се излиза.Единственото,което искам е да ме оставят намира! Искам да си почина психически от всичко и от всеки-това ме зарежда,а тя не ми помага осоено като ме обсебва по този начин.Леле,няма по-обсебваща жена на Света от нея!  :lol:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #405 -: Януари 22, 2014, 05:15:46 pm »
Ужасно трудно ми е с тази ретро Венера-не издържам повече! На всичкото отгоре съм им в Сатурнова Дупка и в Сатурнова криза  :'( Отчаяна съм,съмнявам се във всичко и просто не виждам надежда за по-добро бъдеще.Причината за страданието ми не е в резултат на външни въздействия,а е вътрешна.Искам да превъртя дните и да дойде края на месеца.Надявам се,че когато Венера стане директна и когато излезна от Сатурновата Дупка нещата ще се нормализират.Силно се надявам  :'(
По-точно не мога да го кажа! Много съм неуверена в себе си. И съм назад с парите.

Dream, ти АС Дева ли имаше? Имам някакъв спомен, че имаме еднакво домово разположение, но може и да бъркам.
Да,с АЦ Дева съм...Държа се ужасно със всички,дистанцирам се.Вчера вечерта обаче реших да променя това,опитах се да се контролирам.Реших когато изпадна в депресия и се чувствам самотна,просто да споделям с моя приятел-така е по-добре отколкото да се държа грубо с него.Когато му споделих вчера как се чувствам (макар той да няма никаква вина за състоянието ми) веднага ми олекна,после отидохме да билярд и се смяхме до припадък.Важното е да не се затваряш и да не отблъскаш хората със студено или грубо държание-просто сподели,те ще те разберат и ще ти олекне...

ако може да си позволя един съвет, имайки впредвид и последния ти пост - просто си доставяй удоволствие по водолейски - нали Венера е във Водолей?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #406 -: Януари 22, 2014, 05:31:33 pm »
Отново ще се оплаквам от ретро Венерата-откакто се отдалечи на прилично разстояние от К5,което стана преди 2-3 дена започнах да се ядосвам заради майка ми.Станала е ужасно обсебваща и направо ме тероризира по телефона.Незнайно защо е решила,че щом не работя може да ми звъни по 10 пъти на ден и да започва разговора всеки път с един и същ въпрос "Какво правиш" на който аз отговарям с "Нищо".След това започва разпит защо не излизам,а от два дена е решила,че крия нещо от нея  :unsure: Какво ли...и аз не знам :unsure:  :unsure: Днес не издържах на напрежението и и казах да спре с този терор и че не излизам понеже не ми се излиза.Единственото,което искам е да ме оставят намира! Искам да си почина психически от всичко и от всеки-това ме зарежда,а тя не ми помага осоено като ме обсебва по този начин.Леле,няма по-обсебваща жена на Света от нея!  :lol:

мани ти и аз преминавам през нещо такова- не знам дали е от ретро венерата- честно! Транзитна луна в овен везни и понякога рак за мен винаги е много хеви метъл
« Последна редакция: Януари 22, 2014, 05:40:52 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #407 -: Януари 22, 2014, 05:39:57 pm »
ретро венера транзитна върху у7 ми довея господин от миналото
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #408 -: Януари 23, 2014, 09:33:16 am »
На коя дата е стационарно директна?
На 30ти ли или малко по от рано?

« Отговор #409 -: Януари 23, 2014, 10:01:31 am »
Мисля,че на 1-ви февруари. Чакам я с нетърпение-ще празнувам по този повод  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #410 -: Януари 23, 2014, 10:35:18 am »
Мисля,че на 1-ви февруари. Чакам я с нетърпение-ще празнувам по този повод  :blink:
Доколкото знам на 31 ви става директна!

Та...питам кога е стационарно директна? Т.е спираща движението си.......би трябвало да е 1-2 дни преди това :blink:
Дали знае някой? :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #411 -: Януари 23, 2014, 12:48:36 pm »
Не можеш ли сама да видиш в ефимеридите? Венера е бърза планета, стационарна е може би само 1 ден или само в деня на обръщане на движението.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #412 -: Януари 23, 2014, 09:08:52 pm »
Не можеш ли сама да видиш в ефимеридите? Венера е бърза планета, стационарна е може би само 1 ден или само в деня на обръщане на движението.
Да, задължително ще погледна ефермеридите :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #413 -: Януари 28, 2014, 08:41:35 pm »
Тая сладурана няма ли вече да тръгва директна... :rolleyes:
Направо не я търпя.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #414 -: Януари 28, 2014, 08:51:19 pm »
Отвратително е това ретроградие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #415 -: Януари 28, 2014, 09:43:17 pm »

Да! И друг път е била ретро в козирог..,но такова чудо не е било.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #416 -: Януари 28, 2014, 10:44:03 pm »

Да! И друг път е била ретро в козирог..,но такова чудо не е било.... :-\
Аз си мислех, че е само при мене, субективно. Нормална съм значи.  ;D Всичко живо около мен се оплаква също.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #417 -: Януари 29, 2014, 08:35:09 am »
1-ви февруари (събота) дали е подходящ ден за купуване на сватбени халки? Вчера харесах модел,но още не съм категорична за роклята-на път съм да полудея.За една седмица смених модела и дължината 3 пъти  :o,но за едно съм категорична-ще бъде в шампанско,ще има черен акцент по нея и ще бъде от тафта.Ориентирана съм към нещо такова...само че с волани надолу като следващия модел.Просто искам бюстието!

« Отговор #418 -: Януари 29, 2014, 08:37:35 am »
Черното бюстие на предната с воланите на тази  :rolleyes:

« Отговор #419 -: Януари 29, 2014, 08:40:00 am »
Кажете подходящ ден ли е събота за купуване на халките? Влюбих се в един модел...