Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81199 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #440 -: Януари 29, 2014, 08:48:00 pm »
и аз принципно не съм суеверна и не си падам по традициите, но тези булченски рокли, с лепнато нещо черно по тях,  ми изглеждат някак...злокобни...

като мине ретроградието на венера може да си харесаш нещо друго  ;)

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #441 -: Януари 29, 2014, 08:59:15 pm »
А ретро сянката дали е притеснителна за купуване на дрехи и бижута? Малко ме смущава тази сянка... :rolleyes:

че то какво значение има? нали ще се случва каквото е писано :)

« Отговор #442 -: Януари 29, 2014, 09:10:15 pm »
и аз принципно не съм суеверна и не си падам по традициите, но тези булченски рокли, с лепнато нещо черно по тях,  ми изглеждат някак...злокобни...

като мине ретроградието на венера може да си харесаш нещо друго  ;)

Ако тези ти изглеждат злокобни какво ли ще ти е мнението за чисти черните булчински рокли-последен писък на модата  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #443 -: Януари 29, 2014, 09:27:16 pm »
аз съм против сватбите- кич, суета и излишни пари. въобще против брака съм. подписа няма да те направи по-щастлив и обичан. в ерата на водолея бракуването ще отпадне , хората ще живеят заедно докато имат имат нужда един от друг и изпълнят мисията си заедно, после всеки по пътя си.  :blink: ще се спестяват и пари за развод  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #444 -: Януари 29, 2014, 09:34:17 pm »
в ерата на водолея бракуването ще отпадне , хората ще живеят заедно докато имат имат нужда един от друг и изпълнят мисията си заедно, после всеки по пътя си.

Ще си спретнат една хубава задружна комуна  :97: и няма да се чува "жено, къде са ми чорапите!?".  ;D

Ех, размечтах се...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #445 -: Януари 29, 2014, 09:40:05 pm »
нее, не говоря за много мъже и жени под един покрив като в секта  ;D
имам предвид съжителството на семейни начала - то вече е факт от години и тенденцията е все повече семейтсва да живеят така - това е в унисон с водолейската енергия

« Отговор #446 -: Януари 29, 2014, 09:57:06 pm »
нее, не говоря за много мъже и жени под един покрив като в секта  ;D
имам предвид [/b]съжителството на семейни начала - то вече е факт от години и тенденцията е все повече семейтсва да живеят така - това е в унисон с водолейската енергия
Много лоша тенденция за съжаление  :(

« Отговор #447 -: Януари 29, 2014, 10:11:02 pm »
 :blink:Защо да е лошо-да си живееш с някого на "семейни начала"?И според мен бракът е отживелица...Докато партньорите изпитват някакви чувства един към друг-мисля,че е хубаво да си живеят заедно,но настъпи ли вече охлаждане и липса на интерес и на любов-защо да си налагаш да продължаваш да живееш с този човек,ако всичко е изчерпано и ти е "омръзнал"...Цял живот ли ще прекараш по този начин?/в "обвързаността" и "обета" на брака?и ще си нещастен?или ще се разведеш,за да търсиш нова любов?и после пак ще се ожениш/омъжиш...и пак ще се разведеш...и за какво ще е целия този "цирк" тогава/сватбата имам предвид/...Или,като Елизабет Тейлър...да имаме по ...10-тина брака...
Аз съм на принципа-бъди с някого,докато ти е добре...

Ех Венера...Ех ЛЮБОВ :kissd:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #448 -: Януари 29, 2014, 10:58:33 pm »
в ерата на водолея бракуването ще отпадне , хората ще живеят заедно докато имат имат нужда един от друг и изпълнят мисията си заедно, после всеки по пътя си.

Ще си спретнат една хубава задружна комуна  :97: и няма да се чува "жено, къде са ми чорапите!?".  ;D

Ех, размечтах се...  :-[

Провежда се експеримент. На два съседни острова са настанени хора. На единият остров 25 мъже и една жена, а на другият 25 жени и един мъж. След една година отиват да проверяват резултатите. Първо отиват на острова с 25 мъже и една жена. Гледат целият остров подреден, всичко изчистено, палмите подрязани, пътечките посипани с пясък. Седи жената на трон и крещи:
- Пешо, аз на теб, с какъв пясък ти казах да посипеш пътечките?
- С червен...
- А ти, с какъв ги посипа?
- С жълт.
- Ти кой беше в списъка? Пети? Вече си двайсет и пети...
Отиват след това на острова с 25 жени и един мъж. Гледат, всичко мръсно, палмите изпочупени, пълен хаос. На върха на една палма се е качил мъжът, а жените са я обсадили и крещят:
- Гошоооо, слизай вече, пет минути минаха...

:rolf: :haha:
Ето ти комуна... :P :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #449 -: Януари 29, 2014, 11:09:08 pm »
аз съм против сватбите- кич, суета и излишни пари. въобще против брака съм. подписа няма да те направи по-щастлив и обичан. в ерата на водолея бракуването ще отпадне , хората ще живеят заедно докато имат имат нужда един от друг и изпълнят мисията си заедно, после всеки по пътя си.  :blink: ще се спестяват и пари за развод  ;)

Това е супер грозно изказване, да ме извиняваш.... Но всеки си има право на мнение . Сватбата е начин по койда да отпразнуваш един важен ден в живота си, то тези неяа ако оатпаднат, то дай тогава да не се празнуват абитуриентските балове или абсолвенките, или най-добре да не праим никакви партита, какво ще кажеш а ?
А ерата на Водолея учи хората да живеят ден за ден и да не се стремят да оставят нищо след тях ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #450 -: Януари 29, 2014, 11:26:18 pm »

А ерата на Водолея учи хората да живеят ден за ден и да не се стремят да оставят нищо след тях ...
Наистина ли така учи ерата на Водолея? А пък аз си мислех, че като колективен знак, ориентиран към общността и бъдещето, Водолей ще изгради други структури, опрени на духовни ценности, но не по-малко трайни заради нематериалния си характер. Нова етика над импулсите за презапасяване и притажаване, делене на блага, което дели хората. Не знам. Хората с акцентиран Водолей все нещо искат да направят за другите, точно те не живеят ден за ден, но може моите впечатления да са погрешни.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #451 -: Януари 30, 2014, 07:20:42 am »
Сватбата е най-прекрасния и най-големия празник на любовта! Когато се омъжиш за мъжа на живота си по този начин показваш,че вярваш в непреходността на вашата любов! Когато срещнеш истинската любов изобщо няма да се чудиш дали да го направиш,нито ще ти минават мисли за развод.Хората които не се женят,щото евентуално можели да се разведат-не се обичат истински!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #452 -: Януари 30, 2014, 07:43:46 am »
Сватбата е най-прекрасния и най-големия празник на любовта! Когато се омъжиш за мъжа на живота си по този начин показваш,че вярваш в непреходността на вашата любов! Когато срещнеш истинската любов изобщо няма да се чудиш дали да го направиш,нито ще ти минават мисли за развод.Хората които не се женят,щото евентуално можели да се разведат-не се обичат истински!

Много красиво, много ме кефи как говориш за мъжа когото обичаш, за вашата любов и сватба. Аз също не съм по традициите - в това число и сватбарската, но пък и не съм изживявала тази любов така както ти я описваш с мъжа до теб. Сигурна съм,че ще бъдете много щастливи. Дай Боже всекиму
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #453 -: Януари 30, 2014, 08:59:48 am »
 :blink:Just...желая Ви много щастие...и не обръщай внимание на нашите "възгледи"...те касаят лично нас.Радвам се ,че има хора ,като Вас -да вярват още в брака и семейните ценности. :88:

« Отговор #454 -: Януари 30, 2014, 09:06:55 am »
Не знам дали е от ретро Венерката,която ми е Упр.на АЦ/Везни/ - НО напоследък въобще не съм доволна от външния си вид...кожата ми е зле/до колкото знам Козирог и Везни-отговарят за кожата/,косата ми-ходих на фризьор с цел/разкрасяване разбира се/,а какво се получи-подстригаха ме доста по-късо отколкото исках...и сега просто не съм себе си...не се чувствам комфортно с по-къса коса...освен това се боядисах в по-тъмен нюанс на кафявото...и тук...отново не се харесвам...Не знам на ретро Венера ли да го отдам... :-\

« Отговор #455 -: Януари 30, 2014, 09:46:37 am »
Не знам дали е от ретро Венерката,която ми е Упр.на АЦ/Везни/ - НО напоследък въобще не съм доволна от външния си вид...кожата ми е зле/до колкото знам Козирог и Везни-отговарят за кожата/,косата ми-ходих на фризьор с цел/разкрасяване разбира се/,а какво се получи-подстригаха ме доста по-късо отколкото исках...и сега просто не съм себе си...не се чувствам комфортно с по-къса коса...освен това се боядисах в по-тъмен нюанс на кафявото...и тук...отново не се харесвам...Не знам на ретро Венера ли да го отдам... :-\
Козирога действа подкъсяващо на косата,нали Сатурн го управлява...Венера в Козирог и Луна в Козирог скъсяват косата.Аз няма да се подстригвам до сватбата за всеки случай  :blink:

« Отговор #456 -: Януари 30, 2014, 09:47:51 am »
:blink:Just...желая Ви много щастие...и не обръщай внимание на нашите "възгледи"...те касаят лично нас.Радвам се ,че има хора ,като Вас -да вярват още в брака и семейните ценности. :88:
Всеки има право да вярва в каквото си поиска,а аз просто не знам какъв Водолей съм,че и с Водолейска Венера,който да вярва в брака  :blink: :blink:

« Отговор #457 -: Януари 30, 2014, 09:57:58 am »
Какво ще кажете за тази булка,а?  ;D

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #458 -: Януари 30, 2014, 10:23:22 am »
Това е супер грозно изказване, да ме извиняваш.... Но всеки си има право на мнение . Сватбата е начин по койда да отпразнуваш един важен ден в живота си, то тези неяа ако оатпаднат, то дай тогава да не се празнуват абитуриентските балове или абсолвенките, или най-добре да не праим никакви партита, какво ще кажеш а ?
да, всеки си има право на мнение и това, че моето не съвпада с твоето, не означава, че моето е грозно  ;)
м/у другото съм и против баловете , защото масово се празнуват така(снимка1):

родителите теглят заеми ..за една вечер, в която детето им да изглежда така (снимка2):

иначе съм За партита без повеод, ей така, когато ми е кеф да се събера с хора, да общуваме и да се забавляме заедно.

« Отговор #459 -: Януари 30, 2014, 10:48:27 am »
Тези сватбени тоалети със сигурност са на изгодна цена  ;D