Хм, интересен хороскоп. Всичко ти е в подвижните знаци. Липсата на кардинали се компенсира малко от планетите в 10 дом и един Нептун в Козирог (макар че такава "мъгла" не знам дава ли комфорт на знак като Козирог, плюс, че е в 8 дом). От друга страна обаче Слънце и Юпитер (съуправител на Риби) правят добри аспекти с този Нептун:) Много добре!
Плутон в 6-ти, на службата (с добри аспекти - ти някога без работа оставал/а ли си? ).
Никакви неподвижни - те дават принципност, консерватизъм, стабилност, неохота за промени. Подвижните - както сигурно знаеш - са вечно в движение, мислят комбинации, едни малки дяволчета са:)
В тоя 10 дом с толкова планети и все от "хубавите" си добре в публичните изяви, имаш добър имидж пред обществото. Добра кариера (квадратурата Слънце-Марс дава обаче хора, които предпочтат да си имат собствен бизнес, а не да са на служба, макар че пък Плутон в 6-ти и то на трон си е много добре поставен за служене. Ти си знаеш кое надделява, може с възрастта да си се отделиш в собствен бизнес). Венера и Юпитер в 10-ти особено ми харесват, защото в Риби те се чувстват много добре и дават голям потенциал на това Слънце в съвпад. Голям разкош там в тоя дом.
Правят обаче конфликт с планетите в 7-ми (все злосторници) - неумение за работа в екип, солов играч, трудни партньорства и брак. Партньори с качествата на планетите в 7-ми - агресивни, амбициозни хора. Не са леки за понасяне. Една Риба може да преглътне много, така че може и да изтърпиш някой такъв... Уран в 7-ми често се тълкува и като вероятен развод. Злосторници в 7-ми дават и вдовичество понякога.
Луната в Дева и в трудни аспекти с планетите в 7-ми и 10-ти не спомага за установяване на по-голяма хармония... Особено ако си момиче. Ако си жена, може и нещо в женската ти самоидентификация да куца с тия ранени Венера и Луна... Иначе Луна в бизост до куспидата на 5 дом дава плодовитост, но няма да мине без трудности при тия аспекти на Луната, а и при нелеките аспекти на господаря на 5 дом.
Хирон в близост до АС дава опасност от наранявания, инциденти. За домашно ти давам да анализираш господаря на АС, в лоши аспекти с планетите в 7-ми, и самия АС в съвпад с Хирон.
За солара не мога да кажа много. Трябва да използваш функцията "with houses"", за да постави домовете на солара върху наталните. Само виждам АС в 6-ти и Сатурн в близост. Пак нещо за проявяване на сериозност в службата:) Вероятно и тоя стелиум горе попада в 6-ти соларен и тогава прогнозата се потвърждава.
По транзити като че ли си ок, за разлика от повечето хора, които пострадаха сериозно около Сатурн-Плутон, а и наскоро от Уран - Плутон в кардиналите. Но все пак би ли споделил/а дали му се случи нещо особено на твоя Нептун в 8-ми? Все пак ти е диспозитор на Слънцето в 10-ти. Нещо във връзка с 10-ти, нещо за майка ти(родител въобще)?
Нептун сега ти преминава през Слънцето - вероятно той дава малко странни събития, неясноти. Той дава красота в живота, особено на една Риба. Високи идеали, любов неземна и извисяваща всичко. Внимавай обаче за подводни камъни, и си реорганзирай защитата, защото този транзит прави човека и малко жертва. Той често е и индикация за по-често посягане към чашката.
Като цяло всичко ми се струва ок. На мен ми харесва твоя хороскоп - от една страна голям късмет, дет се казва - Господ ти е давал, давал... Вътрешно в себе си ти имаш по рождение някаква самоувереност и усещане за личностен интегритет (като изключим Луната, която може да създава проблеми отвреме-навреме), От друга страна гледай какви изпитания в живота с тия квадратури... Голямо предизвикателство, много интересен хороскоп!
П.П.Като цяло на мен ми се струваш много симпатичен човек, комплименти за което:)