Здравей Гост

Натална карта

• 4 Отговора
  • 1605 Прегледи
Натална карта
« -: Ноември 03, 2013, 01:59:49 pm »
Здравейте!Първо съжалявам ,че пускам нова тема,но търсих из форума тема за натални карти,но не успях да я открия!За това моля да ме извините и поправите,ако е необходимо!От известно време се запалих по астрологията,започнах да чета разни материали по интернет и т.н..Изключително любопитна и трудна материя според мен и не само сигурно!Тъй като ми е много трудно сама да се справя,искам да помоля някой, който има желание,време и възможност да разгледа моите карти!Разбирам,че това отнема много време и труд,за това предварително благодаря на всеки,които ще изкаже мнение по нея!Прикачвам натална карта и натална карта и натална +солар,тъй като не знам коя ще е вярната!Ако не се бъркам Натал+солар се прави за да се види какво предстой за следващата година(поправете ме,ако не е така :) ) Тази 2013 година за мен беше доста странна,изпълнена с много лоши и хубави моменти..Да си призная любопитно ми е дали 2014 ще бъде същата или ще ми предостави нови и интересни житейски ситуации.Тази моя  любопитност и нетърпение да разбера всичко, сигурно е подкладена от Рибешката ми зодия с асцендет Близнак :((,което мисля че не е много добра комбинация но.... :)) Предварително Благодаря и се извинявам отново!!
« Последна редакция: Ноември 03, 2013, 02:04:43 pm от bulgaribs »

Re: Натална карта
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2013, 12:28:57 am »
Хм, интересен хороскоп. Всичко ти е в подвижните знаци. Липсата на кардинали се компенсира малко от планетите в 10 дом и един Нептун в Козирог (макар че такава "мъгла" не знам дава ли комфорт на знак като Козирог, плюс, че е в 8 дом). От друга страна обаче Слънце и Юпитер (съуправител на Риби) правят добри аспекти с този Нептун:) Много добре!
Плутон в 6-ти, на службата (с добри аспекти - ти някога без работа оставал/а ли си? ).
Никакви неподвижни - те дават принципност, консерватизъм, стабилност, неохота за промени. Подвижните - както сигурно знаеш - са вечно в движение, мислят комбинации, едни малки дяволчета са:)

В тоя 10 дом с толкова планети и все от "хубавите" си добре в публичните изяви, имаш добър имидж пред обществото. Добра кариера (квадратурата Слънце-Марс дава обаче хора, които предпочтат да си имат собствен бизнес, а не да са на служба, макар че пък Плутон в 6-ти и то на трон си е много добре поставен за служене. Ти си знаеш кое надделява, може с възрастта да си се отделиш в собствен бизнес). Венера и Юпитер в 10-ти особено ми харесват, защото в Риби те се чувстват много добре и дават голям потенциал на това Слънце в съвпад. Голям разкош там в тоя дом.

Правят обаче конфликт с планетите в 7-ми (все злосторници) - неумение за работа в екип, солов играч, трудни партньорства и брак. Партньори с качествата на планетите в 7-ми - агресивни, амбициозни хора. Не са леки за понасяне. Една Риба може да преглътне много, така че може и да изтърпиш някой такъв... Уран в 7-ми често се тълкува и като вероятен развод. Злосторници в 7-ми дават и вдовичество понякога.

Луната в Дева и в трудни аспекти с планетите в 7-ми и 10-ти не спомага за установяване на по-голяма хармония... Особено ако си момиче. Ако си жена, може и нещо в женската ти самоидентификация да куца с тия ранени Венера и Луна... Иначе Луна в бизост до куспидата на 5 дом дава плодовитост, но няма да мине без трудности при тия аспекти на Луната, а и при нелеките аспекти на господаря на 5 дом.

Хирон в близост до АС дава опасност от наранявания, инциденти. За домашно ти давам да анализираш господаря на АС, в лоши аспекти с планетите в 7-ми, и самия АС в съвпад с Хирон.

За солара не мога да кажа много. Трябва да използваш функцията "with houses"", за да постави домовете на солара върху наталните. Само виждам АС в 6-ти и Сатурн в близост. Пак нещо за проявяване на сериозност в службата:) Вероятно и тоя стелиум горе  попада в 6-ти соларен и тогава прогнозата се потвърждава.

По транзити като че ли си ок, за разлика от повечето хора, които пострадаха сериозно около Сатурн-Плутон, а и наскоро от Уран - Плутон в кардиналите. Но все пак би ли споделил/а дали му се случи нещо особено на твоя Нептун в 8-ми? Все пак ти е диспозитор на Слънцето в 10-ти. Нещо във връзка с 10-ти, нещо за майка ти(родител въобще)?
Нептун сега ти преминава през Слънцето - вероятно той дава малко странни събития, неясноти. Той дава красота в живота, особено на една Риба. Високи идеали, любов неземна и извисяваща всичко. Внимавай обаче за подводни камъни, и си реорганзирай защитата, защото този транзит прави човека и малко жертва. Той често е и индикация за по-често посягане към чашката.

Като цяло всичко ми се струва ок. На мен ми харесва твоя хороскоп - от една страна голям късмет, дет се казва - Господ ти е давал, давал... Вътрешно в себе си ти имаш по рождение някаква самоувереност и усещане за личностен интегритет (като изключим Луната, която може да създава проблеми отвреме-навреме), От друга страна гледай какви изпитания в живота с тия квадратури... Голямо предизвикателство, много интересен хороскоп!

П.П.Като цяло на мен ми се струваш много симпатичен човек, комплименти за което:)

« Отговор #2 -: Ноември 04, 2013, 06:46:08 am »
Страшно много ти Благодаря! :blink: Да жена съм..По принцип  от 5 години работя само лятото в чужбина в една фирма,и зимата се прибирам в България (дай Боже и догодина също хихи), ако зимният период се брой за безработица-да оставала съм за съжаление!То хич не ми се прибира,все навън ме тегли,но....:) за сега няма как да остана постоянно!Да през тази година април месец ,майка ми беше на косъм от смъртта-правихме  и животоспасяваща операция!После имаше проблем с бебето на сестра ми!преди това пък с други мой близки...Голям шок изживях!След това имаше вече хубави моменти,които малко тушираха този стрес. Не съм много навътре в материала в астрологията,но за 7 дом в Сатурн знам,че е предпоставка за късен брак и т.н..Явно оказва голямо влияние при мен,защото нещо не ми върви с тази любов!:) Всичко се случва малко със закъснение при мен!Все на едни мъже попадам,от които много бързо се разочаровам.Не че бързам да се омъжвам,но все пак..:) дано се случи..годинките вървят  ;D ;D.За сега нямам сериозни наранявания и инциденти-да чукна на дърво!!

Да права си!Благодаря на Господ-колкото и трудности да сме имали в къщи и в частност аз,сме живи и здрави,гладни не сме останали,имаме покрив над главата си!Какво повече да искам!Другите неща се нареждат постепенно!За сега съм късметлийка в това отношение!В личен план-малко куца,но предполагам че е някакъв кофти период!Но и си права,наистина доста изпитания съм преминала за моите години!!Но няма лесно.

Благодаря за комплимента сърдечно!Обкръжението около мен го твърди ,но аз сама не мога да се определям!Принципно съм позитивен и весел човек,който си изпада и в някакви депресйики  от време на време!!:))Аз ще кача картата солар,ако желаеш и имаш време хвърли едно оче :).

П.П:Страшно много ти благодаря от сърце за отделеното време!Наистина знам,че това отделя доста лично време и т.н така че..задължена съм ти :) хихи Всичко хубаво ти желая! Качвам 2 карти,не знам коя ще ти свърши работа и е правилната!:)
« Последна редакция: Ноември 04, 2013, 06:55:02 am от bulgaribs »

« Отговор #3 -: Ноември 04, 2013, 05:49:17 pm »
Опа, грешка! 11 дом ми се е видял като Медиум Цели, защото седи горе в центъра на хороскопа. Значи, което казах за кариерата и 10-ти, се отнася до приятелствата и всичко, свързано с 11 дом и за Водолей можеш да прочетеш. Харесват те хората, да. Така с 11 дом придобиваш "по-човешки" облик:) За кариера също добро с Юпитер в 10 - късмет, изобилие. Слънцето ако беше там щеше да даде голям блясък обаче, голяма кариера, но и така е добре. Добри, високопоставени приятели, приятелите те обичат и т.н. Все пак обърни внимание, че планетите са ранени, може да се случат и разриви. 11 дом са и спонсори, ако решиш да си развиваш бизнес, винаги някой ще ти подпре едно рамо.

За тая година 4 дом дава някакъв край, с нещо приключваш. Виж и другите значения на 4-ти, защото той е акцентиран. Да, Луната в 9-ти дава индикации за чужбина. В любовта и партньорствата си ок, само че нещо може да почне/приключи внезапно.

Догодина ти е далеч по-добра. Пак чужбина - Асцедента попада в 9 натален дом. Можеш въобще да се изселиш там, като гледам - с това Слънце в първи. С парите - колебания, внезапно идват, губиш ги... Работа ще се намира. Ама пак така внезапно, за малко, после - друго. Не изключвам бременност и /или операция. Възможен болничен престой. 6, 8 и 12 са акцентирани. Брак не се задава, според мен.

п.п.Сатурн в натала в 7-ми може да даде късен брак или по-възрастен партньор.

« Отговор #4 -: Ноември 05, 2013, 07:32:47 pm »
 :blink: благодаря ти много