Границата е по Сатурн.
Умея да се владея! Марс-Сатурн в секстил в натала ми! Умея да разграничавам емоциите и толерирам само любовта! Умея да вниквам зад думите...и да разбирам и скритите им послания.
ПОЗВОЛЯВАМ СИ ДА ЦИТИРАМ ПОСТОВЕ ОТ ЛИЧНИТЕ СИ СЪОБЩЕНИЯ С ЕДНА ЦЕЛ - БЯГСТВО ОТ ЗАДКУЛИСНИТЕ ИНТРИГИ /КАКВИТО ФОРУМА ПОМНИ/ И ИСТИНАТА ПРЕДИ ВСИЧКО!
Разбира се,че истината има едно име и две лица...Разбира се,че в живота не всичко е цветя и рози...но търпението ми е изчерпано и БЛАГО-ДАРЕНИЕ на тези две лични съобщения ще си позволя следното:
1-во Нерил и Калоян са един и същи ник.
2-ро Калоян е жена .
3-то От ника на Калоян пишат двама.
4-то Някой има интерес да създава интриги във форума.
5-то Има жени които не могат да преодолеят липсата на внимание.
6-то..,7-мо...и т.н. няма да описвам
Поствам съобщенията...По-късно ще преместя темата където и е мястото...Междувременно днес съм по-свободна и ще си позволя да направя дисекция на ситуацията.....
Скъпа, моля да изтриеш профила ми в този сайт, повече не желая да пиша тук! След като се толерират всякакви обиди, аз не съм за тук!
Здравей
Пиша ти, защото искам да ти кажа, че заради хора като Нерил и Just_a_dream много хора се местят в други форуми, а не искам да запада този форум, защото вече се е развил и ще е голяма загуба, казвам го чисто, защото не искам така да го кажа да замре astrosite. Няма да е зле да направиш малко чистка, защото преди всичко това е астро форум и не мисля че има място за обиди като тези, които бяха изписани днес. А все пак сме тук да се учим да си даваме съвети не да се мерим кой какъв е иии преди всичко трябва да сме добри един към друг, за да си помагаме, но с някои хора, които пишат не се получават нещата.
Та..кажете какво и къде Ви сърби и защо се водят тези излишни войни!
Разбирам само битките на тема астрология...