Здравей Гост

Реших да сватосам Лили

• 520 Отговора
  • 82124 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Реших да сватосам Лили
« Отговор #40 -: Ноември 15, 2013, 02:41:23 pm »
Хайде Лили,стига спа,аз вече писах на Апостолофф  от форума да ми стане партньор в упражненията.Сега почвам сухи тренировки с един плюшен маймун,че да не се изложа като се видим на живо ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Ноември 15, 2013, 02:42:41 pm »
Сега почвам сухи тренировки с един плюшен маймун,че да не се изложа като се видим на живо ;D

По-добре с плюшен маймун, отколкото с надуваем дюшек  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #42 -: Ноември 15, 2013, 02:49:05 pm »
Ама гола и с разпусната коса ли? :)) От едното до другото разстоянието не е голямо…

Пускам си косите, бъркам в контакта, после яхвам метлата и отлитам за вещерско парти, като в "Мастер и Маргарита" (ако си чел).
Всъщност вещиците в народния фолклор мъже са яхвали, превръщайки ги в прасета. Яздили ги до несвяст, летейки стремително в небето, после ги захвръляли на някоя горска ливада да издъхнат или да бъдат поругани от горски нимфи. :)

ВАЖНО! Ако бъркаш в контакта, не прави грешката на аматьорите да мушкаш показалец и среден пръст — не се получава. Трябва показалеца на лявата и показалеца на дясната, за да се завъртят правилно ин и ян.
Няма нужда да ми обясняваш за прасетата, предишния път пак така се получи — яхна ме някаква слугиня, събуди шопарското в мен и после цяла нощ гавра…  :-[ Та да уточним отсега, ти за Маргарита или за нещо друго се имаш? :))

« Отговор #43 -: Ноември 15, 2013, 02:54:07 pm »
Та Лили, ще се взимате или не...ако човека не иска котаците ще си решиш проблема с тях...Като живееш при него, а котаците у вас и ще ги храниш...Айде на сватбата...:)))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #44 -: Ноември 15, 2013, 02:57:02 pm »
Та Лили, ще се взимате или не...ако човека не иска котаците ще си решиш проблема с тях...Като живееш при него, а котаците у вас и ще ги храниш...Айде на сватбата...:)))

Нериле, няма да ми мътиш водата! :) С котки нямам никакъв проблем, включително с малки, които си играят с кълбета :)

« Отговор #45 -: Ноември 15, 2013, 02:59:34 pm »

Нериле, няма да ми мътиш водата! :) С котки нямам никакъв проблем, включително с малки, които си играят с кълбета :)
АЗ да ти мътя водата? Ти ли си кандидата за Лили? Ако е така и сте се разбрали за кутилото...ми добре, аайде на свааатбаааааа
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Ноември 15, 2013, 03:00:29 pm »
Хайде, пуснахте се на въртележката  ;D

Аз съм злата вещица - поя ви със специални отвари, да се събуди шопарското ;D

Хаха, имам си достатъчно вода в натала, всички може да я мътите  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #47 -: Ноември 15, 2013, 03:01:28 pm »
Охоо,тука бой ще става ;DАми то май кастинг ще има ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Ноември 15, 2013, 03:03:39 pm »
Нериле, не се намесвай, пусни кокала  ;D - твоята паничка е пълна, дай на другите да се облажат!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #49 -: Ноември 15, 2013, 03:05:39 pm »
Бой , кастинг цветна телевизия...всичко трябва да има за една сватба...:)
Лили, какви панички аз нищо не казвам, а се радвам и констатирам...Не злорадствам, ако това визираш...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #50 -: Ноември 15, 2013, 03:06:59 pm »
Пращам ти на лични данните му.

Абе Марая, тоз е от твоя отбор  ;D - има съвпад Слънце, ретро Меркурий и Кету в знака на Асцендента във ведическата карта, Раху в 7 дом.

Е..к'во ;D..лоши ли сме? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #51 -: Ноември 15, 2013, 03:08:28 pm »
Охоо, тука бой ще става ;D Ами то май кастинг ще има ;D

Не е сиурно :) — Марая твърди, че Нерил бил от ваш'то изповедание и имам скрупули да вдигам ръка, пък и той отрича да бил мътел… може аз да съм твърде подозрителен, кой знае :)

Лили, ама колко зла? Че имам да си отработвам ЮЛВ в Скорпион, да не ни завлече Тъмната страна, Левият път и т.н. … Не че няма да прежаля още едно прераждане, ама поне да си струва :))

« Отговор #52 -: Ноември 15, 2013, 03:13:28 pm »

Не е сиурно :) — Марая твърди, че Нерил бил от ваш'то изповедание и имам скрупули да вдигам ръка, пък и той отрича да бил мътел… може аз да съм твърде подозрителен, кой знае :)

Лили, ама колко зла? Че имам да си отработвам ЮЛВ в Скорпион, да не ни завлече Тъмната страна, Левият път и т.н. … Не че няма да прежаля още едно прераждане, ама поне да си струва :))
От кое изповедание съм дето Марая го твърдяла..?
Лил, тук ако ни поканиш на сватбата ще настане е тва..http://www.vbox7.com/play:79eeabca

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #53 -: Ноември 15, 2013, 03:17:06 pm »
Лелее луди лимонки са руснаците,признала съм ги ;DСупер клип,паднах..

« Отговор #54 -: Ноември 15, 2013, 03:17:53 pm »

От кое изповедание съм дето Марая го твърдяла..?
Лил, тук ако ни поканиш на сватбата ще настане е тва..http://www.vbox7.com/play:79eeabca

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,7084.0.html, не че има значение. Какво има на видеото — бой, секс и сръбска музика?

« Отговор #55 -: Ноември 15, 2013, 03:21:41 pm »
Сватба има и резултат от нея...:)
А тези неща дето ги атачваш си беха за вчера...днес съм ги забравил и е пеътк...което значи парти дей..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Ноември 15, 2013, 03:23:12 pm »

Три дена яли, пили и се веселили... изтрезняването е най-трудният момент, особено когато видиш с какво прасе до теб си се събудил  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #57 -: Ноември 15, 2013, 03:25:30 pm »
Да бе ти го изкарваш лесна работа, ама наденеш ли алката или хомота, край...после трудна работа...
Ама кажи за този човек де, поне му звънни снимка виж и тн..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Ноември 15, 2013, 03:28:03 pm »
Да бе ти го изкарваш лесна работа, ама наденеш ли алката или хомота, край...после трудна работа...

Цял живот да яздиш само едно прасе, представяш ли си? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #59 -: Ноември 15, 2013, 03:29:18 pm »
Ами ако такъв си избереш такъв ще яздиш..:)