Здравей Гост

Реших да сватосам Лили

• 520 Отговора
  • 82274 Прегледи
Re: Реших да сватосам Лили
« Отговор #60 -: Ноември 15, 2013, 03:29:51 pm »
Три дена яли, пили и се веселили... изтрезняването е най-трудният момент, особено когато видиш с какво прасе до теб си се събудил  ;D

Е нали затова сега се разузнаваме и проучваме — дай да ти видя аспектите, добре, ама и ти ще покажеш твоите… я как хубаво ляга Венерата ти на Плутона ми и Луната на Юпитера… нищо ново под слънцето ;D

« Отговор #61 -: Ноември 15, 2013, 03:31:28 pm »
Три дена яли, пили и се веселили... изтрезняването е най-трудният момент, особено когато видиш с какво прасе до теб си се събудил  ;D

Е нали затова сега се разузнаваме и проучваме — дай да ти видя аспектите, добре, ама и ти ще покажеш твоите… я как хубаво ляга Венерата ти на Плутона ми и Луната на Юпитера… нищо ново под слънцето ;D
Охооо...ти значи си бъдещия супруг на Лили така ли...Имаме новина уважаеми съфорумци!!!!!!!!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Ноември 15, 2013, 03:32:31 pm »
Чакайте, не съм тръгнала да се женя, засега само избираме прасе за яздене  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #63 -: Ноември 15, 2013, 03:33:22 pm »
Охооо...ти значи си бъдещия супруг на Лили така ли...Имаме новина уважаеми съфорумци!!!!!!!!

Интригант :)

« Отговор #64 -: Ноември 15, 2013, 03:34:57 pm »
Нееее грам не съм ама гледам и знаеш натала и си го насинастрил вече, какво да си помисля, а и ти не отричаш нито тя..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Ноември 15, 2013, 03:35:39 pm »

Интригант :)

Внимавай, Соник, ще те дискредитира без да му мигне окото, арогантно и безскрупулно!  ;D

И на Калоян така му потопиха острова преди да се избистри офертата за бургаския диван.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #66 -: Ноември 15, 2013, 03:37:32 pm »
Предлагам първо да го проучиш визуално ,че може да не се стигне до яздене,а после астро справката

« Отговор #67 -: Ноември 15, 2013, 03:39:04 pm »
Ако ще, ние нали ще тантруваме с животинска страст :)) Да завижда!

« Отговор #68 -: Ноември 15, 2013, 03:40:02 pm »
Предлагам първо да го проучиш визуално ,че може да не се стигне до яздене,а после астро справката

Гласът на здравия разум… дай пет.

« Отговор #69 -: Ноември 15, 2013, 03:40:33 pm »
Ама хора аз ви се радвам, какви интриги какви 5 лева. Вие ги пишете и не давате да се коментират с най добро чувство. Как може? Вие и двамата нито потвърждавате нито отричате...така, че...
Ето за мен се пишат разни неща, отговарям и тн...
Лил, какъв Калоян какъв глиголан..???
Дузпата е чичо ташко дето живее в нашия блок, казвал съм го..:)
Не завиждам, а се радвам!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Ноември 15, 2013, 03:41:17 pm »
Ако ще, ние нали ще тантруваме с животинска страст :)) Да завижда!

Първо трябва да се снеме анамнезата къде са ти Венерата и Марса, да видим дали ще тантруват с моите и по колко  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #71 -: Ноември 15, 2013, 03:42:44 pm »
Лили понеже си на вълна яздене на глиган,ти подарявам тази история;http://www.mignews.info/ma-zh-iznasili-kobila-iskal-da-mu-rodi-kentava-r/

« Отговор #72 -: Ноември 15, 2013, 03:45:59 pm »
Охооо, Лил имаш един кандидат близнак(отрязан за сега) един от страна на Марая може би Соник Про и тн...Леле Лил, евалата!
Има новина казвам ВИ!!!!
Само забелязвам, че никой освен мен не го интересува мнението ти!?
Всеки включително и аз за котките решихме проблемите какъв да бъде, а ти къде си в целата схема бре Лиленце пиленце..:)

« Отговор #73 -: Ноември 15, 2013, 03:46:31 pm »
Лили понеже си на вълна яздене на глиган,ти подарявам тази история;http://www.mignews.info/ma-zh-iznasili-kobila-iskal-da-mu-rodi-kentava-r/
Какви са тия зоофилски извратении дето ги вадиш от одеве?  :-X Тия и двамата с удоволствие бих ги скопила!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #74 -: Ноември 15, 2013, 03:48:11 pm »

Май избързах с приказките за здрав разум  ;D Ама и ти си на една вълна днес… един успешен, един неуспешен опит.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #75 -: Ноември 15, 2013, 03:48:49 pm »
Какви са тия зоофилски извратении дето ги вадиш от одеве?  :-X Тия и двамата с удоволствие бих ги скопила!
Събирам извратеняшки истории :P

« Отговор #76 -: Ноември 15, 2013, 03:50:16 pm »

Май избързах с приказките за здрав разум  ;D Ама и ти си на една вълна днес… един успешен, един неуспешен опит.
Соник, ако се отказваш с ухажването значи не заслужаваш жена като Лили!!!!
Ама хора и подходи всякакви, само давам пример със себе си, как ако харесвам не бих се отказал.:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Ноември 15, 2013, 03:51:04 pm »
Охооо, Лил имаш един кандидат близнак(отрязан за сега) един от страна на Марая може би Соник Про и тн...Леле Лил, евалата!
Има новина казвам ВИ!!!!

Нали ти казах, харем ще правим да ми мътят водата и огъня.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #78 -: Ноември 15, 2013, 03:57:42 pm »
Ама хора и подходи всякакви, само давам пример със себе си, как ако харесвам не бих се отказал.:)

Представям си да дадеш пример с друг :))

« Отговор #79 -: Ноември 15, 2013, 03:59:34 pm »

Представям си да дадеш пример с друг :))
Айде айде аз съм ти виновен. Покажи и че я харесваш бе човек...Как ще го направиш?
Аз бих постнал нещо като стихче и тн...Мнезнам изненадай жената бе...Какво ми се обясняваш на мен. Действай с нея бе...:)