Здравейте!
Във връзка с Гокленовите зони какво мога да очаквам за моите 2 хубавици:
Голямата е с Меркурий в 10 дом в Гокленова зона и Марс в 12 дом в Гокленова зона;
Малката е с Марс, кацнал на МС (на 1 градус в 10 дом), Нептун в 9 дом в Гокленова зона и Плутон в 7 дом на 2 градуса над ДСЦ?
Дотук наблюденията ми са, че голямата е доста концентрирана, обича да говори, да четем книжки, слуша внимателно и т.н., същевременно е доста артистична натура (има Нептун в 10 дом, но е извън Гокленовата зона - дали е от него, или от АСЦ Телец???). На времена обаче така пищи и е голям инат, държи се доста предизвикателно и се чудя дали това е от Марса или от Слънце във Водолей (предизвикателното държание и от АСЦ в Телец - ината.
Малката е много бойна, не може да стои на едно място, и ако е сърдита за нещо, веднага се разревава м ногострадално, това последното не знам отде е :rolleyes:
Та въпроса ми е дали може да се каже нещо за професионалната насоченост или да си гледам традиционните показатели - 2, 6, 10 дом??? Още едно объркване - според Гоклен Марс и Сатурн около осите предопределят лекарската професия, а засега голямата доста често повтаря, че лекарка ще става :unsure: