Здравей Гост

За значението на ъгловите планети

• 30 Отговора
  • 6693 Прегледи
*

АН

1. За такива ще приемем планетите, които са на +/- 10 градуса от Асц, ІС, Дес, МС.

2. Ъгловото положение се свързва с потребност и способност за самоизява в областта, символизирана от дома, знака и планетата.

3. Ъгловото положение се свързва с успехите в живота./успехите без ъглови планети, са резултат на силната воля :)/

4. Ъгловите планети символизират контрола над външния свят и взаимоотношенията с другите. Асцендентът е символ на случайни хора и събития, както и начинът на общуване с другите; десцендентът – близки и партньори, както и адаптирането към другите; ІС – изолацията или семейната среда, както и самостоятелното съществуване; МС – груповите отношения или събития, както и начинът на домиране над другите.

5. Планетите на асцендента се свързват с естественост при общуването, откритост, ясна представа за собственото и чуждото пространство, спокойствие, отсъствие на потребност да се доказват пред другите. Отношенията с другите бързо стават лични, но се запазва някаква дистанция. Човек си знае кой е.

6. Планетите на десцендента се свързват с проектирането върху другите, в смисъл, че лесно може да им се даде предимство или ръководна роля в някои области. Но действието си личи най-вече в партньорските отношения. /Един Марс на десцендента може да е отстъпчив в интимните отношения, но в служебните отношения или по отношение на кариерата да е съвсем друг..../ Пък и залязващите планети най-често описват какво търсим у другите. /Марс на десцендента подсказва, че търсим ръковоството на партньора, т.е. вече сме го отстъпили:)/

7. Планетите на ІС се свързват с духовността, с отделянето от другите, с най-дълбоко проникване в същността на нещата.

8. Планетите на МС символизират желанието и способността да се властва над другите. Може да е и само желание да се подкрепят, да се съветват, да се подпомагат другите:) Кулминацията на разни планети много често кара човек да се усеща над другите в разни области :) Е, поне знае на къде се е запътил или все се опитва да разбере :) /например, с Плутон на МС човек може да се усеща много компетентен :)/

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1 -: Юни 07, 2006, 01:44:08 pm »
Цитат
Планетите на МС символизират желанието и способността да се властва над другите. Може да е и само желание да се подкрепят, да се съветват, да се подпомагат другитеsmile.gif Кулминацията на разни планети много често кара човек да се усеща над другите в разни области smile.gif Е, поне знае на къде се е запътил или все се опитва да разбере smile.gif /например, с Плутон на МС човек може да се усеща много компетентен

Тия камичета пу не са в мойта градинка, пу не са в мойта градинка!

:P

Тъкмо писах оттатък за властта, която значела била следното:

Да упражняваш власт значи да оказваш въздействие

Е, да ти кажа, точно това се опитвам да уча напоследък...всъщност аз съм се изучила де, ама напоследък разбрах, че точно това се опитвам да правя.  :P

Само че то не само Плутон ми е на МС, съвпад е със северен възел, пък от другата страна Уран и той е на по-малко от 10 градуса. Значи на МС ми стават 3 а там е и фортуната впрочем.  <_<
И сега какво следва? Че не само че смятам, че най-много знам, ами успявам да убедя и другите в това ли?  B)  :lol:
« Последна редакция: Юни 07, 2006, 07:01:06 pm от kaily »

*

АН

« Отговор #2 -: Юни 07, 2006, 02:51:31 pm »
ми как се разпознаваш само :D

Не лоша идея – за писането :)
Меркурий ти управлява МС, а той определено има отношение към тия ни способности, нищо, че го няма в изследванията на Гоклен :)

Да се върнем все пак към въпросните зони....
Ние изразяваме себе си по различни начини – може чрез работата си, може при общуване с другите и т.н. Планетите, в близост до ъглите на хороскопа, определено ни тласкат да търсим начини да се изявяваме.
Но същевременно има още толкова много неща, които ни влияят...И ето ти свободна воля....:)
Може цял живот да се пита човек кой е и за къде е тръгнал :)/ ако нямаше планети по ъглите, можеше и да не му идва на ум да си задава подобни въпроси :)/

*

kaily

• 5145
« Отговор #3 -: Юни 07, 2006, 07:06:46 pm »
Ама какво значи Плутон, възел, Уран и фортуна на МС?
Някой ми беше казвал някога, че нямало била да съм известна, Плутон не го бил давал.
Е как да постигнеш успех и да не станеш известен, м?
Аз не лелея за известност де, а за власт...колкото повече остарявам, толкова по-сенилна ставам очевидно, какво тая власт ме е обсебила, не бях такъв човек.  :unsure:  

*

АН

« Отговор #4 -: Юни 08, 2006, 09:20:09 am »
Властта...
Може би с малко труд бихме могли да си създадем илюзията за власт над другите и над себе си... /особено, ако Нептун ни е близко до асцендента :) – направо можем да станем добри и най-практични майстори на илюзиите, особено ако Сатурн ни управлява Аза :)/

С доста повечко труд можем да се сдобием с реална власт над другите....
А с реална власт над себе си.....Може пък изобщо да не ни е дадено да можем да имаме такава власт....
Е, въпросната активация на МС подсказва, че властта може да бъде провокация в тоя живот....
Но пък основните задачи на Плутон не са просто пари и манипулации и власт, а са свързани с някакво пречистване в конкретна област....Плутон е на особено видно място в хороскопа, когато имаме важни, може би и трудни кармични задачи...:)

Да се върнем пак на властта...
Хората, на които това им идва естествено и отвътре, още в най-ранни детски години ги виждаш все в центъра на разни групички и събития...Те сякаш никога не са сами – след тях все са се приобщили някакви създания – хора, кучето, котката, някакви растения из ръцете, ранички, натъпкани все с ценни неща :)
При теб как беше?:)

*

v_abad

« Отговор #5 -: Юни 08, 2006, 10:38:12 am »
Цитат
Властта...
Може би с малко труд бихме могли да си създадем илюзията за власт над другите и над себе си... /особено, ако Нептун ни е близко до асцендента :) – направо можем да станем добри и най-практични майстори на илюзиите, особено ако Сатурн ни управлява Аза :)/

С доста повечко труд можем да се сдобием с реална власт над другите....
А с реална власт над себе си.....Може пък изобщо да не ни е дадено да можем да имаме такава власт....
Е, въпросната активация на МС подсказва, че властта може да бъде провокация в тоя живот....
Но пък основните задачи на Плутон не са просто пари и манипулации и власт, а са свързани с някакво пречистване в конкретна област....Плутон е на особено видно място в хороскопа, когато имаме важни, може би и трудни кармични задачи...:)

Да се върнем пак на властта...
Хората, на които това им идва естествено и отвътре, още в най-ранни детски години ги виждаш все в центъра на разни групички и събития...Те сякаш никога не са сами – след тях все са се приобщили някакви създания – хора, кучето, котката, някакви растения из ръцете, ранички, натъпкани все с ценни неща :)
При теб как беше?:)
Здравей АН,

:D е, тук ме уцели отвсякъде :D

Плутон, Уран близо до  МС, Нептун близо до АС, Марс близо до ИЦ и не знам доколко Сатурн в 7-ми е близо до ДсЦ :huh:  Какво означава това?

Намирам някакви аналогии в написаното до тук :rolleyes: но докрай не мога да го вържа

Като малка/още в детската градина/ и после и до сега винаги съм се оказвала в центъра на някаква групичка, искам да кажа нещо като "тартор"........ :rolleyes:

само това с трудните кармични задачи .............. B)  

*

kaily

• 5145
« Отговор #6 -: Юни 08, 2006, 11:38:55 am »
Ми аз обикновено все съм си в центъра на нещо, трудно оставам незабелязана, сигурно затова и се затварям или ходя всякак облечена-да не привличам внимание, дразни ме.
Сега не съм от типа като се появя и все едно слънцето е изгряло, но някак лека полека се налагам и в един момент се оказвам определяща много неща, определено имам качествата на неформален лидер.
В последните години май се позасили, щото примерно из форумите къде мина, по мен трева не никне, навсякъде ме забелязват, цитират ми думи, говорят за мен и прочие-аз това не го правя да е нарочно.
Но виж, аз съм ловец на сила, това съм го казвала и вярвала от много години, не съм целяла властта, нито съм била привлечена от нея, нито съм свързвала силата с властта. Чак наскоро почва да ми изплува това за властта в съзнанието.
Оня ден бях на някаква среща на съкварталци с кмета на квартала, Гиньо Ганев, някакви общинари, бяха по едно време Стела Банкова и Минчо Христов и прочие. Една училищна зала с хора. Отидох почти насила и мислех да си стоя кротко, ма то шило в торба стои ли, дадох тон за песен на цялата дискусия по плюването на кмета, после след два часа кметът реши да закрие сбирката, аз ненадейно станах и го прекъснах и му проведох блиц анкета, разтурих реда и подчиних всички на волята си да е мойто. Честно да ти кажа, аз сигурно се учудих повече на себе си, отколкото присъстващите. После си мислех, че не съм ги контрирала, както правех по-рано, а налагах волята си. Едно е да си контра, друго е просто да си налагаш волята и това стана естествено.
Е такива работи почнаха да ми се случват.

Обаче 20 години преди това почти нищо друго не правех, освен да работя със себе си, даже ти си ми правила много пъти забележки да направя нещо в реалния свят, а аз все съм бълбукала из вътрешните светове. Пръв космонавт съм в собственото си подсъзнание, стигала съм там, дето други не смеят отдалеч да мернат. Оня ден обяснявах на една позната-християнка до дупка за случилото се в оная зала. И тя рече-дава ти се власт, защото познаваш себе си, всички, които познават себе си, имат власт в степента, в която се познават.

*

kaily

• 5145
« Отговор #7 -: Юни 08, 2006, 11:44:03 am »
Впрочем сега обяснявах на една приятелка какво си въобразявам, че правя с новото си сайтче за политика. Цял живот съм искала аз да правя новините, сега ми се дава за сефте такава възможност. Живеем в епохата на информационен потоп и това е същото като при събирателната точка (СТ), която от безбройните снопове из вселената, хваща определен набор и това прави реалността за човека. Та боравенето с информацията е като боравене със СТ - от потопа инфо извличаш ония снопоме, които правят определена реалност и после, показвайки реалността на тая точно СТ ти манипулираш четящите, това правят всички медии. Защото нали умът е в състояние да обхване до 7 неща едновременно, пък на нас ни се случват десетки хиляди в тоя момент, значи подбора на акцентите прави реалността. И това е властта всъщност, истинската. Защото създаваш реалност, а какво ще става в тая реалност вече е работа на по-низше ниво магьосници.
Висшето ниво е да местиш събирателни точки групово.  

*

АН

« Отговор #8 -: Юни 08, 2006, 01:51:19 pm »
Цитат
Плутон, Уран близо до  МС, Нептун близо до АС, Марс близо до ИЦ и не знам доколко Сатурн в 7-ми е близо до ДсЦ :huh:  Какво означава това?

Намирам някакви аналогии в написаното до тук :rolleyes: но докрай не мога да го вържа

Като малка/още в детската градина/ и после и до сега винаги съм се оказвала в центъра на някаква групичка, искам да кажа нещо като "тартор"........ :rolleyes:

само това с трудните кармични задачи .............. B)
Вярно, имате доста сходства – даже Слънцата ви са в еднакъв знак:)

Значи еднакви Слънца, еднакви планети по ъглите, но различна професионална реализация......
Търсихме потвърждение на тезата, че Плутон на МС иска работа, която или има отношение към властта, или към парите......А може и към двете, както е в единия случай.
Дори работата да е писане по форумите през по-голямата част от денонощието, то пак е някак по Плутонов маниер – емоционално, манипулативно и отдадено....
Изгряващият Скорпион/т.е. пак Плутон, но и Марс/ търси тръпката, предизвикателството, дълбочините,  а изгряващият Стрелец – височини някакви....Изгряващият Скорпион може да чака, докато разпознае това, което чака, а изгряващият Стрелец – върви напред и нагоре и не се отказва от играта дори да е тежко контузен...:)

А Марс ти е като при lilie :)

Че даже и Сатурн на радикална точка :)  - ми явно ще трябва да се реализираш категорично в много области :D  

*

АН

« Отговор #9 -: Юни 08, 2006, 01:53:49 pm »
Цитат

Обаче 20 години преди това почти нищо друго не правех, освен да работя със себе си, даже ти си ми правила много пъти забележки да направя нещо в реалния свят, а аз все съм бълбукала из вътрешните светове. Пръв космонавт съм в собственото си подсъзнание, стигала съм там, дето други не смеят отдалеч да мернат. Оня ден обяснявах на една позната-християнка до дупка за случилото се в оная зала. И тя рече-дава ти се власт, защото познаваш себе си, всички, които познават себе си, имат власт в степента, в която се познават.
Значи 20 години се занимаваш със самонаблюдение и самопознаване :)

Сещаш ли се за една максима на магьосниците: магьосникът знае, че актът на наблюдение променя наблюдавания обект и не си забравя, че променя и наблюдателя :)
Мислиш ли, че наблюдавайки света и живота, ти ги променяш?:)

*

v_abad

« Отговор #10 -: Юни 08, 2006, 03:33:32 pm »
:D брат ми има Сатурн в 7-ми близо до ДсЦ и Нептун до АсЦ, но в 1-ви, Венера в 3-ти, но ми се струва че е далече от ИЦ

Винаги е искал да учи архитектура, завърши и сега работи като архитект и е много доволен от това :D

това ли е обичайната комбинация Нептун - Сатурн :rolleyes:

нещо като изкуство-бизнес, или :rolleyes:  

*

АН

« Отговор #11 -: Юни 08, 2006, 04:44:31 pm »
Цитат
:D брат ми има Сатурн в 7-ми близо до ДсЦ и Нептун до АсЦ, но в 1-ви, Венера в 3-ти, но ми се струва че е далече от ИЦ

Винаги е искал да учи архитектура, завърши и сега работи като архитект и е много доволен от това :D

това ли е обичайната комбинация Нептун - Сатурн :rolleyes:

нещо като изкуство-бизнес, или :rolleyes:
Смятам, че хората, които някак са успели да следват призванието си, каквито и обрати да имат в кариерата си, винаги успяват да влизат в релси :)
И наистина подобен израз на влиянието на Сатурн и Нептун на радикални точки по отношение на професионалната реализация е твърде подходящ :)  

*

Guest

« Отговор #12 -: Юни 08, 2006, 07:49:42 pm »
А когато нямаш ъглови планети ,как се тълкува?Имам само един Сатурн на IC.Нищо друго.

*

kaily

• 5145
« Отговор #13 -: Юни 08, 2006, 08:44:07 pm »
Цитат
магьосникът знае, че актът на наблюдение променя наблюдавания обект и не си забравя, че променя и наблюдателя :)

Да, мисля...това като идея ми се появи чрез Подводни преди две-три години, той доста неща ми вкара в главата, погълнах го като топъл хляб :-)

Преди да го прочета в един момент половин година по-рано получих ясното усещане, че работата ми едва ли не е да не правя нищо, а да учи. Това ме шокира. Дори помня, че мисълта беше-на мен не ми се плаща да работя, а да уча. Не да уча с цел да работя после наученото, а просто да уча. Това ме шокира като идея.
А после прочетох Подводни за егрегорите, където разправяше, че висшите егрегори си набелязвали обект, следели го няколко години и ако им се сторел годен, го карали да им служи като очи, просто да обръща главата и вниманието си насам натам и те гледали през него. И това му било службата - да зяпа. Освен това в Психология на подсъзнанието обясняваше за хората, проникващи в тънките светове, извличащи оттам разни идеи и като ги извлекат, дори да не ги напишат и покажат на други, като ги извлекат и смелят в умовете и подсъзнанието си, после тия идеи се разпространяват сред човечеството. Т.е. тия хора са пионери, първопроходци, но в тънките светове. Стигнат ли някъде и осъзнаят ли достигнатото, то се разпространява само между останалите.

Освен това няколко пъти придобивах едно особено усещане...примерно местя някакъв нищо и никакъв сак от едно място на друго и придобивам усещането, че с преместването на сака определям реалността на 3 милиона хора някъде си, що три милиона и що аз, никак не разбрах, просто говоря за усещането.
Или примерно, че постигайки веднъж превъзходство в един клуб на дира сред няколко юзера там изведнъж ми се появи усещането, че това, което правя върху тия няколко човека рефлектира сред огромно множество от хора другаде и аз даже знам, че изобщо смисълът и съдържанието на конкретния разговор не са важни и нямат никаква връзка с техния там на ония хора смисъл. Много странно изживяване беше.

Цитат
Дори работата да е писане по форумите през по-голямата част от денонощието, то пак е някак по Плутонов маниер – емоционално, манипулативно и отдадено....
Изгряващият Скорпион/т.е. пак Плутон, но и Марс/ търси тръпката, предизвикателството, дълбочините
Е тук ме уцели просто в десятката  :D  :P  

*

АН

« Отговор #14 -: Юни 09, 2006, 09:25:54 am »
Цитат
А когато нямаш ъглови планети ,как се тълкува?Имам само един Сатурн на IC.Нищо друго.
А, няма място за чудене – винаги се откриват разни акценти в хороскопа....
Ако липсват планети по ъглите, може би има стелиуми, или пък равномерно разпределение на планетите и т.н.
Един Сатурн на радикална точка може да значи много неща, в зависимост от всичко друго в радикса:)
Най-общо подчертава значението на тия енергии, които са символизирани от Сатурн. :)

*

АН

« Отговор #15 -: Юни 09, 2006, 09:31:22 am »
Цитат
Цитат
магьосникът знае, че актът на наблюдение променя наблюдавания обект и не си забравя, че променя и наблюдателя :)

Да, мисля...това като идея ми се появи чрез Подводни преди две-три години, той доста неща ми вкара в главата, погълнах го като топъл хляб :-)

Преди да го прочета в един момент половин година по-рано получих ясното усещане, че работата ми едва ли не е да не правя нищо, а да учи. Това ме шокира. Дори помня, че мисълта беше-на мен не ми се плаща да работя, а да уча. Не да уча с цел да работя после наученото, а просто да уча. Това ме шокира като идея.
А после прочетох Подводни за егрегорите, където разправяше, че висшите егрегори си набелязвали обект, следели го няколко години и ако им се сторел годен, го карали да им служи като очи, просто да обръща главата и вниманието си насам натам и те гледали през него. И това му било службата - да зяпа. Освен това в Психология на подсъзнанието обясняваше за хората, проникващи в тънките светове, извличащи оттам разни идеи и като ги извлекат, дори да не ги напишат и покажат на други, като ги извлекат и смелят в умовете и подсъзнанието си, после тия идеи се разпространяват сред човечеството. Т.е. тия хора са пионери, първопроходци, но в тънките светове. Стигнат ли някъде и осъзнаят ли достигнатото, то се разпространява само между останалите.

Освен това няколко пъти придобивах едно особено усещане...примерно местя някакъв нищо и никакъв сак от едно място на друго и придобивам усещането, че с преместването на сака определям реалността на 3 милиона хора някъде си, що три милиона и що аз, никак не разбрах, просто говоря за усещането.
Или примерно, че постигайки веднъж превъзходство в един клуб на дира сред няколко юзера там изведнъж ми се появи усещането, че това, което правя върху тия няколко човека рефлектира сред огромно множество от хора другаде и аз даже знам, че изобщо смисълът и съдържанието на конкретния разговор не са важни и нямат никаква връзка с техния там на ония хора смисъл. Много странно изживяване беше.

Цитат
Изгряващият Скорпион/т.е. пак Плутон, но и Марс/ търси тръпката, предизвикателството, дълбочините
Е тук ме уцели просто в десятката  :D  :P
Добре. Силата на словото.....
И пак не мога да изменя на себе си и да не ти кажа, че не си някакъв въздушен или воден знак, които да си витае из менталното пространство :) Ясно е, че щом 20 години си живееш в подобен свят, можеш да си пребиваваш там и цял живот :)
Но понеже гледаме нещата в астрологичен аспект, аз пак насочвам вниманието към реалното практическо приложение:) - бих казала, че надали е редно само с ученето да се задоволиш :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Юни 09, 2006, 10:23:05 am »
Цитат
А когато нямаш ъглови планети, как се тълкува? Имам само един Сатурн на IC. Нищо друго.
Имаш си ъглов Сатурн  ;)  B)

Е, не всеки има по няколко ъглови/гокленови планети, нито пък въобще е задължително да има.

Но си мисля аз, че Сатурн в съвпад с толкова важна радикална точка ти е напълно достатъчен... и в тази връзка би могъл/могла да проследиш каква е семейната динамика по линията на сатурнови акценти  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #17 -: Юни 10, 2006, 01:41:24 pm »
Цитат
И пак не мога да изменя на себе си и да не ти кажа, че не си някакъв въздушен или воден знак, които да си витае из менталното пространство :) Ясно е, че щом 20 години си живееш в подобен свят, можеш да си пребиваваш там и цял живот :)
Но понеже гледаме нещата в астрологичен аспект, аз пак насочвам вниманието към реалното практическо приложение:) - бих казала, че надали е редно само с ученето да се задоволиш :)
Не знам бе, ти така си мислиш, как беше оня лаф-ако при един експеримент мишката не се държи според очакванията на експериментатора, той решава, че мишката е болна, не че теорията му е грешна.  :P

Ми виж какво, аз също съм се чудела какво изобщо правя, но в крайна сметка не знаеш ли, че на земята става онова, което е писано на небето? Че ако успееш да вкараш възнамеряване, нещата се случват по твоему, че има там по индийските системи 6-то ли ниво беше нивото на постулатите, за правенето чрез неправене поне не си ли чувала.  :P  :D  :lol:
Може точно това да опитвам да правя, аз не витая, а опитвам да правя с неправене, голяма е разликата.
В Трансърфинга имаше един лаф такъв- Аз не искам и не се надявам, аз възнамерявам.

Какво по-земно и по-правещо от това да правиш ти реалността и тя сама да си върви, но по твоему?
Това не е витаене в менталното пространство също, умът не прави реалността, а най-много да я обърка. ...

...аха, ето, пак от Подводни го взех, не че той му е откривател - за 7-те тела
Атманическое тело
Буддхиальное тело
Каузальное тело
Ментальное тело
Астральное тело
Эфирное тело
Физическое тело

Та причинното тяло прави реалността, аз съм се повела по акъла, че мога да сменя реалността не с правене, а с неправене и опитвам. Ако успея, печели цялото човечество, ако загубя, губя само себе си.  :D
И виж случайно попаднах точно на тоя текст: Во внутренней жизни человек ощущает буддхиальное тело как основные линии своей судьбы, изменить которые он не может или это требует от него тяжелых сосредоточенных усилий в течение длительного времени.
Точно това ми се въртеше в главата, че дребните промени стават по-бързои лесно, дългите и съществени изискват много време да буташ камика по нанагорнището. Е, аз пробвах да бутам дълго време, сега ако съм копала тунела в друга посока, ще има-аз паднах, друг ще ме смени и толкоз... <_<  

*

v_abad

« Отговор #18 -: Юни 10, 2006, 09:42:21 pm »
Цитат
Цитат
Не знам бе, ти така си мислиш, как беше оня лаф-ако при един експеримент мишката не се държи според очакванията на експериментатора, той решава, че мишката е болна, не че теорията му е грешна.  :P

Ми виж какво, аз също съм се чудела какво изобщо правя, но в крайна сметка не знаеш ли, че на земята става онова, което е писано на небето? Че ако успееш да вкараш възнамеряване, нещата се случват по твоему, че има там по индийските системи 6-то ли ниво беше нивото на постулатите, за правенето чрез неправене поне не си ли чувала.  :P  :D  :lol:
Може точно това да опитвам да правя, аз не витая, а опитвам да правя с неправене, голяма е разликата.
В Трансърфинга имаше един лаф такъв- Аз не искам и не се надявам, аз възнамерявам.

Какво по-земно и по-правещо от това да правиш ти реалността и тя сама да си върви, но по твоему?
Това не е витаене в менталното пространство също, умът не прави реалността, а най-много да я обърка. ...

...аха, ето, пак от Подводни го взех, не че той му е откривател - за 7-те тела
Атманическое тело
Буддхиальное тело
Каузальное тело
Ментальное тело
Астральное тело
Эфирное тело
Физическое тело

Та причинното тяло прави реалността, аз съм се повела по акъла, че мога да сменя реалността не с правене, а с неправене и опитвам. Ако успея, печели цялото човечество, ако загубя, губя само себе си.  :D
И виж случайно попаднах точно на тоя текст: Во внутренней жизни человек ощущает буддхиальное тело как основные линии своей судьбы, изменить которые он не может или это требует от него тяжелых сосредоточенных усилий в течение длительного времени.
Точно това ми се въртеше в главата, че дребните промени стават по-бързои лесно, дългите и съществени изискват много време да буташ камика по нанагорнището. Е, аз пробвах да бутам дълго време, сега ако съм копала тунела в друга посока, ще има-аз паднах, друг ще ме смени и толкоз... <_<
 ;) съжалявам за откровеността/тук не е много на почитание/........но АН е права :)

аз имам същия като твоя слънчев знак :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

.....и пак смятам, че АН е права :rolleyes:

B)  и защотото не мога да избягам от природата си ....пак смятам, че АН е права :rolleyes:

:rolleyes: P.S. чела съм всичките ти коментари....... :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Юни 10, 2006, 10:13:07 pm »
И защо мислиш, че откровенността не е на почит? Аз лично като че ли нямам такива впечатления...  :rolleyes:  :huh:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.