:blink:Аз харесвам темата за сънищата и определено я свързвам с колективното несъзнавано и архитипите.Много рядко ги помня.Понякога съм разбирал,когато се сбъдват и съм виждал реални физиономии,които никога не съм срещал,а после са се появявали отнякъде пряко или косвено.
Снощи сънувах,че се возя в колата на една девойка,която ме харесва и наяве,а тя няма кола иначе,нов съня имаше и ни гонеха някакви хора пеша...После сякаш друг епизод съвсем различен и несвързан..Разхождах се с една важна за мен госпожица,която се беше изрусила,а никога не би го направила и ми обясняваше защо....Имало е болен в семейството и близък-баба и- и и е било тежко и искала нещо да промени.Вървяхме и отвреме на време сядахме и лягахме по земята и тя ме целуваше,аз малко се дърпах,а наяве не съм сигурен дали би го направила.Тогава аз и предадох информация от действителността,че знам за нещо,което се е случило много наскоро с нейн познат.И тя се опита да ме убеди,че последно на мен се е обаждала,а не на другото момче-въпросният познат,за който предадох информация...,което аз опровергах,защото в реалността те говориха последно и аз чух това...После тя ми каза за него,че е по-интуитивен,което аз също опровергах:D:DИ тогава госпожицата пак почна да ме целува и сънят свърши.
В предишни сънища,свързани с госпожицата от преди време-имаше буквални послания,а имаше и символни предмети,някои от които също са били с реални стойности за нашите отношения,само,че нямаше нежности и желание за такива...