Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540655 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1580 -: Ноември 25, 2011, 09:43:18 am »
Някой има ли идея какво може да значи, да сънуваш някого с кървави рани по лицето?
Познат или непознат е бил човека в съня?

Ако е бил непознат, то може да значи, че това си ти, с твоите скрити чувства и емоции. Нещо, което искаш да изразиш в реалния живот, а не можеш. Може би е душевна болка. Наскоро почувствала ли си се душевно наранена? Наранена гордост? 
Имаш ли усещане, че някой лицемерничи с теб, е обидил те е или е постъпил несправедливо с теб?
Имаш ли нужда от съчувствие и разбиране?

Ако човекът от съня ти е познат, може би имаш усещане, че той преживява емоционална травма. Или този човек страда, а ти не забелязваш. Обръщай му повече внимание.
Възможно е и той да изпитва към теб чувства, за които ти не подозираш и следователно са несподелени.

И накрая сънят може и да ти показва, че е време да застанеш лице в лице с трудна ситуация, която се опитваш да избегнеш.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1581 -: Ноември 25, 2011, 09:58:33 am »
 Аз се каня от сума време да питам, мой приятел преди време ме сънувал как се разхождаме с група хора по улиците на малък град, аз съм вървяла пред него с някакви жени, в един момент се е появил мъж на колело и започнал да стреля с автомат, той залегнал до един контейнер и когато спряла стрелбата погледнал къде съм, изтичал до мен и ме хванал преди да падна, изглежда много се е стреснал защото каза, че се е смразил, не е можел нито да говори нито да мисли, в един момент се е окопитил и започнал да ми крещи, че е виждал хора много по-зле от мен и трябва да се оправя.Не зная в съня му умирам ли, имало е голяма локва кръв, макар и на сън обаче, се е стреснал здраво защото ми звънна и ме помоли да карам внимателно, че тогава бях на път.
Някакви идеи как да се тълкува този сън  :rolleyes:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1582 -: Ноември 25, 2011, 11:25:04 am »
Някой има ли идея какво може да значи, да сънуваш някого с кървави рани по лицето?
Познат или непознат е бил човека в съня?

Ако е бил непознат, то може да значи, че това си ти, с твоите скрити чувства и емоции. Нещо, което искаш да изразиш в реалния живот, а не можеш. Може би е душевна болка. Наскоро почувствала ли си се душевно наранена? Наранена гордост? 
Имаш ли усещане, че някой лицемерничи с теб, е обидил те е или е постъпил несправедливо с теб?
Имаш ли нужда от съчувствие и разбиране?

Ако човекът от съня ти е познат, може би имаш усещане, че той преживява емоционална травма. Или този човек страда, а ти не забелязваш. Обръщай му повече внимание.
Възможно е и той да изпитва към теб чувства, за които ти не подозираш и следователно са несподелени.

И накрая сънят може и да ти показва, че е време да застанеш лице в лице с трудна ситуация, която се опитваш да избегнеш.
В два мои съня забелязах този елемент, но ето конкретния сън за който питам:

Намирам се на площадката в квартала на баба ми, през деня. Видях, че едни чужденци са си купили гевреци, големи със сусам. Питах ги къде ги правят и те ми посочиха 3 пекарни в близост, едната на 20 крачки отсреща. Наредих се на опашката. Момче, към което имах чувства до скоро беше зад мен на опашката, само го мернах и си говорехме за кратко.
По едно време ми дойде реда и той ме пререди, говорейки.. и точно тогава каза, че приятелката му го пребила, защото направил/казал еди си какво... (не помня точната причина)
Тогава го погледнах, от лявата страна на лицето беше целия в рани и кръв, по врата - до гърдите. Поръча си геврек преди мен. Аз нищо повече не казах, замислих, се че и аз сигурно не бих одобрила такава постъпка/поведение от негова страна, което беше причината. Но бива ли някой да стигне до такива крайности...?!

Интересно и на мен ми хрумна подобно тълкуване, че е или ще бъде наранен, страда, има проблеми, които аз не осъзнавам. За чувства към мен-конкретно не ми хрумна и ме съмнява, тъй като той няма такива. Относно трудна ситуация - ако е свързана с този човек аз вече съм я преминала, не ми предстоят трудни ситуации в този аспект. В действителност той няма приятелка в момента, но е възможно да е свързано с негова травма, да е засегнат от трети човек...
« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 11:52:16 am от Freya »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1583 -: Ноември 25, 2011, 11:45:59 am »
Аз се каня от сума време да питам, мой приятел преди време ме сънувал как се разхождаме с група хора по улиците на малък град, аз съм вървяла пред него с някакви жени, в един момент се е появил мъж на колело и започнал да стреля с автомат, той залегнал до един контейнер и когато спряла стрелбата погледнал къде съм, изтичал до мен и ме хванал преди да падна, изглежда много се е стреснал защото каза, че се е смразил, не е можел нито да говори нито да мисли, в един момент се е окопитил и започнал да ми крещи, че е виждал хора много по-зле от мен и трябва да се оправя.Не зная в съня му умирам ли, имало е голяма локва кръв, макар и на сън обаче, се е стреснал здраво защото ми звънна и ме помоли да карам внимателно, че тогава бях на път.
Някакви идеи как да се тълкува този сън  :rolleyes:
Без съмнение този човек е много загрижен за теб, но ти най-вероятно го знаеш. Навярно винаги те следи и наблюдава от страни и има склонност да те закриля, да ти помага или да те спасява ако попаднеш в трудна ситуация. Дали е възможно да има силни чувства към теб? Нещо като любов, може и за друг тип любов да става въпрос, не знам каква е ситуацията..

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1584 -: Ноември 25, 2011, 02:07:33 pm »
 Там е работата, няма проявена загриженост чак  :unsure:
Има любов навярно, но е странно изразена та чак неразбираема за мен :-[

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1585 -: Ноември 25, 2011, 02:14:54 pm »
Принципно не ми е песен, но определено съм имала и доста по-трудни моменти.
Чудех се, дали това няма да е вид проверка на работата ми, доста документи трябваше да събирам миналата седмица
и вчера предадох "купчинката", може би ще изгубят нещо и ще трябва да го дам пак. Някак това ми идва на ум.
Искат ми нещо/билета/ което знам, че имам  :rolleyes:
Благодаря ви !
Ще споделя какво ще стане, ако стане нещо  :blink:
За съня с билета, обещах да пиша и ето резултата
Както каза Venerra възтанових стара връзка, а купчината с документи която бях приготвила за НАП /току що разбрах/ е свършила чудна работа  ;D, всичко е ОК

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1586 -: Ноември 25, 2011, 02:41:58 pm »
Първо, реакцията му в съня потвърждава изразена загриженост... после, аз не бих се обадила на някого - веднага след като съм го сънувала в страшен сън - за да проверя дали е добре и т.н.т... ако не ме е грижа за него :)
Не знам каква пък е тази странна любов...но щом казваш, че я има...

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1587 -: Ноември 25, 2011, 10:59:21 pm »
Първо, реакцията му в съня потвърждава изразена загриженост... после, аз не бих се обадила на някого - веднага след като съм го сънувала в страшен сън - за да проверя дали е добре и т.н.т... ако не ме е грижа за него :)
Не знам каква пък е тази странна любов...но щом казваш, че я има...
Нищо кой знае какво странно, ако ти изпратиш някой на път и после го сънуваш, няма ли да звъннеш ?/не става въпрос за 30 мин пътувате/
А за любовта, всеки обича по негов си начин и не винаги отсрещната страна чете правилно  :blink:
Всъщност се чудих, какво означава съня като такъв  :wub:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1588 -: Ноември 27, 2011, 08:24:53 pm »
Аз смятам, че за да може страничен човек да помогне с разтълкуването на сън, то този който споделя съня трябва да е дал някаква информация за себе си. Както и за хората участващи в съня. Има голямо значение за интерпретацията.
В случая, аз няма как да знам, че човека който те е сънувал те е изпратил на дълъг път по това време, тогава е нормално той да се притеснява за теб и по някакъв начин да се чувства отговорен и ест. е нормално да ти звънне да те провери...
Обстоятелствата и отношенията между сънуващия и участниците в съня са определящи за тълкуването.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1589 -: Ноември 28, 2011, 10:09:31 am »
Аз смятам, че за да може страничен човек да помогне с разтълкуването на сън, то този който споделя съня трябва да е дал някаква информация за себе си. Както и за хората участващи в съня. Има голямо значение за интерпретацията.
В случая, аз няма как да знам, че човека който те е сънувал те е изпратил на дълъг път по това време, тогава е нормално той да се притеснява за теб и по някакъв начин да се чувства отговорен и ест. е нормално да ти звънне да те провери...
Обстоятелствата и отношенията между сънуващия и участниците в съня са определящи за тълкуването.
Благодаря ти Freya  :58:
Явно този сън касае сънуващия  :blink:

« Отговор #1590 -: Ноември 29, 2011, 12:29:20 am »
отнася се до цветовете за дрехии, с които сънуваме наши познати.

Мен ме сънували с жълто-зеленикав панталон,
това какво говори за на4ина, по който ме възприема сънуващия ?!

стори ми се странна то4но тази цветова комбинация,
ако някой има идеи..тук съм  :blink: :)

(жълтолилава)

*

AH

• 2201
« Отговор #1591 -: Ноември 29, 2011, 06:05:56 am »
отнася се до цветовете за дрехии, с които сънуваме наши познати.

Мен ме сънували с жълто-зеленикав панталон,
това какво говори за на4ина, по който ме възприема сънуващия ?!

стори ми се странна то4но тази цветова комбинация,
ако някой има идеи..тук съм  :blink: :)

(жълтолилава)

Жълтото- смирение
Зеленото- надежда
В същото време зеленото е комбинация от жълто и синьо. Синьото- усещане за недостъпност, недосегаемост.

Сънят може да отразява усещанията на човека към теб, а също така може да е послание, което касае теб, предадено ти чрез друг човек.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1592 -: Ноември 29, 2011, 09:31:32 am »
Има доста повече тълкувания на цветовете... потърси в нета
Панталони може да символизират твоята роля в някаква ситуация или може да имат някакво сексуално значение.

« Отговор #1593 -: Ноември 29, 2011, 10:39:12 am »
благодаря за тълкуването, моми4ета-коки4ета  :blink:

« Отговор #1594 -: Ноември 29, 2011, 09:26:55 pm »
Сънувах, че намирам монета от 1 евро и много се зарадвах  ;D какво може да значи?

*

AH

• 2201
« Отговор #1595 -: Ноември 30, 2011, 05:17:43 am »
благодаря за тълкуването, моми4ета-коки4ета  :blink:

Излиза, че сънят кореспондира с плановете ти и е предсказателен от друг  човек за теб.
Синьото предупреждава, че трябва да си свободна и лека, за да следваш плановете си.
С други думи, внимавай за ангажименти и връзки:)

*

AH

• 2201
« Отговор #1596 -: Ноември 30, 2011, 05:28:47 am »
Сънувах, че намирам монета от 1 евро и много се зарадвах  ;D какво може да значи?

има емоция, значи монетата е символ

На какво може да е символ за теб? - спокойствие и сигурност, или пък удоволствия, или пък желание?

« Отговор #1597 -: Декември 02, 2011, 02:47:26 pm »

има емоция, значи монетата е символ

На какво може да е символ за теб? - спокойствие и сигурност, или пък удоволствия, или пък желание?

Благодаря, АН!  :wub:
Не знам точно на какво може да е символ, един/два дена преди съня намерих 5 ст на улицата и се зарадвах, понеже рядко ми се случва да намирам пари на улицата и не знам дали това не е повлияло?!

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #1598 -: Декември 03, 2011, 04:56:27 pm »
Имам повтарящи се сънища с един познат, изглежда ми да е важно послание, но нещо не мога да го разбера .. Сънувам, че сме пред огледало, всеки път различно, той е зад мен и гледаме образите си в огледалото. и това е всичко.  :P  Четох в другите теми, че е от значение дали се променят образите в огледалото - не, не се променят, същите сме си. Но когато погледна отстрани, т.е реалните образи, виждам, че сме облечени в еднакви дрехи и в един и същи цвят .. Този човек не ми е близък, виждали сме се 2-3 пъти, но пък за сметка на това го сънувам редовно ..  :P  Занимава се професионално със сънуване, и затова тези огледала ми изглеждат някак смущаващи ..   :unsure:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1599 -: Декември 03, 2011, 07:10:13 pm »
Занимава се професионално със сънуване?
Анестезиолог ли е?
 ;D

Изпитвате ли някакъв респект, страх от въпросния човек?