Някой има ли идея какво може да значи, да сънуваш някого с кървави рани по лицето?
Познат или непознат е бил човека в съня?
Ако е бил непознат, то може да значи, че това си ти, с твоите скрити чувства и емоции. Нещо, което искаш да изразиш в реалния живот, а не можеш. Може би е душевна болка. Наскоро почувствала ли си се душевно наранена? Наранена гордост?
Имаш ли усещане, че някой лицемерничи с теб, е обидил те е или е постъпил несправедливо с теб?
Имаш ли нужда от съчувствие и разбиране?
Ако човекът от съня ти е познат, може би имаш усещане, че той преживява емоционална травма. Или този човек страда, а ти не забелязваш. Обръщай му повече внимание.
Възможно е и той да изпитва към теб чувства, за които ти не подозираш и следователно са несподелени.
И накрая сънят може и да ти показва, че е време да застанеш лице в лице с трудна ситуация, която се опитваш да избегнеш.
В два мои съня забелязах този елемент, но ето конкретния сън за който питам:
Намирам се на площадката в квартала на баба ми, през деня. Видях, че едни чужденци са си купили гевреци, големи със сусам. Питах ги къде ги правят и те ми посочиха 3 пекарни в близост, едната на 20 крачки отсреща. Наредих се на опашката. Момче, към което имах чувства до скоро беше зад мен на опашката, само го мернах и си говорехме за кратко.
По едно време ми дойде реда и той ме пререди, говорейки.. и точно тогава каза, че приятелката му го пребила, защото направил/казал еди си какво... (не помня точната причина)
Тогава го погледнах, от лявата страна на лицето беше целия в рани и кръв, по врата - до гърдите. Поръча си геврек преди мен. Аз нищо повече не казах, замислих, се че и аз сигурно не бих одобрила такава постъпка/поведение от негова страна, което беше причината. Но бива ли някой да стигне до такива крайности...?!
Интересно и на мен ми хрумна подобно тълкуване, че е или ще бъде наранен, страда, има проблеми, които аз не осъзнавам. За чувства към мен-конкретно не ми хрумна и ме съмнява, тъй като той няма такива. Относно трудна ситуация - ако е свързана с този човек аз вече съм я преминала, не ми предстоят трудни ситуации в този аспект. В действителност той няма приятелка в момента, но е възможно да е свързано с негова травма, да е засегнат от трети човек...