Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540611 Прегледи
*

Orfei

• *
  • 107
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1560 -: Ноември 21, 2011, 03:05:53 pm »
 :blink:Аз харесвам темата за сънищата и определено я свързвам с колективното несъзнавано и архитипите.Много рядко ги помня.Понякога съм разбирал,когато се сбъдват и съм виждал реални физиономии,които никога не съм срещал,а после са се появявали отнякъде пряко или косвено.
Снощи сънувах,че се возя в колата на една девойка,която ме харесва и наяве,а тя няма кола иначе,нов съня имаше и ни гонеха някакви хора пеша...После сякаш друг епизод съвсем различен и несвързан..Разхождах се с една важна за мен госпожица,която се беше изрусила,а никога не би го направила и ми обясняваше защо....Имало е болен в семейството и близък-баба и- и и е било тежко и искала нещо да промени.Вървяхме и отвреме на време сядахме и лягахме по земята и тя ме целуваше,аз малко се дърпах,а наяве не съм сигурен дали би го направила.Тогава аз и предадох информация от действителността,че знам за нещо,което се е случило много наскоро с нейн познат.И тя се опита да ме убеди,че последно на мен се е обаждала,а не на другото момче-въпросният познат,за който предадох информация...,което аз опровергах,защото в реалността те говориха последно и аз чух това...После тя ми каза за него,че е по-интуитивен,което аз също опровергах:D:DИ тогава госпожицата пак почна да ме целува и сънят свърши.
В предишни сънища,свързани с госпожицата от преди време-имаше буквални послания,а имаше и символни предмети,някои от които също са били с реални стойности за нашите отношения,само,че нямаше нежности и желание за такива...
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1561 -: Ноември 21, 2011, 03:17:59 pm »
Предполагам всеки се надява,ако сънят му е предсказателен-да означава нещо хубаво,да подсказва нещо положително...През последните години6-7-8 съм  сънувал малко сънища,които да помня на сутринта.НО по отношение на тази госпожица-първият път,когато я сънувах преди година и половина-сънувах само глас от обаждане по телефона много кратко...след като се събудих имах съобщение от нея на телефона...и в същия този ден осъзнах,че много я харесвам и че най-накрая трептенията ми са доловили същество,за което от сърце да се боря ис което искам да се сливам:)И оттогава нещата в реалността започнаха да се случват динамично.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1562 -: Ноември 21, 2011, 03:50:49 pm »
Обаждане по телефона, майл или смс в съня говори за комуникация/връзка. Може би и от там смс-а на сутринта... не знам дали ти си го очаквал.
Промяна на прическа/цвят на косата в съня се свързва с промяна в личния живот според мен. Като цяло жените имаме такъв навик, когато се разделим с някой или има промяна в любовния ни живот.. да си сменяме прическата  ;D

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1563 -: Ноември 21, 2011, 03:54:52 pm »
 :blink:Промяна значи.Това е хубаво.А,защо аз трябва да знам за тази промяна:DСигурно ме интересува,ама не си пртизнавам :blink:А,целувките какво са-мечтите ми ли:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1564 -: Ноември 21, 2011, 04:18:04 pm »
Е не е ясно за каква точно промяна става въпрос. Но най-вероятно има нещо ново около това момиче. А щом я харесваш сигурно те интересува.
За целувките не знам, там е много специфично. Някъде съм чела че да целуваш любим означавало раздяла. Аз имах такъв сън, където тълкуването отговаряше. Може просто това да са твоите мечти. Нямам идея какво значи в твоя случай... от една страна ти не си я сънувал в такава светлина досега, че и тя е инициатор... но това са си твоите сънища. После тя е говорила неверни неща (въз основа на действителността) съответно и действията и може да са били "неверни" в смисъл не отговарящи на действителността.
Имаш ли някаква информация за това момиче в последно време, нещо да и се е случило? да си научил/чул нещо за нея?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1565 -: Ноември 21, 2011, 04:19:00 pm »
Koпнежи. (Тълкуването конкретно на този сън е в тясна корелация с възрастта ви)

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1566 -: Ноември 21, 2011, 05:15:49 pm »
Благодаря за отговорите.Не мисля,че целувката при нас означава раздяла,защото ние не сме заедно от известно време поне физически.Имам информация,но съм се дистанцирал съвсем естествено и умишлено...допреди известно време имаше друго момче край нея,но някакси мога да я усещам и от разстояние и знам,че има отново притеснения и колебания и не е намерила равновесие в интимен план,а сега вероятно е неспокойна или се терзае за нещо...така усещам,без да общуваме,освен на сън:D
Но това от съня изглеждаше като среща с нея,срещакоято много отдавна искам,а целувките с онзи влюбеност и топлина,която съм усещал и бяха в такива моменти,когато се обяснявах и сякаш тя искаше да ме накара да замълча и ме притегляше към себе си.Такава беше финалната целувка преди да се събудя.И аз в съня си се радвах на инициативността и и дори се изненадвах
В предишния сън преди 2 седмици,тя беше с мен на лекции,въпреки,че не сме колеги и само говореше по телефона,но ме поздрави и се усмихна и не спираше да говори и да говори и като и се скараха и напусна аудиторията и аз я последвах изнервен,тя не спираше да говори и аз без да знам защо си оставих тетрадката(а има тетрадка,която е нещо реално и уникално случило се между нас) посредата на земята между нея и мен и тя я взе и даде знак ,че като свърши ще дойде май...После започнах да чувам други глас-гласът на баща ми да вика името ми и се събудих веднага.
И като навържа нещата имам усещането,че и тя ме е сънувала може би тея дни/седмици или пък ще ме сънува,защото се е случвало 2-3 пъти да се сънуваме едновременно и да си разказваме.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1567 -: Ноември 21, 2011, 06:03:33 pm »
Orfei, аз рядко сънувам, а още по-рядко помня сънищата (вероятно имам проблем с мръзката с подсъзнанието ;D)
Но това, което си сънувал като символика ми е съвсем познато. Телефонът, телефонният разговор е подсказвал за нещо, което съм искала да кажа, но не съм успяла (и го превъртам и на сън) или предстоящ конфликтен разговор. Целувката (особено желана) с човек, с когото си разделен понастоящем може да доведе до обратното за обичайното нълкуване, тоест до възстановяване на връзката, но с тоя телефон имай едно наум - няма да е съвсем гладко или поне в началото :blink:

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1568 -: Ноември 21, 2011, 06:20:40 pm »
 :blink:Йей  :blink:Ако някога стане такова хубаво нещо,ще почерпя за разтълкуването :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1569 -: Ноември 21, 2011, 07:46:19 pm »
OK. Student ste- значи сте на повече от 18 г, но...пак ми е с хормонален оттенък. По-скоро желания отколкото събития.
 Ако имате по-специална връзка може и да има реализация на сънуваното.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1570 -: Ноември 21, 2011, 08:00:36 pm »
:blink:Йей  :blink:Ако някога стане такова хубаво нещо,ще почерпя за разтълкуването :blink:

Сега видях подписа - Слънце в Лъв, Асцендент Лъв (Слънцето в 1 дом ли е или в 12?) - с това силно слънце какво чакаш, а не си реализираш желанието :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1571 -: Ноември 21, 2011, 08:11:15 pm »
Чудно ми е как по един сън можем да говорим за предстоящи събития и неща, зависещи от трето лице, освен ако съня не е пророчески и вземе че се сбъдне..
Тълкуванията които правим, би следвало да се отнасят за нашето състояние и мисля, че главно сънищата се отнасят до самия сънуващ и неговите дълбочини. Въпреки, че понякога ние самите може интуитивно да предусещаме/знаем нещо, което в осъзнато/будно състояние да не съзнаваме и така подсъзнанието ни да го изтика под формата на сън.
Само, че когато става въпрос за друг човек ми е много чудно... все ни се иска когато сме имали хубав сън с обекта на чувствата ни... да се сбъдне или този сън да означава, че и другият мисли за нас/има чувства или пък тайно се надяваме и той да ни е сънувал  :rolf:

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1572 -: Ноември 21, 2011, 08:37:41 pm »
Чудно ми е как по един сън можем да говорим за предстоящи събития и неща, зависещи от трето лице, освен ако съня не е пророчески и вземе че се сбъдне..
Така е,ама той самият сън е чудно нещо:)Тъкмо,защото обяснението му не винаги е достъпно за методите на чисто формалистичната логика.А,сънищата са свързани  И с несъзнаваното,с малкосъзнаваното и оттам с ирационалното и мистичното.Аз имам подчертан и вече осъзнат афинитет към медитации и вглъбяване в размисли,включително и сънища и вярвам.Но не всички сънища са неща,които показват какво ще се сбъдне.Рядко са онези предсказателни сънища с генерално значение за живота ни...Но определено има такива,които оставят отпечатък за определено време.А някои сънища просто дават отговори на въпроси,които съкровено си задаваме,може би...

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1573 -: Ноември 21, 2011, 08:56:59 pm »

Сега видях подписа - Слънце в Лъв, Асцендент Лъв (Слънцето в 1 дом ли е или в 12?) - с това силно слънце какво чакаш, а не си реализираш желанието :rolleyes:
Слънцето ми е в края на 12на 2,30градуса от Акс,което влиза в зоната на Гоклен :blink:Това и направих и не спирах да го правя.Така си заслужих и голямото щастие.Но човекът не е вещ,за да го подчинявам на своите желания,а и любовта не действа като подчинява...Така действа егото-то иска да притежава...Трудно ме свърта ,ако не действам ;DПонякога един звяр в мен иска да разкъсва ;DНо животът пожела да науча един друг урок-да не предавам вярата си в другия човек,да държа на него,дори когато трябва да стоя на дистанция и да не преча и да усещам,че не съм желан и нямам място в живота му за момента....пак да искам този човек да е щастлив и да ме вълнува как се чувства.Това е още по-висш стадии на любовта...има нещо нептунианско.

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1574 -: Ноември 21, 2011, 09:08:58 pm »
OK. Student ste- значи сте на повече от 18 г, но...пак ми е с хормонален оттенък. По-скоро желания отколкото събития.
 Ако имате по-специална връзка може и да има реализация на сънуваното.
Може и да са по-скоро желания...Не взимам насериозно хормоналния отенък в този случай при все ,че съм чел Фройд,съзнанието ми е развито на надхормонално ниво по отношение на "най-същественото"/по "Малкия принц" :blink:/Възрастта,която вие подчертавате е важна,доколктоо може да се обвърже с нивото на развитие и възприятия на човека на конкретен етап от живота...А само по-себе си 18,20,100...На някои един живот не им е достатъчен,зад а си научат уроците... да дадат от себе си

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1575 -: Ноември 23, 2011, 08:44:02 pm »
Снощи сънувах отвратителен сън  :-X Сънувах, че на някакво таванско помещение гледам десетина котки, но поради някаква причина, от доста време не съм ходила там. И като влязох, гледката ме смрази - почти всички бяха измрели от глад, имаше една, две оцелели, които ядяха от умрелите! Ужасна картина! Нахраних живите и взех една лопата да разчистя останките, направо се отвратих  :-X Някой има ли идея, какво може да значи?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1576 -: Ноември 23, 2011, 09:06:55 pm »
Снощи сънувах отвратителен сън  :-X Сънувах, че на някакво таванско помещение гледам десетина котки, но поради някаква причина, от доста време не съм ходила там. И като влязох, гледката ме смрази - почти всички бяха измрели от глад, имаше една, две оцелели, които ядяха от умрелите! Ужасна картина! Нахраних живите и взех една лопата да разчистя останките, направо се отвратих  :-X Някой има ли идея, какво може да значи?

Не се тълкува без участието на сънувалия, но да питам - смяташ ли, че си пренебрегнала женствеността си или тя е пострадала по някакъв начин? А може и външни обстоятелства да те принуждават да не изявяваш женствеността си.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1577 -: Ноември 23, 2011, 09:46:53 pm »

Не се тълкува без участието на сънувалия, но да питам - смяташ ли, че си пренебрегнала женствеността си или тя е пострадала по някакъв начин? А може и външни обстоятелства да те принуждават да не изявяваш женствеността си.
Да, така е - абсолютно си права! Родих преди около две години и нямам много време за себе си, женствеността ми определено пострада. Не бих се сетила за подобни аналогии, направо ме изуми!
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1578 -: Ноември 25, 2011, 03:28:26 am »
Някой има ли идея какво може да значи, да сънуваш някого с кървави рани по лицето?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1579 -: Ноември 25, 2011, 09:40:23 am »
За триене  ;)
« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 10:06:59 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг