Снощи сънувах много странни сънища! Първия беше продължение на един който сънувах отдавна, в него на небето пред нашия блок (аз виждах през прозореца, понеже е голям, а има и полянка пред нас) през нощта видях светлина беше бяла, след това започна да се движи все по-бързо и да променя цветовете си, дойдоха и още много малки светлинки (като малки звездички) и започнаха да образуват различни фигури на животни, като светеха в различни цветове, но в синхрон. Все едно се опитваха да ми кажат нещо, но не ги разбирах, след това стана ден и на тяхно място в небето започнаха да летят странни летателни средства, понякога бързо, понякога бавно, кръжаха около прозореца... :lol: Тази нощ се появиха ято огромни жар птици, но не огнени, а от светло син почти бял контур. Бяха много красиви, а опашките им дълги и големи и от тях излизаха бяло-сини светли ивици с които ловяха душите на хората и ги повличаха със себе си. В следващия момент пред очите ми се появи оранжево кълбо (приличаше на рибешко яйце), искаха и мен да ме повлекат, но аз го изтласках от себе си ( в съня си не чувствах страх) и те продължиха пътя си.
Вторият сън, който сънувах беше, че съм бременна :57: :57: :57:, започна да ме боли, бях с доста голям корем!!! Изтекоха ми водите (беше ужасно) и тъкмо започнах да раждам и край, съня спря... :unsure: