Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540483 Прегледи
*

abroad

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #260 -: Май 18, 2010, 05:46:00 pm »
Подсъзнателен страх от изпита ;)

« Отговор #261 -: Май 19, 2010, 12:34:06 am »
Подсъзнателен страх от изпита ;)

Благодаря, abroad. Така е, страх ме е :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #262 -: Май 19, 2010, 03:12:11 pm »
 Събувах, че съм на някакъв бряг/плаж. Положението е било бедствено и сме евакурани там. Имах желание да плувам в морето, въпреки че водата беше студена, но май не го направих. Пробвах някакви луксозни екстравагантни обувки, които бяха обезценени или оставени така,че всеки да си взема.
 Първата обувка, която пробвах беше ужасно висока и неудобна. Втората - беше голяма.
Не си спомням дали си намерих "Долче и Габана" моят номер. ;D ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #263 -: Май 22, 2010, 08:11:39 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:02:25 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #264 -: Май 22, 2010, 08:23:31 am »
за пореден път снощи сънувах, че е пусната атомна бомба. радиация да искаш - гнуус. света е станал черно-бял. няма цветове. сутрин като изгрее Слънцето и физиономиите на хората се изкривяват и стават страшни направо. аз си зачулих лицето с една шапка-идиотка и се скрих зад някакъв фургон да не ме напече директно - ма нямаше много файда от цялата работа де. погледнах си лицето в стъклото на фургона и то не се беше променило, въпреки, че на другите бяха много изкривени...  :-\

много често взех да сънувам, че е пусната атомна бомба. всъщност в реала изобщо не съм се замисляла за такова нещо и чак се чудя как ми идва на ума насън такова нещо  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #265 -: Май 22, 2010, 01:56:18 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 05:07:17 am от Синухе »

« Отговор #266 -: Май 22, 2010, 03:29:54 pm »
Не знам дали темата е подходяща, но реших да споделя...

Сънувах моята баба преди няколко дни и в съня ми каза да направя питка за днес (Задушница). За 2 път в живота си месих питка. Използвах рецепта от кулинарно списание, но имах странното усещане, че като че ли някой ми подсказваше колко точно сол да сложа, колко да я меся, колко да е пека и т.н. Получи се много добре...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #267 -: Май 22, 2010, 05:29:13 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:00:25 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Vision

• 3523
« Отговор #268 -: Май 23, 2010, 11:19:22 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 11:45:05 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #269 -: Май 23, 2010, 11:25:04 am »
 Взривовете може да са израз на отпушените емоциите- подтискани през деня.

*

Vision

• 3523
« Отговор #270 -: Май 23, 2010, 11:38:13 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 11:47:59 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #271 -: Май 24, 2010, 01:09:18 pm »
Снощи сънувах много странни сънища! Първия беше продължение на един който сънувах отдавна, в него на небето пред нашия блок (аз виждах през прозореца, понеже е голям, а има и полянка пред нас) през нощта видях светлина беше бяла, след това започна да се движи все по-бързо и да променя цветовете си, дойдоха и още много малки светлинки (като малки звездички) и започнаха да образуват различни фигури на животни, като светеха в различни цветове, но в синхрон. Все едно се опитваха да ми кажат нещо, но не ги разбирах, след това стана ден и на тяхно място в небето започнаха да летят странни летателни средства, понякога бързо, понякога бавно, кръжаха около прозореца... :lol: Тази нощ се появиха ято огромни жар птици, но не огнени, а от светло син почти бял контур. Бяха много красиви, а опашките им дълги и големи и от тях излизаха бяло-сини светли ивици с които ловяха душите на хората и ги повличаха със себе си. В следващия момент пред очите ми се появи оранжево кълбо (приличаше на рибешко яйце), искаха и мен да ме повлекат, но аз го изтласках от себе си ( в съня си не чувствах страх) и те продължиха пътя си.

Вторият сън, който сънувах беше, че съм бременна :57: :57: :57:, започна да ме боли, бях с доста голям корем!!! Изтекоха ми водите (беше ужасно) и тъкмо започнах да раждам и край, съня спря... :unsure:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

abroad

« Отговор #272 -: Май 24, 2010, 01:29:40 pm »
BlackBetty,

Има ли нещо, което те е разтърсило силно напоследък, наситено?

Освен ужасното усещене от втория сън, друго спомняш ли си, като чувство?

« Отговор #273 -: Май 24, 2010, 01:46:25 pm »
Ами като цяло последните 2 години винаги имаше нещо разтърсващо в живота ми, кризисни ситуации, но преди 3 месеца ми падна голям товар от сърцето и душата, предстои ми дипломиране, както и мъчна за мен раздяла...

Усещането беше ужасно когато ми изтекоха водите, иначе бях много щастлива че съм бременна...
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

abroad

« Отговор #274 -: Май 24, 2010, 03:13:13 pm »
Ако не сънуваш често, то първият сън може да означава "светлина в тунела", показана чрез поява на ярки положителни събития, но ако си от сънуващите, може да отразява само желанията и потребностите ти...

При втория сън положението е същото. Ако не си мечтаеш за бременност, сънят означава избавление :blink:

« Отговор #275 -: Май 24, 2010, 03:31:19 pm »
Сънувам сравнително често, но сънищата си ги деля на такива които отразяват моментното ми емоционално състояние, такива които предсказват какво ще се случи на мен или на някой близък и такива които не мога да си ги обясня. Това с бременността наистина може да означава забавление, но първият сън, не мога да си го обясня. Може би да означава че ме очаква нещо ново, различно, хубава промяна, защото както и в първата част на съня ми усещах подканяне да открия една невероятна част на живота си която ще ме направи щастлива. Сега единият феникс направо искаше да ме завлече, а фениксът е символ на обновлението, на новото начало, на силата на духа, но аз го отблъснах. Явно е че има нещо което продължава да ме държи тук и ме спира да осъществя мечтите си...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #276 -: Май 29, 2010, 12:23:57 pm »
.

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 05:06:53 am от Синухе »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #277 -: Май 29, 2010, 10:06:01 pm »
И после тя сама ми казва,че и се наложило да плати много,ама много пари за да дойде тука  :unsure: ... И като ми го каза,разбрах че някак си тази енергия тя е натрупва там със времето т.е. не я имаш свободно и веднага,а с нещо там я заслужваш,заработваш.

А защо те е посетила? Случва ли ти се нещо важно по IC -то, за да имаш нужда от нея?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Синухе

• 4978
« Отговор #278 -: Май 29, 2010, 11:11:40 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 05:07:03 am от Синухе »

« Отговор #279 -: Май 30, 2010, 12:34:07 pm »
   Сънувах, че ми е паднала пломба на зъб, който е реално с коронка. Почти физически усетих болката, щото пломбата е направо върху жив нерв на зъба....Уплаших се, как ще ям отсега нататък.... :lol: