да ви се похваля-сънувах,че се гмурвам надълбоко,знаейки,че не мога да плувам..и пак изплувам на повърхността.Толкова е странно,но съм много щастлива.Принципно дори наяве ме е страх от водата,а в сънищата си я виждам като най-голямата заплаха,наg'лтвам се с вода,давя се..най-различни общо взето.Този път обаче беше много по-особен сън.
Бях на някакъв басейн и в него плуваше мъж,мой приятел /а в същност дори не го познавам/..говорехме си нещо,а той сменяше позицията си в басейна през цялото време.В един момент реших и аз да вляза.Скочих рязко и заплувах навътре /това в реалността никога не бих направила/..вече на достатъчна дълбочина /басейна беше станал дълбока река/ осъзнах,че не мога да плувам..замислих сe, зашавах там както ми дойде отвътре...и така излязох на повърхността.Днес се върнах от малко пътешествие и минахме през някаква голяма река,загледах се във водата,но не ме хвана обикновеното задушаващо чувство.. :blink:
Малко преди този сън имах друг,в които ме омъжиха.Незнам какъв беше проблема,но майка реши да ме жени за някакъв от ''родата''.Аз не го познавах и дори незнам дали се съгласих на това.Роднините ми празнуваха и честитяваха,а младоженецит ми не беше там.Пък аз бях в някакъв транс

.След известно време си харесах някакво момче и тогава вече ми светна,че съм омъжена.Замислих се какво става,насериозно ли ме е прецакала майка ми,какви са тея схеми..побърках се.Отидох при нея да говорим и ми се обясни някакъв план.На сутринта /да,този сън се разиграваше за 3 дни

/ гледам,сума ти момчета,а покрай тях моя младоженец и момчето,което си харесвах.Съпруга си виждах за пръв път и се изнenанах от факта,че всъщност го харесвам.Идеята на майка била да накара мъжът ми да ме разпитва и ако не му дам подходящи отговори-сам щял да се откаже.Преди да започне да ми говори,погледнах към момчето,защото ако се разведа с моя човек,то трябвало да ме приеме за жена.Някакви такива схеми.Момчето обаче ми вкара един поглед 'а la не съм сигурен'' и от някаква гордост,реших изобщо да не го гледам.И така,съпруга ми започна с въпросите,от които помня само един-'какво ще ми готвиш''.Отговора беше -Ликьор :lol:.Незнам дали се разведохме..не помня края..