Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540651 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #420 -: Юли 03, 2010, 12:35:51 pm »
~
« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 06:42:03 am от kris »

*

Uran

• 6041
« Отговор #421 -: Юли 03, 2010, 05:58:19 pm »
 Сънувах, че съм на някакво тъжество/събиране с чужденци- белгийци. Попитах ги дали познават Х.-момиче от Антверпен у което живях (в действителност) за кратко преди мноого години. Извикаха я, за да се видим. Появи се огромно женище-великан, това беше моята приятелка Х. Кимна ми, наведе се и ме вдигна високо, за да я прегърна. След това ме остави на земята,обърна се и си тръгна безмълвно. Имаше вид на леко малоумна.
 Не помня на какъв език говорих с присъстващите фламандци, но като чели аз си говорих на бълг., те- на флемиш ..и се разбирахме.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #422 -: Юли 03, 2010, 07:17:29 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:19:38 pm от kris »

*

Uran

• 6041
« Отговор #423 -: Юли 03, 2010, 07:59:40 pm »
 :58: Мерси!

*

Helo

« Отговор #425 -: Юли 03, 2010, 10:32:33 pm »
Uran,  аз пък мисля, че ти липсват онези години, спомените от времето, когато си живяла там. А пък прегръдката на приятелката ти като гигант е нещо, с (в ) което си спокойна и сигурна, въпреки, че съновниците казват друго за прегръдката. Тя помогнала ли ти е в действителност с нещо? Може да помислиш в тази посока...Сега нуждаеш ли се от подобен вид помощ, ако тя ти е дала такава?
За мен сънят ти е хубав!

*

Divna

« Отговор #426 -: Юли 04, 2010, 05:44:01 am »
Сънувах, че съм на някакво тъжество/събиране с чужденци- белгийци. Попитах ги дали познават Х.-момиче от Антверпен у което живях (в действителност) за кратко преди мноого години. Извикаха я, за да се видим. Появи се огромно женище-великан, това беше моята приятелка Х. Кимна ми, наведе се и ме вдигна високо, за да я прегърна. След това ме остави на земята,обърна се и си тръгна безмълвно. Имаше вид на леко малоумна.
 Не помня на какъв език говорих с присъстващите фламандци, но като чели аз си говорих на бълг., те- на флемиш ..и се разбирахме.

Великанът описва значимоста на човека за теб. Мислиш за някого, който е значим за теб.
Прегръдката - най-вероятно имаш желание да се чувстваш защитена, да споделиш и да бъдеш разбрана или да защитиш някого, да го успокоиш и да му покажеш любовта си.
Имаше вид на леко малоумна - тук имаш притеснения. Притесняваш се за някого.
Дълбоко в себе си изпитваш нуждата да видиш близък човек, който не си виждала от давна.
Със сестра ти виждали ли сте се скоро? Тя е в чужбина, а ти сънуваш, че действието се развива извън пределите на България. Има ли силна духовна връзка между вас?

*

Uran

• 6041
« Отговор #427 -: Юли 04, 2010, 09:48:35 am »
Благодаря ви на всички!
Да, със сестра ми имаме силна връзка.

« Отговор #428 -: Юли 04, 2010, 12:39:52 pm »
Сънувах, че ми подаряват книга   :blink::rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #429 -: Юли 04, 2010, 02:01:47 pm »
Страхотно за книгата!
Някой ще ти "подари" опит и знания! Това е много хубаво!

« Отговор #430 -: Юли 04, 2010, 02:19:23 pm »
Суупер! Благодаря, lazarova! :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #431 -: Юли 05, 2010, 01:04:00 am »
да ви се похваля-сънувах,че се гмурвам надълбоко,знаейки,че не мога да плувам..и пак изплувам на повърхността.Толкова е странно,но съм много щастлива.Принципно дори наяве ме е страх от водата,а в сънищата си я виждам като най-голямата заплаха,наg'лтвам се с вода,давя се..най-различни общо взето.Този път обаче беше много по-особен сън.

Бях на някакъв басейн и в него плуваше мъж,мой приятел /а в същност дори не го познавам/..говорехме си нещо,а той сменяше позицията си в басейна през цялото време.В един момент реших и аз да вляза.Скочих рязко и заплувах навътре /това в реалността никога не бих направила/..вече на достатъчна дълбочина /басейна беше станал дълбока река/  осъзнах,че не мога да плувам..замислих сe, зашавах там както ми дойде отвътре...и така излязох на повърхността.Днес се върнах от малко пътешествие и минахме през някаква голяма река,загледах се във водата,но не ме хвана обикновеното задушаващо чувство.. :blink:

Малко преди този сън имах друг,в които ме омъжиха.Незнам какъв беше проблема,но майка реши да ме жени за някакъв от ''родата''.Аз не го познавах и дори незнам дали се съгласих на това.Роднините ми празнуваха и честитяваха,а младоженецит ми не беше там.Пък аз бях в някакъв транс ;D.След известно време си харесах някакво момче и тогава вече ми светна,че съм омъжена.Замислих се какво става,насериозно ли ме е прецакала майка ми,какви са тея схеми..побърках се.Отидох при нея да говорим и ми се обясни някакъв план.На сутринта /да,този сън се разиграваше за 3 дни ;D/ гледам,сума ти момчета,а покрай тях моя младоженец и момчето,което си харесвах.Съпруга си виждах за пръв път и се изнenанах от факта,че всъщност го харесвам.Идеята на майка била да накара мъжът ми да ме разпитва и ако не му дам подходящи отговори-сам щял да се откаже.Преди да започне да ми говори,погледнах към момчето,защото ако се разведа с моя човек,то трябвало да ме приеме за жена.Някакви такива схеми.Момчето обаче ми вкара един поглед 'а la не съм сигурен'' и от някаква гордост,реших изобщо да не го гледам.И така,съпруга ми започна с въпросите,от които помня само един-'какво ще ми готвиш''.Отговора беше -Ликьор :lol:.Незнам дали се разведохме..не помня края..

« Последна редакция: Юли 05, 2010, 01:19:34 am от жълтолилава »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #432 -: Юли 05, 2010, 04:17:40 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:23:21 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #433 -: Юли 05, 2010, 07:54:04 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:51:40 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #434 -: Юли 05, 2010, 07:56:41 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:51:32 pm от Vision »

*

holanda

« Отговор #435 -: Юли 05, 2010, 10:50:33 am »

последният сън ми изглежда все едно си сънувала реално преживяване на някоя друга жена, защото има такива уредени бракове..
а ако означава нещо лично за теб, може би в живота скоро си имала момент на липса на контрол- някой решава вместо теб и си безсилна..
мерси ,Vision,за тълкуването :wub:.Незнам каква е причината за съня със сватбата,знам за съществуването на уредени бракове,но това със задаването на въпроси и някои други неща никога не съм знаела,че се прави :-\.Обаче сега се сетих нещо друго-този сън го сънувах в хотел/драснах до едно място за weekenda/,дали не съм уловила стари вибрации от реална жена,която е била в такава ситуация и в същия хотел преди? Но защо съм сънувала себе си?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #436 -: Юли 05, 2010, 11:08:47 am »
а аз какво сънувах снощи направо не е истина  ;D ;D ;D ;D ;D

сънувам, че вън е зима и аз съм много уморена и уж пресичах една улица обаче така и не разбрах защо се озовах в снега в края на платното и се опитвах да стана, ма се хлъзгах и падах. та по едно време минава една засилена кола и заради мене трябваше да заобиколи да не ме блъсне. шофьора се ядоса и спря колата, слезе от нея и ме застреля с пистолет малко под лявото рамо в ръката. аз се изправих светкавично и се пуля срещу него и в раната си. имах дупка в ръкава на коженото си яке и съвсем малко кръв и сякаш и болка не усещах толкова.
след това се мотаех из някакъв град и срещам Марая и цялото и семейство. тя имаше съпруг - леко пълничък /със шкембенце/, с черна коса на една страна иначе е къса и имаше около 7-8 деца, но големи - някъде в тинейджърските си години. та мъжа и ми хвана ръката и извади куршума, а Марая ме взе със себе си у тях без право на възражения. домът и беше къща с малка градина на някаква скала, а отдолу морето... после аз исках да си тръгна, а те не ме пускаха /тя и мъжа и/ защото било опасно, а аз им казах, че няма да вървя, а ще летя. и полетях, ма там някви жици и се пооплетох в тях и те взеха да святкат от елекричество, но на мен нищо ми нямаше. та отидох на друго място без жици и полетях... и се събудих...  ;D ;D ;D

е те тва как се тълкува направо ми е хикс от всякъде  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #437 -: Юли 05, 2010, 11:13:20 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:38:21 pm от Vision »

*

holanda

« Отговор #438 -: Юли 05, 2010, 11:18:21 am »
Куршума не е най-хубавото,което може да сънува човек.щом е бил в ръката,отразяват се твоите действия и евентуални проблеми около тях.Но щом  са ти извадени/от Марая и чаровния съпруг със шкембенце :P/ ,няма проблем.Това с по-пълния съпруг ме навежда на мисълта,че ще извадиш късмет  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #439 -: Юли 05, 2010, 11:20:57 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:37:22 pm от Vision »