Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540594 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #580 -: Август 02, 2010, 10:29:10 pm »
Тази сутрин.......

неразбирателство с роднини, спорове, несправедливи обвинения

Изрязала съм ги като ападисит  ;D, но никога не е късно да се подновят дискусиите  ;)

Снощи сънувах починалата ми майка. .....
имаш нужда от закрила/подкрепа

да, имам. Понакога се чувствам уморена  :lol:

Благодаря, Абароуд  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #581 -: Август 03, 2010, 02:29:05 pm »
Аз снощи сънувах нещо,не си спомням много и даже си спомних какво сънувах сутринта след като ми проблясна нещо и извендъж се сетих,че сънувах,че съм бременна.Всякаш туко-що ми го бяха казали и се разхождах по улицата,отивайки към вкъщи и се мислех как никога не съм си представяла,че може да се случи на мен и че по-скоро бих умряла,вместо да живея с това ....  :'(
Май ще имам някакви проблеми,ако не се лъжа,тълкувайки си съня?!
Вие как мислите???
« Последна редакция: Август 03, 2010, 03:10:12 pm от Last_Kiss »

« Отговор #582 -: Август 03, 2010, 04:12:31 pm »
Аз снощи сънувах нещо,не си спомням много и даже си спомних какво сънувах сутринта след като ми проблясна нещо и извендъж се сетих,че сънувах,че съм бременна.Всякаш туко-що ми го бяха казали и се разхождах по улицата,отивайки към вкъщи и се мислех как никога не съм си представяла,че може да се случи на мен и че по-скоро бих умряла,вместо да живея с това ....  :'(
Вие как мислите???

Винаги съня се тълкува строго индивидуално...на първо място какво чувство е останало след съня. Иначе, по-скоро може да се тълкува като страх от натоварване с някаква тежест, житейски проблем, който няма да ти е по силите да носиш и предварително отхвърляш. Което ще рече, че бягаш от някаква отговорност.

*

Uran

• 6041
« Отговор #583 -: Август 03, 2010, 06:39:28 pm »
Снощи сънувах починалата ми майка. Обърнах се и тя стоеше до врата. Помислих си, че като се приближа до нея ще изчезне (в съня осъзнавах, че е починала). Радвах й се и си мислех, че ако я прегърна ще изчезне. Прегърнах я - не изчезна. :unsure: Усещах физически, даже се учудих колко е истинско чувството и пак си мислех, че ще изчезна, но не изчезна. Остана там през цялото време.  :unsure: :unsure: :unsure:
Чувстваш ли се застрашена от нещо или някой?
Възможно е да ти предстои малко по-труден период или да трябва да се сблъскаш с нещо не дотам приятно, и образът на майка ти в случая показва, че не трябва да се боиш.
« Последна редакция: Август 03, 2010, 07:13:31 pm от Uran »

« Отговор #584 -: Август 03, 2010, 07:06:41 pm »
Чувстваш ли се застрашена от нещо или някой?
Възможно е да ти предстои малко по-труден период или да трябва да се сблъскаш с нещо не дотам неприятно, и образът на майка ти в случая показва, че не трябва да се боиш.

Застрашена - не, но конфронтираща се с простотията всеки ден - да.  :mellow: Давам си сметка, че съм като пришка в луксозните обувки на някои хора, но те ме приемат като необходимо зло.

« Отговор #585 -: Август 03, 2010, 07:08:46 pm »
Вие как мислите???

Винаги съня се тълкува строго индивидуално...на първо място какво чувство е останало след съня. Иначе, по-скоро може да се тълкува като страх от натоварване с някаква тежест, житейски проблем, който няма да ти е по силите да носиш и предварително отхвърляш. Което ще рече, че бягаш от някаква отговорност.

Ами не знам,може и така да е.Последните дни май си развивам едни фантазмагории в главата и се докарвам до доста голямо психическо натоварване и аз да си се чудя на акъла! :-\
Иначе доколкото проверих в съновника,пишеше,че себе си ако виждаш като бременна,ти предстои дълъг период на неуспехи и трудности.
Хич не звучи оптимистично  :(

« Отговор #586 -: Август 04, 2010, 08:52:33 am »
  Сама си си отговорила на съня. Просто тези фантасмагории, подсъзнанието те предупреждава, че излишно се натоварваш, показвайки ти колко е гадно да се намираш в такова положение. За това го преживяваш и насън, но по друг начин, за да може съзнанието да се изчисти по някакъв начин.

*

holanda

« Отговор #587 -: Август 04, 2010, 10:15:05 am »
онзи ден вечерта сънувах,че пътувам в автобус с около 5 момчета-вампири  :unsure: държаха в клетка 2 кучета в случай,че огладнеят  :lol: аз бях седнала между тях,но не се страхувах и те нищо не ми направиха.Дори май не ме отразяваха  :-\
някакви предположения?

*

Uran

• 6041
« Отговор #588 -: Август 04, 2010, 11:10:29 am »
онзи ден вечерта сънувах,че пътувам в автобус с около 5 момчета-вампири  :unsure: държаха в клетка 2 кучета в случай,че огладнеят  :lol: аз бях седнала между тях,но не се страхувах и те нищо не ми направиха.Дори май не ме отразяваха  :-\
някакви предположения?
;)Хм.
Лято, хормони...такива ми ти неща. :blink:

« Отговор #589 -: Август 04, 2010, 11:12:43 am »
някакви предположения?

На мен ми се е случвало да сънувам вампири,но по принцип го отдавам на прекалената пристрастеност към оная поредица от книги с вампири.
Иначе по принцип смятам,че не са хубав знак,но щом не си се страхувала и нищо не са ти направили,значи няма причина за безпокойство,поне аз така си го тълкувам ...  :blink:

*

holanda

« Отговор #590 -: Август 04, 2010, 11:13:17 am »
;)Хм.
вампирите хормони ли отразяват  :unsure: :-[
аз мислех,4е е ''на лошо''  ;D
мерси!

*

Uran

• 6041
« Отговор #591 -: Август 04, 2010, 11:25:57 am »
;)Хм.
вампирите хормони ли отразяват  :unsure: :-[
аз мислех,4е е ''на лошо''  ;D
мерси!
Не е заради вампирите. Цялостно сънят така ми звучи.

« Отговор #592 -: Август 05, 2010, 02:09:58 pm »
   Сънувах, че пътуваме в автобус с близки хора, роднини, семейство и познати, в един момент осъзнавам, че пътя минава през Измир /чистя шлака, която се е натрупала преди 20 години, явно събитията ми са се отразили много, но съм ги капсулирала/ и майка /починала преди 5 години/ се озовава до мен и гледа с любопитсво всичко наоколо. Забелязвам нещо като джамия, но имаше златни кубета като Александър Невски, в тоз момент завличам и нея, като искам да й задоволя любопитството, да й покажа тази историческа ценност, щото аз вече съм минавала по този път и мога да я заведа до голямата бяла джамия. Ненадейно се озовахме в близост до нея, но в този момент картинката се промени - майка ми уж тръгна натам, в същия момент се усети, че в близост имаме много роднини - нейния брат, сестри и братовчеди и тръгна да се катери по някакви склонове за да стигне до блоковете и да ги посети. /Реално беше така преди доста години - на влизане в Измир от България, от лявата страна на пътя има голям жилищен коплекс и нашите роднини бяха съсредоточени там, но сега всички се разпиляха/....Тръгнах да я настигам по прашния баир и в един момент се оказахме всред огромна разорана мина и ние близо до ръба на отвесна пропаст -гледката беше като Колорадския каньон - в оранджево-сиви цветове - но всичко това блещукаше, като пиритена руда....Преди да я настигна, някакъв огромен булдозер се появи и отнесе нея и образа й, но аз знаех че нищо не й се случило, че е просто призрак и е от другата страна....

*

Uran

• 6041
« Отговор #593 -: Август 05, 2010, 02:30:15 pm »
 Дейзи, наистина е време с булдозера да изринеш цялата мръсотия от миналото си,да си повярваш (джамията и Ал.Невски) и започнеш на чисто.

« Отговор #594 -: Август 05, 2010, 02:48:13 pm »
  Ооо, благодаря Уран, взех го вече решението - но явно и съня е показателен...не се сетих...по принцип оставям нещата малко да се поуталожат, когато си спомням сънищата, някак си да изкристализират....
  Честно казано, винаги когато постна нещо за някой сън се надявам да се включиш - и е истинско удоволствие като видя, че е така.  :88:

« Отговор #595 -: Август 06, 2010, 09:34:46 am »
  Снощи пак бях изправена пред дилема, та точните действия, които трябва да предприема ми се губеха - за това си поръчах сън...По някой път духът на сънищата, чува молбите ми.
  Сънувам, че съм някъде около Бодрум /Турция/, синът ми е бил там, отишла съм на екскурзия, но знам че той е там с бившият ми приятел. /В реалната ситуация, синът ми е при същия, но в Слънчев бряг/...Срещам приятеля си с негов приятел в едно кабрио, а аз съм на оградата на някаква къща, където те искат да ме оставят, но без да ми казват, аз ги виждам как разговарят с някакъв възрастен господин, собственик на къщата и преди аз да успея да говоря с тях те ме оставят там. Нямаше как да избегна ситуацията и се срещнахме лице в лице с този възрастен господин /за който знам че е много богат/ и неговата охрана и в един момент се сещам, че аз съм била вече в тази къща и тези господа ми са познати....Смотолевям нещо и тръгвам си от там, а тази къща е далеч от мястото където аз съм отседнала, нямам превоз, нямам нищо....Но си казвам, ще се оправя и тръгвам надолу по едни стълбички и се намирам по ръба на едни фонтани и каскади и пред мен се откри гледка на много хубав град, успокоих се като видях града като на длан...значи ще намеря мястото. Заобиколих фонтанните каскади и на едно завойче се намерих до 1 автобус -  :blink: който се оказа пълен с туристи от България. Почнаха да слизат - а аз почнах да отчитам 1 познат, 2 познат, 3 познааат - ехеее - цялата махала тук, зарадвах се, че си намерих превоз да се прибирам. Тръгнахме към заведението за хранене отстрани на автобуса, щото те бяха изморени от път и когато влезнахме, автобусът беше задигнат....Докато се усетим и той изчезна по пътя....Почнаха да звънят на полицията...в същия този момент, виждам как цялата стока от автобуса се е изсипала на магистралата - кутийки кока кола - цели стекове - и разбирам, че това е Дежаву...и си казвам на глас - това съм го преживяла вече...
Веднага се пренесох в нещо като МОЛ, където трябваше да намеря изход към моя път, пак тръгнах надолу по теракотени стълбища, но доста теснички, но навсякъде имаше много хубава аранжировка, а там накъдето бях тръгнала - мазето - се оказа, че е изложбена зала и достъпът не е безплатен, като видях табелката се обърнах по стълбичките да се връщам - но съборих една аранжировка с кактус, успях да го оправя, подредих си му бодлите....Тук вече почнах да се виждам, иначе през цялото време съм просто присъствие в съня, но като се обърнах по стълбите нагоре и като закачих бодлите на кактуса - видях се с дълга пола - зелена и пембяна фуста отдолу с дантела, освободих се от бодлите, но по стълбите нагоре закачих някви ажурни постелки....опитах се с крак да се отделя от тях, но не успях. Ядосах се ..........казах си  :-X пука ми, че ми дреме....вдигнах си високо главата и продължих все нагоре....МОЛА се превърна в хубава къща с тесни стълби и малки пространства, но изглеждаше уютна. Престъпвайки през стъпалата и етажите - полата ми взе се повече да се разширява, а аз вървях с достолепие, прилично на кралица или принцеса...търсейки моята стая...Накрая я открих в мансардния етаж - едно ъгълче със сиво-черен коплект малък фотьойл и табуретки от истински кожа с косъм...А полата ми стана красив кринолин /като тези от романтичните 18-век. романи/, усещах се толкова грациозна и силна, като видях своето ъгълче се успокоих и седнах на земята....

« Отговор #596 -: Август 06, 2010, 12:27:22 pm »
daisyline не съм сигурна колко вярно бих разтълкувала съня ти,но ще ти кажа това,което на мен ми изглежда.

Първоначално,четейки съня ти си мислех,че може би те е страх синът ти да те изостави и да си тръгне без дори да те предупреди.
Но после смятам,че от сънят става ясно,че ти няма да склониш глава,ами ще продължиш напред,ще потърсиш изход от дадената ситуация и в крайна сметка,ще успееш да победиш,ако така мога да се изразя!Но ще трябва да разчиташ само на себе си,тъй като познати и приятели няма да успеят да ти помогнат.По пътя си ще срещаш много препятствия,но не трябва да свеждаш глава.

Може да греша,но това виждам аз

« Отговор #597 -: Август 06, 2010, 01:02:00 pm »
А аз исках да споделя нещо.Последните две нощи сънувам сънища свързани с едно момче.В това момче бях влюбена,уж ми беше приятел,но в крайна сметка излезе,че и приятел не ми е.(поне след дълги разсъждения)

Та първият сън беше странен,тъй като бяхме аз,той и най-добрата ми приятелка.Беше някак глупаво,тъй като първаночално с моята приятелка се скарахме за някакъв сладолед,но всякаш после разбрах,че се караме заради него.Така и не разбрах заедно ли са или не.Ние много жестоко се бяхме скарали,тъй като тя ми отговаряше троснато.Някой имаше рожден ден и трябваше да отидем тримата заедно,ние с нея гледахме да не си говорим,а той седеше отстрани някак студен и нищо не казваше.По едно време аз се разплаках,защото не желаех да се карам с моята приятелка и не знам какво стана,но на края се сдобрихме с нея,а с него не помня какво стана.Спомням си,че уж докато бяхме скарани,бяхме на нещо като площадче и имаше близо мой познати и чух да ми се подиграват относно него и вътрешно се ядосах защо ми се подиграват,като нали уж е с нея...  :-\ Не мога да го разбера този сън.В реалноста е невъзможен,тъй като тази моя приятелка си е в Б-я.

Втория сън,от тази нощ,също беше странен,беше сякаш във времето на рицарите и кралете,а аз бях с една дълга рокля,не знам дали бях принцеса,но си спомням,че спасявахме краля с една принцеса.
Както и да е,след това бяхме в нещо като зала и имаше тържество,там бяха всички мой бивши съученици и още други хора.Това момче също беше там.Доколкото си спомням го подиграваха,че беше с някаква натруфена и високомерна ''дама''.Подиграваха го,че трябвало да й занесе вода и за мое учудване,той стана и се насочи да й вземе вода.Като я взе,се спря до мен и ме попита как съм,какво става,аз го попитах и той как е,върви ли ученето(има 5 изпита за септември и ако не ги вземе всички ще се наложи да повтаря),заговорихме се нали и тъкмо му се похвалих,че са ме приели това,което исках(бях му писала преди по-малко от месец по нета,исках да излезем,нуждаех се от приятел,защото се чувствах отчаяна,че не са ме приели на първия тур специалноста,която исках,но той не пожела да излезем,замота ме че имал температура,много бил изгорял от слънцето,нз си какво и ми даде ''консултация по интернет'',и затова смятам,че и приятел не ми е),но той не ми обърна особено внимание на думите за приемането,гледаше далеч към ''дамата'',за която беше водата,беше прав на крака и ми каза браво или нещо от сорта и тръгна ....

Иначе е голям твърдоглавец,типичен Лъв,като реши нещо,това е и точка по въпроса,няма сила,която да го разубеди,а и да има,няма да си признае от гордост.Преди време ми предложи и уж тръгнахме,ама на другия ден явно беше размислил и скъса с мен,а аз нали съм шматка как ли не се опитах да го разубедя,да ми даде шанс,ама не та не...
Не знам как трябва да ги тълкувам тези сънища.Вчера се чудих дали да му пиша,да му кажа,че са ме приели това,което исках,но после си казах,че той знае кога излизаха резулатите и ако го вълнуваше щеше да се поинтересува и реших да го оставя на мира.Само не знам защо ми се присънва,нещо има да ми каже или...?
Вие как мислите?  :(
« Последна редакция: Август 06, 2010, 01:48:28 pm от Last_Kiss »

*

Uran

• 6041
« Отговор #598 -: Август 06, 2010, 03:24:59 pm »
Дейзи, ;D ще започнеш макар и бавно да променяш начинът си на живот, а и социалната среда (автобусът с градските в него) в положителна посока. Като всяка промяна-няма да е лесно. Ще се случват и неприятни неща (убождания от кактус), ще има съмнения дали си на вярната полоса(лутанията), но в крайна сметка нещата ще завършат благополучно ( на върха с красива рокля).
Имаш и страхове относно сина си.Тук малко ми убягват нещата.... макар и да е при приятел, а и фигура на човек с известна власт да има.. Всъщност, вътрешно смяташ, че синът ти се нуждае от положителен мъжки пример, а и от малко по -здрава ръка/авторитетно влияние.

« Отговор #599 -: Август 06, 2010, 03:41:11 pm »
Снощи сънувах, че някой сяда срещу мен и ми казва, че Р.М. /моя колежка/ е умряла  :o Стреснах се и се събудих. :-\