А аз исках да споделя нещо.Последните две нощи сънувам сънища свързани с едно момче.В това момче бях влюбена,уж ми беше приятел,но в крайна сметка излезе,че и приятел не ми е.(поне след дълги разсъждения)
Та първият сън беше странен,тъй като бяхме аз,той и най-добрата ми приятелка.Беше някак глупаво,тъй като първаночално с моята приятелка се скарахме за някакъв сладолед,но всякаш после разбрах,че се караме заради него.Така и не разбрах заедно ли са или не.Ние много жестоко се бяхме скарали,тъй като тя ми отговаряше троснато.Някой имаше рожден ден и трябваше да отидем тримата заедно,ние с нея гледахме да не си говорим,а той седеше отстрани някак студен и нищо не казваше.По едно време аз се разплаках,защото не желаех да се карам с моята приятелка и не знам какво стана,но на края се сдобрихме с нея,а с него не помня какво стана.Спомням си,че уж докато бяхме скарани,бяхме на нещо като площадче и имаше близо мой познати и чух да ми се подиграват относно него и вътрешно се ядосах защо ми се подиграват,като нали уж е с нея...

Не мога да го разбера този сън.В реалноста е невъзможен,тъй като тази моя приятелка си е в Б-я.
Втория сън,от тази нощ,също беше странен,беше сякаш във времето на рицарите и кралете,а аз бях с една дълга рокля,не знам дали бях принцеса,но си спомням,че спасявахме краля с една принцеса.
Както и да е,след това бяхме в нещо като зала и имаше тържество,там бяха всички мой бивши съученици и още други хора.Това момче също беше там.Доколкото си спомням го подиграваха,че беше с някаква натруфена и високомерна ''дама''.Подиграваха го,че трябвало да й занесе вода и за мое учудване,той стана и се насочи да й вземе вода.Като я взе,се спря до мен и ме попита как съм,какво става,аз го попитах и той как е,върви ли ученето(има 5 изпита за септември и ако не ги вземе всички ще се наложи да повтаря),заговорихме се нали и тъкмо му се похвалих,че са ме приели това,което исках(бях му писала преди по-малко от месец по нета,исках да излезем,нуждаех се от приятел,защото се чувствах отчаяна,че не са ме приели на първия тур специалноста,която исках,но той не пожела да излезем,замота ме че имал температура,много бил изгорял от слънцето,нз си какво и ми даде ''консултация по интернет'',и затова смятам,че и приятел не ми е),но той не ми обърна особено внимание на думите за приемането,гледаше далеч към ''дамата'',за която беше водата,беше прав на крака и ми каза браво или нещо от сорта и тръгна ....
Иначе е голям твърдоглавец,типичен Лъв,като реши нещо,това е и точка по въпроса,няма сила,която да го разубеди,а и да има,няма да си признае от гордост.Преди време ми предложи и уж тръгнахме,ама на другия ден явно беше размислил и скъса с мен,а аз нали съм шматка как ли не се опитах да го разубедя,да ми даде шанс,ама не та не...
Не знам как трябва да ги тълкувам тези сънища.Вчера се чудих дали да му пиша,да му кажа,че са ме приели това,което исках,но после си казах,че той знае кога излизаха резулатите и ако го вълнуваше щеше да се поинтересува и реших да го оставя на мира.Само не знам защо ми се присънва,нещо има да ми каже или...?
Вие как мислите?