Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540101 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #660 -: Септември 08, 2010, 08:04:51 pm »
Сънят ти просто преекспонира чувствата ти.
Малко си и объркана. :blink:

« Отговор #661 -: Септември 08, 2010, 08:38:19 pm »
Ами да,объркана съм.
Но все пак нещо трябва да значи.
Разказах на една приятелка за съня и тя ми каза,че според нея това с годините и лошото му държание е просто може би защото той всъщност е 1 година по-голям от мен,а сега след изпитите,ще му се наложи да повтаря,докато аз вече съм завършила и приета в университет,може би и това също да го накара да се чувства зле покрай мен,не знам  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #662 -: Септември 08, 2010, 08:40:32 pm »
Last Kiss, нещо извън съня:Давай напред и не се обръщай! :blink:

« Отговор #663 -: Септември 08, 2010, 08:48:47 pm »
Благодаря ти за съвета!
Опитвам се,да видя до къде ще я докарам обаче  :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #664 -: Септември 09, 2010, 12:21:56 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:13:33 pm от kris »

*

Uran

• 6041
« Отговор #665 -: Септември 09, 2010, 09:12:46 pm »
Сънувах мой приятел, който е дойде рано сутринта, влезе в стаята ми и ме зачака да се събудя. Аз спя през това време. Той се помъчи няколко пъти да ме събуди, не успя и обикаляще наоколо. Интересното е, че всичко в стаята в съня ми беше същото както и на яве. В смисъл беше по същия начин разхвърляна.  ;D
Има вероятност приятелят ти да се нуждае от теб и ти да "проспиш" това. :blink:

*

holanda

« Отговор #666 -: Септември 09, 2010, 09:41:26 pm »
sunuvah,4e imam otno6eniq s muj-orel  :-\ Po princip e 4ovek,no i ptica.V edin moment postavi nqkakva maska na liceto mi,za da razbera kak jivee..mnogo stranno.Be6e taina vruzka,nikoi ne znae6e,4e otivam pri nego.

*

Vision

• 3523
« Отговор #667 -: Септември 09, 2010, 11:39:52 pm »
sunuvah,4e imam otno6eniq s muj-orel  :-\ Po princip e 4ovek,no i ptica.V edin moment postavi nqkakva maska na liceto mi,za da razbera kak jivee..mnogo stranno.Be6e taina vruzka,nikoi ne znae6e,4e otivam pri nego.

къде се губиш вее.. :blink:
този орел със сигурност е бил Жином, за други орли не съм чувала тъдява..или може да е някой много готин скорпион, ама за такива пък не съм чувала въобще някога, та пак ти остава само Жином..той има много маски, толкова се крие зад тях, че вече не помни как му изглежда истинското лице..но не е лош човек, според мен.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #668 -: Септември 09, 2010, 11:46:15 pm »
къде се губиш вее.. :blink:
този орел със сигурност е бил Жином, за други орли не съм чувала тъдява..или може да е някой много готин скорпион, ама за такива пък не съм чувала въобще някога, та пак ти остава само Жином..той има много маски, толкова се крие зад тях, че вече не помни как му изглежда истинското лице..но не е лош човек, според мен.. ;)

inkognito sum  :mellow: t.e. mestq se i o6te ne sa mi prekarali internet,gadovete.6te prekarat 4ak na Rojdeniq mi den,a dotogava 6te krada  ;D
Jinoma neznam kak 6te da e,a Skorpiona ..hmm...gotin,kazva6  :rolleyes:..no kakvo ob6to ima s orlite,ne 4e mi e problem.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #669 -: Септември 09, 2010, 11:52:47 pm »

inkognito sum  :mellow: t.e. mestq se i o6te ne sa mi prekarali internet,gadovete.6te prekarat 4ak na Rojdeniq mi den,a dotogava 6te krada  ;D
Jinoma neznam kak 6te da e,a Skorpiona ..hmm...gotin,kazva6  :rolleyes:..no kakvo ob6to ima s orlite,ne 4e mi e problem.. ;)

ами чела съм някъде, ама не помня къде, че скорпионите се делят на три вида според нивото на духовното си развитие- черни, бели и орли..аз познавам от мъжете само черни, а при жените има и бели..орел май не съм виждала или той е толкова високо, че не мога да го разпозная само по сянката..но дори и черните скорпиони са много добри в едно нещо..само в него, но са Много дОбри!! ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #670 -: Септември 10, 2010, 02:28:52 pm »
хааааааа така ли  :o   туй за орлите не го знаех  :-\

наскоро и аз имах сън за орел. сънувам, че съм на някаква тераса и всички животни се изреждат като на парад пред мен, а аз трябва да си избера съпруг. имаше толкова нахални животинки, че се навираха върху мене или влизаха  дома ми, а аз ги изхвърлях навън. накрая след часове избор си избрах орела за съпруг и спрях да наблюдавам парада на останалия добитък...

и до ден днешен не мога да си го обясня тоя сън  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #671 -: Септември 10, 2010, 05:50:22 pm »
Може ли някой да ми разтълкува, защо постоянно сънувам бившия ми вече покоен съпруг ?
Един път го сънувах, че е в затвор и му отивам на свиждане, а той един се разхубавил, все едно на почивка. Свиждането в един коридор и много с строго охраняване.
Друг път го сънувам, върви срещу мен кима ми за здравей , и аз кимам и го назовавам по име, а той ми вика :
Не съм аз същия, ама него го познавам, защото често си пиехме заедно.
Друг път, сънувам, че отивам у тях, а него го няма и сядам да го чакам, а там брат му. Седиме говориме си и той по едно време идва и започва да ми заръчва да не се карам с брат му. А ние всъщност не се карахме.
Друг път, пак го сънувам, най-интересното, върви срещу мене и таман като се разминаваме, аз го позравявам, а той нищо. Продължава напред и ме подминава. Но странното беше, че приличаше на гей. И тогава някой ми каза, че е инсценирал смъртта си за да води спокойно този си начин на живот....
А бе ей такива ми ти филми сънувам.....
Нещо май мноо изкукала ми се вижда цялата работа.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #672 -: Септември 10, 2010, 06:53:05 pm »
хааааааа така ли  :o   туй за орлите не го знаех  :-\

наскоро и аз имах сън за орел. сънувам, че съм на някаква тераса и всички животни се изреждат като на парад пред мен, а аз трябва да си избера съпруг. имаше толкова нахални животинки, че се навираха върху мене или влизаха  дома ми, а аз ги изхвърлях навън. накрая след часове избор си избрах орела за съпруг и спрях да наблюдавам парада на останалия добитък...

и до ден днешен не мога да си го обясня тоя сън  :unsure:

е, дано да е пророчески..нали харесваш плутонианците.. ;)

« Отговор #673 -: Септември 11, 2010, 02:41:10 pm »
моля яко някой знае значението на съня да пише.преди няколко дни в 2.45 сутринта сънувам страшен сън:
сънувам мъж който е непознат за мен е умрял като години не е възрастен а по_скоро млад и аз трябва да го приготвя за другия свят а мене ме е страх.после на сън заспивам и като се събудих до мен на леглото от лявата ми страна е сложен ковчег т.е той ковчега спи с мен.който знае какво значи да пише защото постоянно го мисля.благодаря
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #674 -: Септември 11, 2010, 04:35:49 pm »
Сънувах странен сън,беше наистина вълшебен или почти.

Бяхме в една стая с други хора,тоест аз бях там с други хора и една като фея(не знам защо всякаш аз бях феята,но същевременно всякаш гледах отстрани).Феята имаше една кутийка и вътре бяха желанията на хората в стаята,кутийка на желанията  :blink: отвори я и започнаха да излизат мънички фигурки,символизиращи всяко желание,аз се чудих какво съм си пожелала,дали звезда,дали любов,но така и не знаех.Желанията на тези хора уж започнаха да се сбъдват,но по някаква причина все нещо ставаше,объркваше нещата и желанията в крайна сметка не се изпълняваха,напротив,даже се проваляха.
Имаше едно момиче,което си сложи брокат по косата,а аз си помислих колко грозно стой всъщност,но не знам защо реших да пробвам,сложих си брокат на един кичур от косата си и той преливаше в различни цветове,цветовете се променяха,много ми хареса и сложих на един кичур и от другата страна.
После не знам какво беше,всякаш си отивах вкъщи(и междувременно бях ядосана и си казах,че щом желанията не се сбъдват,край,никакви изпълнения на желания повече) и пред блока всякаш имаше засадени зелени площи,в една от която имаше градинка от цветя,а цветята бяха в най-различни цветове,някак си разбрах,че са цветя,които изразяват някое човешко желание  :-\ по пътя към блока срещнах две деца,които ми казаха,че имало някъде наблизо пожар или нещо подобно,та аз смятах да им помогна и после се събудих и не помня

Знам,че е малко фантастично,но тъй като нямам обяснение какво би могло да означава този сън,реших да споделя тук,надявам се някой да помогне

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #675 -: Септември 14, 2010, 09:48:10 am »
снощи сънувах, че си нося едно тигърче. беше много сладко и гушкаво. където и да ходех си го носих на ръце, а от време на време го пусках да си играе...

странно сънят беше толкова хубав, а в съновника пише някви дивотии за тигрите... някой има ли идея какво точно означава тигъра  :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #676 -: Септември 14, 2010, 11:33:26 am »
снощи сънувах, че си нося едно тигърче. беше много сладко и гушкаво. където и да ходех си го носих на ръце, а от време на време го пусках да си играе...

странно сънят беше толкова хубав, а в съновника пише някви дивотии за тигрите... някой има ли идея какво точно означава тигъра  :unsure:
Тигърът се свързва с животинските инстинкти у нас. Твоят е бил невръстени гушкав.
Какво опитваш да примириш в себе си? :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #677 -: Септември 14, 2010, 11:40:03 am »

Тигърът се свързва с животинските инстинкти у нас. Твоят е бил невръстени гушкав.
Какво опитваш да примириш в себе си? :blink:

мииииииииииии че кво ли не. работя над себе си по всички фронтове:
* опитвам се да си обуздая овнешкото нетърпение.
* има един проблем в живота ми на който аз се явявам косвен потребител, но лично аз не мога да направя нищо по въпроса, защото касае обществени норми и просто съм го зае*ала - Вселената да се оправя, че ми писна да се боря с хамавите обществени порядки.
* друго нетърпение свързано с личните ми способности - знам, че ги имам, но просто не му дошло времето още...
* и пак нетърпение относно друг случай...

та всичко като гледам опира до прогресивното ми овнешко Слънце в 1 дом  :unsure:  и като се замисля е добре, че тигърчето е малко, че иначе не ми се мисли  :unsure:

« Отговор #678 -: Септември 14, 2010, 12:32:31 pm »
Ох,неска цял ден ми върви на криво,та още като започна от съня.
Сънувах,че щях да се венчая с някакъв,не го знам какъв е,даже и лицето не му помня,но аз бях с булченска рокля.Щяхме да бъдем само двамата и този,който щеше да ни венчае...не знам точно къде,всякаш беше пред католическа църква,не съм сигурна.Уж започна церемонията и изведнъж баща ми(който не знам от къде се появи) беше много ядосан,понеже някой бил звънял,аз съм вдигнала телефона,а този някой бил търсил майка ми и кой бил този,а аз не знаех кой е бил този,който се е обаждал и имахме спор,той викаше,аз не издържах и хвърлих някаква книга или листовки  бяха,бях ужасно разстроена,че ми е провалил венчавката и в яроста си започнах да плача и тръгнах да вдигам книгата,която бях хвърлила на земята (а по време на спора младоженеца вече не знам къде изчезна,а ние бяхме в голям двор,всякаш беше първото ми училище  :o)  :-\ Какво може да значи това?Определено не беше приятен сън.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #679 -: Септември 14, 2010, 12:34:32 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:02:39 am от kris »