Сънувах странен сън,беше наистина вълшебен или почти.
Бяхме в една стая с други хора,тоест аз бях там с други хора и една като фея(не знам защо всякаш аз бях феята,но същевременно всякаш гледах отстрани).Феята имаше една кутийка и вътре бяха желанията на хората в стаята,кутийка на желанията :blink: отвори я и започнаха да излизат мънички фигурки,символизиращи всяко желание,аз се чудих какво съм си пожелала,дали звезда,дали любов,но така и не знаех.Желанията на тези хора уж започнаха да се сбъдват,но по някаква причина все нещо ставаше,объркваше нещата и желанията в крайна сметка не се изпълняваха,напротив,даже се проваляха.
Имаше едно момиче,което си сложи брокат по косата,а аз си помислих колко грозно стой всъщност,но не знам защо реших да пробвам,сложих си брокат на един кичур от косата си и той преливаше в различни цветове,цветовете се променяха,много ми хареса и сложих на един кичур и от другата страна.
После не знам какво беше,всякаш си отивах вкъщи(и междувременно бях ядосана и си казах,че щом желанията не се сбъдват,край,никакви изпълнения на желания повече) и пред блока всякаш имаше засадени зелени площи,в една от която имаше градинка от цветя,а цветята бяха в най-различни цветове,някак си разбрах,че са цветя,които изразяват някое човешко желание

по пътя към блока срещнах две деца,които ми казаха,че имало някъде наблизо пожар или нещо подобно,та аз смятах да им помогна и после се събудих и не помня
Знам,че е малко фантастично,но тъй като нямам обяснение какво би могло да означава този сън,реших да споделя тук,надявам се някой да помогне