вчера на работа имаше една случка не кой знае какво, но много съжалявах, че си позволих да постъпя така.....в период съм на търсене ...на истина, на любовта божествената, на духовност, на себе си, на истинското.....и не съм сигурна дали съм поела по правилния път.....и кой е правилния път....
вероятно чувството на вина от вчерашната случка, ме тормози.....и вероятно сънят ми ми показва, че когато постъпвам така...осакатявм душата си, кастрирам се.....
но от къде да знам....дали пък не ми показва, че съм поела в грешна посока...макар тази посока да не би трябвало да е лоша......
:unsure:
който търси ще намери и на този, който иска- ще му се даде..
за мен никога не е 100% ясно кой е правилният път..опитвам се да вървя хем натам, накъдето ме тегли сърцето, хем посоката да не е в противоречие с моралните ми норми..понякога отчитам, че явно съм била сбъркала преди време и се оказва, че след това съм поставена в същата ситуация за следващ опит..
ако има как да оправиш нещата в работата, може да се опиташ..дори и да не е била това причината за съня, няма да навреди да постъпиш правилно..
но от опит знам /от мой сън/, че когато рибите са така, на сушата, в някакво неестествено за тях състояние, по- добре не се мъчи да ги хвърляш във водата..има причина да са там, не е в твоя власт и контрол да им спасяваш живота, те нямат нужда от твоето спасение..по- добре седни до тях и ги питай какво искат- дали да умрат или чакат нещо..дали да останеш да поседиш с тях, докато умрат, или докато се случи някакво чудо..
това е в сънищата..но и в живота..рибите излизат от водата и умират..дори и да ги върнат пак, те пак ще излязат..не се знае магнитното поле ли ги обърква, или се самоубиват така..ако е второто, човек трябва да уважава решението им, дори и да не го разбира..а ако са болни и кажат /в сънят/, че имат нужда от помощ, тогава да- питай ги какво да направиш, те ще ти кажат..знам, че звуча малко странно, но помисли все пак за това..ако искаш..