Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540261 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #680 -: Септември 14, 2010, 12:35:14 pm »
Of, ти само такива сънища сънуваш. Тоя момък толкоз ти е завъртял главата, че не е истина. ;D

Абе не е тоя момък бе,нямам наидея кой беше даже  ;D

« Отговор #681 -: Септември 14, 2010, 04:20:33 pm »
за моя сън  страшния някой няма ли нещо да каже??? :-\
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #682 -: Септември 14, 2010, 04:38:37 pm »
моля яко някой знае значението на съня да пише.преди няколко дни в 2.45 сутринта сънувам страшен сън:
сънувам мъж който е непознат за мен е умрял като години не е възрастен а по_скоро млад и аз трябва да го приготвя за другия свят а мене ме е страх.после на сън заспивам и като се събудих до мен на леглото от лявата ми страна е сложен ковчег т.е той ковчега спи с мен.който знае какво значи да пише защото постоянно го мисля.благодаря

Ковчег-Нещо много ще ви нервира.

Страх
 Отстоявайте докрай принципите си.Този съм може да значи още и разочарование в любовта.

С оглед на горното, а и заради факта, че ковчегът е бил от лявата вам страна мисля, че ще имате разногласия и то сериозни с любимия. :blink:
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 04:42:39 pm от Uran »

*

Vision

• 3523
« Отговор #683 -: Септември 14, 2010, 09:06:46 pm »
снощи сънувах, че си нося едно тигърче. беше много сладко и гушкаво. където и да ходех си го носих на ръце, а от време на време го пусках да си играе...

странно сънят беше толкова хубав, а в съновника пише някви дивотии за тигрите... някой има ли идея какво точно означава тигъра  :unsure:

тази година не беше ли на тигъра според китайците??
..само това се сетих.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #684 -: Септември 15, 2010, 09:04:48 am »
уран благодаря ти за отговора
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #685 -: Септември 20, 2010, 09:47:07 pm »
Какво значи да сънуваш гора? :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #686 -: Септември 21, 2010, 07:45:27 am »
Какво значи да сънуваш гора? :rolleyes:

Гора
 Означава неизвестност, изпълнена с тайни, които мечтаем да разбулим. Знак, че трябва да си пробивате път през гъстата гора на вашия характер към светлината, към познанието на собствената ви същност.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #687 -: Септември 21, 2010, 08:08:51 am »
Мерси Уранке :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #688 -: Септември 21, 2010, 04:51:53 pm »
 Аз пък сънувах, че слагат в мен 2 кокоши яйца. Бяха приготвили 3, ама сложиха две.
 И така ще ги мътя.....
Странна работа ... :( :( :(
И се чудя какво ли значи...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #689 -: Септември 21, 2010, 06:21:19 pm »
Туй то ;D... някой може и да е полудувал ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #690 -: Септември 22, 2010, 08:36:56 am »
отдавна не бях сънувала...
това сигурно е заради пълнолунието, но тази вчер сънувах 2-3 съня....два от тях си спомням ясно....даже последния, за който ще споделя сега го сънувах сутринта.....
сънувах, че се връщам(това мисля е продължение от предния сън) на морския бряг...в предния ми сън имаше прилив....и отидох всичко беше спокойно...видях делфин на брега, излязъл от водата...много се страснах и реших да го върна във водата, за да не умре....
взех го влязох до коленете във водата...оставих го там....по едно време водата се изтегли още и делфина остана на сухо....обърнах се да му помогна да влезе на вътре, но опашкат му беше отсякъна....и в съня си помислих, че аз съм го направила, но сега като се замисля в съня си не съм била аз....после исках да поправя нещата по някакъв начин пак се завъртях и още една част от тялото му беше отсякъна...много исках да му помогна и да поправя всичко....и го виидях беше вече повече във водата, но умираше....с половин тяло... :(

кофти сън...какво означава според вас....? :-\ :unsure:

*

Vision

• 3523
« Отговор #691 -: Септември 22, 2010, 09:10:32 am »
отдавна не бях сънувала...
това сигурно е заради пълнолунието, но тази вчер сънувах 2-3 съня....два от тях си спомням ясно....даже последния, за който ще споделя сега го сънувах сутринта.....
сънувах, че се връщам(това мисля е продължение от предния сън) на морския бряг...в предния ми сън имаше прилив....и отидох всичко беше спокойно...видях делфин на брега, излязъл от водата...много се страснах и реших да го върна във водата, за да не умре....
взех го влязох до коленете във водата...оставих го там....по едно време водата се изтегли още и делфина остана на сухо....обърнах се да му помогна да влезе на вътре, но опашкат му беше отсякъна....и в съня си помислих, че аз съм го направила, но сега като се замисля в съня си не съм била аз....после исках да поправя нещата по някакъв начин пак се завъртях и още една част от тялото му беше отсякъна...много исках да му помогна и да поправя всичко....и го виидях беше вече повече във водата, но умираше....с половин тяло... :(

кофти сън...какво означава според вас....? :-\ :unsure:

ох, наистина..и на мен ми стана кофти като го прочетох..
делфина за мен е едно от най- уникалните, красиви и мистични същества в природата..хем живее във водата, хем е бозайник..като някой по- съвършен човек все едно..
но сънят ти е свързан само с теб и твоите чувства..какво означава за теб делфина..
дали някаква магическа част от теб се чувства отсечена заради някакви твои действия..ако си взела някакви решения под въздействие на разума само и си пренебрегнала душата си, защото според мен има и вина в този сън, ти осъзнаваш, че с действията си отсичаш части от него и го осакатяваш..дори и да не си ги извършила нарочно с тази цел- да го осакатиш, резултата е такъв..ако направиш действията наобратно, отзад- напред, в обратен ред на тези, които си направила преди, дали няма да се възстанови..в сънищата, приказките и нептун всичко става така, приказно..а в живота може би ако има такива решения, също могат да се поправят..
мисля, че този делфин е символ на душата ти..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #692 -: Септември 22, 2010, 09:45:20 am »

ох, наистина..и на мен ми стана кофти като го прочетох..
делфина за мен е едно от най- уникалните, красиви и мистични същества в природата..хем живее във водата, хем е бозайник..като някой по- съвършен човек все едно..
но сънят ти е свързан само с теб и твоите чувства..какво означава за теб делфина..
дали някаква магическа част от теб се чувства отсечена заради някакви твои действия..ако си взела някакви решения под въздействие на разума само и си пренебрегнала душата си, защото според мен има и вина в този сън, ти осъзнаваш, че с действията си отсичаш части от него и го осакатяваш..дори и да не си ги извършила нарочно с тази цел- да го осакатиш, резултата е такъв..ако направиш действията наобратно, отзад- напред, в обратен ред на тези, които си направила преди, дали няма да се възстанови..в сънищата, приказките и нептун всичко става така, приказно..а в живота може би ако има такива решения, също могат да се поправят..
мисля, че този делфин е символ на душата ти..

вчера на работа имаше една случка не кой знае какво, но много съжалявах, че си позволих да постъпя така.....в период съм на търсене ...на истина, на любовта божествената, на духовност, на себе си, на истинското.....и не съм сигурна дали съм поела по правилния път.....и кой е правилния път....
вероятно чувството на вина от вчерашната случка, ме тормози.....и вероятно сънят ми ми показва, че когато постъпвам така...осакатявм душата си, кастрирам се.....
но от къде да знам....дали пък не ми показва, че съм поела в грешна посока...макар тази посока да не би трябвало да е лоша...... :-\ :( :unsure:
объркана съм....ошо пише, че ...това го давам като общ пример...
Цитат
Нека светът да изчезне за вас и вие да изчезнете за света. Обърнете се на сто и осемдесет градуса и просто погледнете навътре. В началото ще виждате само облаци. Не се тревожете от тях; тези облаци са създадени от вашите потискания. Ще преминете през гняв, омраза, алчност и всякакви видове черни дупки. Вие сте ги потискали, затова те са там. И вашите така наречени религии са ви учили да ги потискате, и ето те са там като рани. Вие сте ги скрили.
Затова аз наблягам първо на катарзис. Докато преминавате през голям катарзис, вие ще трябва да минавате през много облаци. Това ще бъде измерително и може да станете така нетърпеливи, че да се върнете обратно към света. И ще кажете, "Там няма нищо. Няма лотос и няма ухание, там има само зловоние и боклук."
Вие го знаете. Когато затворите очи и започнете да се движите навътре какво срещате? Вие не срещате онези красиви страни, за които говорят будите. Срещате ад, агонии, потиснати там, очакващи ви. Гняв, натрупан от много животи. Всичко там е една бъркотия и затова човек предпочита да остане отвън. Човек предпочита да отиде на кино, в клуб, да срещне хора и да побъбри. Иска да остане зает докато се умори и заспи. Това е начинът ви на живот - това е вашият стил на живот.
Ето защо, когато човек започне да гледа навътре, той естествено е много объркан. Пробудените казват, че там има голяма благословия, чуден аромат, срещате цъфнали лотоси - и такова ухание се носи, което е вечно. И цветовете на цветята остават същите; те са непроменящо се явление. Те говорят за рай, те говорят за това царство Божие, което е във вас. А когато вие влизате навътре, срещате само ада.
Вие не виждате страната на Буда, а концентрационни лагери на Адолф Хитлер. Естествено започвате да мислите, че всичко това е глупост, по-добре е да останете отвън. И защо да продължавате да си играете с вашите рани? - това също боли. И гной капе от раните и е мръсно.
Но катарзисът помага. Ако се пречистите, ако минете през хаотична медитация, ще изхвърлите навън всички тези облаци, всичкия мрак, тогава вниманието (mindfulness) става по-лесно.
По тази причина аз наблягам първо на хаотични медитации и след това - тиха медитация, първо активни медитации - след това пасивни медитации. Вие може да минете към пасивност, само когато всичко там, подобно на смет, се изхвърли навън. Изхвърлен е гневът, алчността е изхвърлена... пласт след пласт, тези неща са тук. Но щом веднъж ги изхвърлите, вие може лесно да влезете навътре. Няма да има пречки.
И изведнъж - ярката светлина от страната на Буда. Изведнъж - вие сте в напълно различен свят - света на Лотосовия закон, света на Дхарма. света на Дао.

"Оранжева книга"   Ошо

*

Vision

• 3523
« Отговор #693 -: Септември 22, 2010, 10:05:49 am »

вчера на работа имаше една случка не кой знае какво, но много съжалявах, че си позволих да постъпя така.....в период съм на търсене ...на истина, на любовта божествената, на духовност, на себе си, на истинското.....и не съм сигурна дали съм поела по правилния път.....и кой е правилния път....
вероятно чувството на вина от вчерашната случка, ме тормози.....и вероятно сънят ми ми показва, че когато постъпвам така...осакатявм душата си, кастрирам се.....
но от къде да знам....дали пък не ми показва, че съм поела в грешна посока...макар тази посока да не би трябвало да е лоша...... :-\ :( :unsure:

който търси ще намери и на този, който иска- ще му се даде..
за мен никога не е 100% ясно кой е правилният път..опитвам се да вървя хем натам, накъдето ме тегли сърцето, хем посоката да не е в противоречие с моралните ми норми..понякога отчитам, че явно съм била сбъркала преди време и се оказва, че след това съм поставена в същата ситуация за следващ опит..
ако има как да оправиш нещата в работата, може да се опиташ..дори и да не е била това причината за съня, няма да навреди да постъпиш правилно..

но от опит знам /от мой сън/, че когато рибите са така, на сушата, в някакво неестествено за тях състояние, по- добре не се мъчи да ги хвърляш във водата..има причина да са там, не е в твоя власт и контрол да им спасяваш живота, те нямат нужда от твоето спасение..по- добре седни до тях и ги питай какво искат- дали да умрат или чакат нещо..дали да останеш да поседиш с тях, докато умрат, или докато се случи някакво чудо..
това е в сънищата..но и в живота..рибите излизат от водата и умират..дори и да ги върнат пак, те пак ще излязат..не се знае магнитното поле ли ги обърква, или се самоубиват така..ако е второто, човек трябва да уважава решението им, дори и да не го разбира..а ако са болни и кажат /в сънят/, че имат нужда от помощ, тогава да- питай ги какво да направиш, те ще ти кажат..знам, че звуча малко странно, но помисли все пак за това..ако искаш..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #694 -: Септември 22, 2010, 12:37:12 pm »
но от опит знам /от мой сън/, че когато рибите са така, на сушата, в някакво неестествено за тях състояние, по- добре не се мъчи да ги хвърляш във водата..има причина да са там, не е в твоя власт и контрол да им спасяваш живота, те нямат нужда от твоето спасение..по- добре седни до тях и ги питай какво искат- дали да умрат или чакат нещо..дали да останеш да поседиш с тях, докато умрат, или докато се случи някакво чудо..
това е в сънищата..но и в живота..рибите излизат от водата и умират..дори и да ги върнат пак, те пак ще излязат..не се знае магнитното поле ли ги обърква, или се самоубиват така..ако е второто, човек трябва да уважава решението им, дори и да не го разбира..а ако са болни и кажат /в сънят/, че имат нужда от помощ, тогава да- питай ги какво да направиш, те ще ти кажат..знам, че звуча малко странно, но помисли все пак за това..ако искаш..
сигурно си права за рибите.....има причина за всичко....
твоя метод е интересен...ако ми се отдаде възможност ще го пробвам...
 :wub: :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #695 -: Септември 22, 2010, 03:44:36 pm »
 Този делфин е някой приятел или човек от близкото ти обкръжение. Боиш се за него и изпитваш чувство на вина оправдано или не, поради собствени действия, които могат да бъдат изтълкувани като егоистични.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #696 -: Септември 22, 2010, 04:06:12 pm »
Ванила, според езотеричният съновник рибата е духовната подкрепа. след като си видяла парчетосана риба /делфин/ според мен просто означава, че не намираш духовна подкрепа наоколо си и се виждаш ти самата в някаква безизходица /невъзможността да помогнеш на рибата/...

поне нещо такова ми се върти из ума  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #697 -: Септември 22, 2010, 06:30:15 pm »
Този делфин е някой приятел или човек от близкото ти обкръжение. Боиш се за него и изпитваш чувство на вина оправдано или не, поради собствени действия, които могат да бъдат изтълкувани като егоистични.
ами сигурно е за колегат от работа....
в момента на работа е нервен период...и понеже този същия колега се държи много злобно и надъхано и се заканва на всички...как щял да ни научи...и т.н. и трябвало да има контрол щели сме да видим ние...та той е главното действащо лице в офиса...директора...и понеже от много време не спира със злобните си заканвания и прочие...аз много започнах да му се нервя(а иначе е готин с жена му сме близки....и с него се разбираме....)...и оня ден просто ей така, защото той има навика да трови всички около себе си с отрицателната си енергия(когато е нервен крещи, пуфти...много гадно около него не се стои...биквално гледа да я прехвърли на някой, за да му олекне)...аз се заядох нещо с него...той ми се разкрещя.....аз се позинервих, но реших че не трябва и аз да пръскам отрицателна енергия и мисли...реших, че трябва да му простя...но в случая грешката беше в мен, защото аз се заядох...и след това ме гложди съвестта, че съм постъпила много грешно...исках да с извиня даже....
та това е... :-[
Благодаря Уран  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #698 -: Септември 22, 2010, 06:42:20 pm »
Ванила, според езотеричният съновник рибата е духовната подкрепа. след като си видяла парчетосана риба /делфин/ според мен просто означава, че не намираш духовна подкрепа наоколо си и се виждаш ти самата в някаква безизходица /невъзможността да помогнеш на рибата/...

поне нещо такова ми се върти из ума  :unsure:
ами между другото....може да прозвучи смешно, но мисля че имам нужда от духовен учител/водач ....а не виждам от къде ще го намеря....толкова на дълбоко съм се заровила в себе си и не мога да преценя дали съм на правия път....
да не би делфина да ми показва нещо такова....
духовна подкрепа от вън ми липсва....имам чувството, че никой от близките ми няма да разбере на какъв етап съм и какво преживявам(имам чувството, че се отдалечавам от всички(иначе пък доста повече ги ценя).....вътре в себе си стигам до едно кътче, което не познавам, малко се плаша пък това място да не ме погълне, а то не е лошо сякаш..и съм объркана...незнам това хубаво или лошо е...), а имам нужда от съвет а няма от кой да го получа.... :-\ :-[ :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #699 -: Септември 22, 2010, 07:04:07 pm »
Ванила, всеки върви по пътя си сам. нали си чувала лафа, че когато ученикът е готов, то учителя сам ще го намери. не се страхувай от себе си - всичко което е вътре в теб ти можеш сама да се справиш с него  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/