Сънувах ....тази сутрин....С моята голяма любов бяхме в салмата, в къщата на баща ми и правихме любов. След това трябваше да се махаме от там, оказа се, че аз нямах дрехи и той ми даде своите, а на вън беше зима. В полузрака, успяхме всеки да се скатае, аз с неговите работнически, а той гол. После щели сме да пътуваме, виждам спрял автобус/напоследък тази тема се повтаря в сънищата ми/ и доста хора около него, познати. Виждам ги двамата с жена му, чакат нещо до автобуса, минах покрай жена му и леко я докоснах по рамото, чисто приятелски жест и се качих в автобуса...Там забелязах 2 момичета, които дълго време не бях виждала. После се озовах по някакво нанагорнище пълно с грозде, бяло и червено и драпаме /направо се катеря нагоре, газейки гроздето/ с ръце с още две момичета, но аз междувременно късам и ям от гроздето...Тази картина също изчезна, озовах се на брега на море, с други познати хора и гледах как се люшкаше водата в плитчината, прозрачна и без вълни. Тук там имаше някви водорасли и нещо като червеи, но се оказаха змийчета и аз предупредих хората около мен да внимават....После до себе си видях огромна купчина, която за мое учудване се оказа от умрели змии, станали като гумени......