Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540267 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #700 -: Септември 22, 2010, 09:49:17 pm »
А който възнесе себе си, ще се смири; и който смири себе си, ще се възнесе.  Ев.М.23:12

*

holanda

« Отговор #701 -: Септември 23, 2010, 04:43:53 pm »

Възможно е да си се отклонила от същността си или да е дошъл момента да я развиеш  :блинк

« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 06:08:27 pm от жълтолилава »

*

holanda

« Отговор #702 -: Октомври 01, 2010, 07:16:30 pm »
сънувах,че съм в някаква хижа /'голяма старинна къща/ ,зима е,на високо съм и с непозната жена /по възрастна/ чакаме мъж.Не си спомням дали се качи при нас,но аз се преместих в голямо помещение,където се разиграваше пиеска с българсkи герои.Бяха  красиви мъже и внушаваха респект /офицери и pr/.Беше странно-сякаш реално съществуващи герои са дошли в къщата да представят неща,които самите те са правели и начина,по които са починали.

« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 06:09:02 pm от жълтолилава »

« Отговор #703 -: Октомври 01, 2010, 08:21:04 pm »
Сънувах, че съм в скъп бижутериен магазин. Очите ми се спряха на много красив и леко странен пендатив - бяло сърце с малко кристалче в него. Повече нищо не помня  ;D ....

« Отговор #704 -: Октомври 01, 2010, 08:56:00 pm »
  Сънувах ....тази сутрин....С моята голяма любов бяхме в салмата, в къщата на баща ми и правихме любов. След това трябваше да се махаме от там, оказа се, че аз нямах дрехи и той ми даде своите, а на вън беше зима. В полузрака, успяхме всеки да се скатае, аз с неговите работнически, а той гол. После щели сме да пътуваме, виждам спрял автобус/напоследък тази тема се повтаря в сънищата ми/ и доста хора около него, познати. Виждам ги двамата с жена му, чакат нещо до автобуса, минах покрай жена му и леко я докоснах по рамото, чисто приятелски жест и се качих в автобуса...Там забелязах 2 момичета, които дълго време не бях виждала. После се озовах по някакво нанагорнище пълно с грозде, бяло и червено и драпаме /направо се катеря нагоре, газейки гроздето/ с ръце с още две момичета, но аз междувременно късам и ям от гроздето...Тази картина също изчезна, озовах се на брега на море, с други познати хора и гледах как се люшкаше водата в плитчината, прозрачна и без вълни. Тук там имаше някви водорасли и нещо като червеи, но се оказаха змийчета и аз предупредих хората около мен да внимават....После до себе си видях огромна купчина, която за мое учудване се оказа от умрели змии, станали като гумени......

*

Uran

• 6041
« Отговор #705 -: Октомври 01, 2010, 08:57:15 pm »
Сънувах, че съм в скъп бижутериен магазин. Очите ми се спряха на много красив и леко странен пендатив - бяло сърце с малко кристалче в него. Повече нищо не помня  ;D ....
Някой е закопнял за красота и романтика. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #706 -: Октомври 01, 2010, 09:05:33 pm »
  Сънувах ....тази сутрин....С моята голяма любов бяхме в салмата, в къщата на баща ми и правихме любов. След това трябваше да се махаме от там, оказа се, че аз нямах дрехи и той ми даде своите, а на вън беше зима. В полузрака, успяхме всеки да се скатае, аз с неговите работнически, а той гол. После щели сме да пътуваме, виждам спрял автобус/напоследък тази тема се повтаря в сънищата ми/ и доста хора около него, познати. Виждам ги двамата с жена му, чакат нещо до автобуса, минах покрай жена му и леко я докоснах по рамото, чисто приятелски жест и се качих в автобуса...Там забелязах 2 момичета, които дълго време не бях виждала. После се озовах по някакво нанагорнище пълно с грозде, бяло и червено и драпаме /направо се катеря нагоре, газейки гроздето/ с ръце с още две момичета, но аз междувременно късам и ям от гроздето...Тази картина също изчезна, озовах се на брега на море, с други познати хора и гледах как се люшкаше водата в плитчината, прозрачна и без вълни. Тук там имаше някви водорасли и нещо като червеи, но се оказаха змийчета и аз предупредих хората около мен да внимават....После до себе си видях огромна купчина, която за мое учудване се оказа от умрели змии, станали като гумени......
Темата с автопбусите и катеренето  ;D е много силно застъпена в сънищата ти.
Автобусът е социалната среда. Катеренето- промяна на средата.
Дейзи, мисля че имаше (Ти) подобен сън.
Предстоят ти промени и в емоционалната, и в социалната сфери. Тези промени ще са положителни.
п.п.Ей, и на сън не си почиваш. ;D :wub:
п.п.п.Когато често в сънищата присъства автобусът, трябва да се подложи на преоценка поведението ни в обществото.
Замисли се дали не си пренебрегнала собствените си интереси заради живота в колектива.
Важни са и спътниците, защото те символизират съставната част на личността/сънуващия.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #707 -: Октомври 02, 2010, 12:28:07 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 12:23:37 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #708 -: Октомври 02, 2010, 12:28:52 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 12:23:46 am от priya »

*

Uran

• 6041
« Отговор #709 -: Октомври 02, 2010, 01:46:31 am »
Имаш си някакви вътрешни страхове затова не ти е харесал заекът (страхът).

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #710 -: Октомври 02, 2010, 04:25:10 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 12:22:25 am от priya »

« Отговор #711 -: Октомври 03, 2010, 03:27:35 am »
   Да, Белика, Уран правилно го е разтълкувала, а ти още повече разбираш на кво се дължи този страх. Но това, че този заек е голям и  кафяв /див/ предполагам, че някой ден ще избие, това което подтискаш в себе си, под една или друга форма. Явно е нещо като предупреждение, затова умната. Знаеш много добре, че животът ни среща със собствените страхове, когато бягаме от тях.

« Отговор #712 -: Октомври 03, 2010, 03:33:16 pm »
снощи сънувах,че един самолет не е излетял и помел площад Възраждане в София,а аз пътувам в трамвай, завива там и един пътник казва вижте какъв апокалипсис ,самолета падайки отнася трамвай, Син-Сити чалгосборището на ъгъла,  и си помислих,добре,че не е  бутнал и Софийско градско и 32 гимназия,която съм завършила и продължихме в трамвая да си пътуваме по бул.Стамболийски.... :o :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #713 -: Октомври 03, 2010, 03:41:11 pm »
   Мисля си, че когато сънуваме апокалиптични картини и катастрофи, просто улавяме парченца от пъзелчета от информационното поле около нас, но не можем да улучим времето и мястото на случващите се събития. Просто тези сънища ни правят съпричастни към целия живот около нас.

*

nerealna

« Отговор #714 -: Октомври 05, 2010, 07:45:02 am »

дейзи, този сън ми се струва интересен :)

това, че си била гола мисля че значи, че копнееш да се разкриеш пред някой, да си разкриеш душата.
автобусът според чичко фройд е фалически символ. в случая спрял - застой в сексуалния ти живот.
замата - застой и в емоциналния ти живот, неизразени емоции
катернето нагоре - предстоят ти трудности
гроздето - наслада, след трудностите те чакат хубави събития. заслужено щастие
змиите символизират мъдрост. за това че са били мъртви не знам как се обяснява.  
морето - това е символ на живота - спокойно море - предстоят ти спокойни дни

били сте в домът на баща ти-  имаш силно желание да изградиш свое собствено смейство
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 07:59:29 am от nerealna »

*

nerealna

« Отговор #715 -: Октомври 05, 2010, 08:11:23 am »
Сънувах, че съм в скъп бижутериен магазин. Очите ми се спряха на много красив и леко странен пендатив - бяло сърце с малко кристалче в него. Повече нищо не помня  ;D ....
Някой е закопнял за красота и романтика. :blink:

оценяш себе си високо. мислиш, че заслужаваш повече от живота и от любовта. 
искаш чиста, невинна, съвършена любов и ново начало.
търсиш нови предизвикателства.

*

nerealna

« Отговор #716 -: Октомври 05, 2010, 08:22:24 am »
Снощи сънувах много дълъг и сложен сън, но най-странното беше едно. В ситуация, в която аз се боря да спася някакви хора и важности, и всичко е на живот и смърт, и тичам насам-натам, доста напрегната - минавам през нещо като чакалня, изпълнена с хора, и поглеждайки в страни, съзирам жена, която в чанта в скута си има кафяв голям жив заек. Много странно усещане изпитах при вида на заека, трудно ми е да го опиша, но не беше приятно.. Все едно, аз бързах много по важните задачи за спасяванията, и просто продължих по коридора...  :unsure:

заекът в съня е знак за трансформация.
 помисли си дали не действаш понякога прибързано в някои ситуации... без да обмислиш добре.

може би имаш  притеснения и за здравето си :-\

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #717 -: Октомври 10, 2010, 08:12:44 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 12:39:19 am от priya »

« Отговор #718 -: Октомври 11, 2010, 01:44:12 am »
Здравейте!
Онзи ден сънувах един човек,който познавам и е важен за мен,че всякаш рисуваше ябълково дърво с ябълките по него.Какво би могло да означава това?  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #719 -: Октомври 11, 2010, 01:49:04 am »
Здравейте!
Онзи ден сънувах един човек,който познавам и е важен за мен,че всякаш рисуваше ябълково дърво с ябълките по него.Какво би могло да означава това?  :-\
Ако се отнася до теб този сън, а не до него: Ще бъдете по-продуктивна, ако обръщате повече внимание на работата си.
Ябълката символизира познанието, а ябълковото дърво- приятните развлечения. :blink: