Романтично настроена...ами горе-долу да,просто отсрещната страна не е по романтиката,а явно и по връзките не е,всъщност карам я както дойде,толкова съм уморена от разбито сърце,че чак при мисълта да се влюбя отново ми се гади до някаква степен,за жалост.Просто не знам дали е възможно поне веднъж да уцеля човека.
Относно консерватизма,ами май съм консервативна,да.
Самочувствието ми е ниско,да.Те не бяха точно гримове,ми всички принадлежности...гребен,кремове,гримове...защо не знам,просто ми се стори второто важно нещо,което ми трябва,не знам дали това значи,че се крия зад маска,възможно е до някаква степен да не показвам изцяло себе си,понеже ме е страх да не ме наранят.

не винаги се случва отсрещната страна да си показва чувствата така, както ни се иска на нас. хората са различни. доколкото помня ти си малка

сигурно и момчето, което харесваш не е мн голямо. може би му липсва житейска зрялост, може би има същите страхове и комплекси като теб. и по принцип мъжете си се страхуват от обвързване да знаеш

дай му свобода да диша спокойно, да избира сам да бъде ли с теб или не. не го притискай в никакъв случай.плашиш го така. дай си свобода и на теб, не се вманичавай. една от грешките на хората е, че имат прекалено големи очаквания от някой или от дадена ситуация и така идват и огорченията и страданията.
пишеш "не знам дали е възможно поне веднъж да уцеля човека". какво значи да уцеля? критерии ли имаш. ако имаш- зарежи ги

разшири кръгозора си. запиши се на някакви курсове, някъде където има мн момчета

и се забавлявай. момчето ще се появи на точното място, в точното време....всичко е съдба ...и не винаги

/понякога трябва мъничко да я потбутнем. /в съня си беше споменала биричка. хората сънуват алкохол, когато им липсва веселие в живота или когато се стремят към бягство от реалността/. така, че излизай повече :blink:/
а в това да си консервативна няма нищо лошо :П
за самочувствието ...клише ще кажа, но понякога помагат- за да те харесват и обичат първо ти сама трябва да се харесваш и обичаш. човек който се харесва просто сияе и няма начин това да остане незабелязано от другите.
за гримовете...забрави за глупостите с маските, които си слагаме... бла бла

на една жена всичко трябва да и е наред. чара на жената е в грима и косата. щом се гримираш значи се поддържаш. не си някоя мърла. като те чета - интелигентно младо, поддържано момиче ..нямаш причина да нямаш самочувствие

има какво да дадеш от себе си.
за разбитото сърце и нараняването ..ще ти кажа нещо за една свещичка, което някога някъде бях чела. мн ми хареса и го запапомних- същността на свещичката е да свети. ако я запалиш и вдигнеш срещу слънцето светлината и няма да се вижда. ще е просто восъчна пръчица. но ако я запалиш в тъмна стая ще свети.
и с нас хората е така - всичко което се случва, независимо дали ни харесва или не, в живота ни е фон, на който нашата същност да изпъкне, да се открои, да я видим, да я познаем, да я изразим ...
:blink:
п.с. и не се отказвай да търсиш любовта, защото търсенето се включва в любовта, както и копнежът, намирането и дори страданието...трябва малко усилие иначе не е инт.