Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540398 Прегледи
*

nerealna

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #740 -: Октомври 13, 2010, 04:23:43 pm »
Ами аз лично не крадях, даже това не знам дали е точно кражба, защото в съня ми беше доста объркано, но човека след като влезе в сградата отвори някакъв найлон от една стена, по-скоро самата стена беше от найлон с цип, и почна да вади от там някакви бели неща подобни на .. не знам как да ги опиша, като продълговати целиндри само, че стеснени в средата, много леки, все едно бяха от стиропор, никога не бях виждал такива (бели, леки, цилиндрично скосени в средата )неща а аз седях и се чудех какви са тези неща, и за какво са му, защо ги краде или "взема назаем", но интересното е, че не ги взе всичките. ;D

стена от найлон с цип - временна преграда към настоящето и бъдещето ти. заблуждения, ограничения и препятсвия. ..но ще се справиш.
 отърви се от старите си навици и начини на мислене. и отново - чувстваш се изолиран, самотен

искаш някаква информация, тайна и ще я получиш, но тя няма да ти бъде от полза.

споделяй повече с близките си, когато имаш проблеми. те ще ти помогнат мн. да ги решиш.

нищо чудно в близките дни да имаш и стомашни проблеми.

*

nerealna

« Отговор #741 -: Октомври 13, 2010, 04:44:36 pm »
Определено взломът беше много интересен, беше като извадка от криминален филм. ;D
 През цялото време се чудех аз какво правя там и за какво са му тези неща на този човек, който определено знаеше какво прави. А първите 2 пъти имаше нещо като напрежение, понеже влизаме в частна или държавна собственост, а наблизо имаше хора.

Да си имал силно преживяване преди време, което дори ти сам да не си искал да приемеш в себе си ? Обикновено подсъзнанието , ако вече е приело нещата, те се проектират на сън с цел освобождаване. Някаква силна  и тежка емоция, да не си знаел какво да правиш/може и да е била в личен план също/ която си подтискал доста време и сега изплува. Този лабиринт за това говори. Че не си знаел какво да правиш. :-\

влизането  с взлом може да значи че си мн амбициозен и си готов на всичко, за да постигнеш целите си.

напрежението в съня - помисли си над това, защо ти е толкова трудно да изразиш чувствата си наяве, какво ти пречи

п.с. .. всъщност ... ти си бил  наблюдател в този акт. може би значи обратното на това което казах за амбициите - по-скоро трябва да си по амбициозен и решителен..да се замислиш над това

не знам де...ти ще кажеш. ти се познаваш. повече време си прекарал със себе си  ;D
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 04:49:07 pm от nerealna »

*

nerealna

« Отговор #742 -: Октомври 13, 2010, 05:29:29 pm »
Ох, снощи имах ужасен сън  :'(
Сънувах една моя роднина, която почина отдавна, като жива. Каза ми, че някакъв човек, който скоро звънне на звънеца в къщи - ще почине.
Много страшно ми изглежда  :'( :'( :'(

когато мъртвите ни говорят в съня, означва, че мозъкът ни се опитва да пробуди спящи свои участъци и  да извади на повърхността забравени знания.
може би притежаваш латентни способности, които трябва да бъдат развити.  ;)

и ти като крис е добре да се вслушвш повече в съветите на близките си  :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #743 -: Октомври 13, 2010, 06:27:19 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:22:48 pm от kris »

« Отговор #744 -: Октомври 13, 2010, 09:25:18 pm »
Аз снощи сънувах нещо...не знам по каква причина,но трябваше да се прибера в Б-я и щях да хващам май автобус,но всякаш бях на някаква спирка и гледам има и билети за влака и то по-евтини и си викам ще си купя за влака,купих си.Обаче влака тъкмо щеше да пристигне,а аз по пижама и никакъв багаж не бях подготвила,тичах до вкъщи,набутах набързо разни багашери,дрехи,гримове,всичко на кълбенца в един черен сак и бегом на същото място да хвана влака,хванах го.После си спомням,че вече всякаш си бях вкъщи в Б-я,и пред блока някога имаше павилионче и аз пазарувам там,купих си баничка,и две дамски превръзки(спешно ми трябваха,честно казано не помня защо,някаква авария имаше,но не беше понеже ми е дошъл цикъла) и слагам нещата в една обикновенна наелонена чантичка,но гледам сумати шишета алкохол,бирички,пък не си спомням да съм ги поръчвала,но ги сложих в чантичката,а чантичката как не се скъса,едвам държеше...
Не знам има ли някакво послание този сън,но ми беше странно как така си отивам на България,и това с този влак и тичането напред назад....не знам,имаше и други странни неща в съня,но не помня всичко.

*

holanda

« Отговор #745 -: Октомври 13, 2010, 09:54:45 pm »
хах,Last Kiss,това е съня на новоемигриралите.Най-вероятно не се чувстваш добре там,където си,не можеш да се приоб6ти6,чувстваш се несигурна..Или ти се иска да се върнеш,тегли те към Б-я..не можеш да се интегрираш добре,но щом си хванала влака-значи е добре-6te se uspokoi6   :blink:
Съня ти е почти идентичен с моя,когато още нямах кой знае какъв социален живот в новата страна и не бях наясно с тукашните нрави и отношението на хората към мен.

« Отговор #746 -: Октомври 13, 2010, 10:19:05 pm »
Ами може и така да е,нямам особено голям социален живот тук така е  :blink: да видим какво ще излезе  :wub:

*

nerealna

« Отговор #747 -: Октомври 13, 2010, 10:24:40 pm »
Аз снощи сънувах нещо...не знам по каква причина,но трябваше да се прибера в Б-я и щях да хващам май автобус,но всякаш бях на някаква спирка и гледам има и билети за влака и то по-евтини и си викам ще си купя за влака,купих си.Обаче влака тъкмо щеше да пристигне,а аз по пижама и никакъв багаж не бях подготвила,тичах до вкъщи,набутах набързо разни багашери,дрехи,гримове,всичко на кълбенца в един черен сак и бегом на същото място да хвана влака,хванах го.После си спомням,че вече всякаш си бях вкъщи в Б-я,и пред блока някога имаше павилионче и аз пазарувам там,купих си баничка,и две дамски превръзки(спешно ми трябваха,честно казано не помня защо,някаква авария имаше,но не беше понеже ми е дошъл цикъла) и слагам нещата в една обикновенна наелонена чантичка,но гледам сумати шишета алкохол,бирички,пък не си спомням да съм ги поръчвала,но ги сложих в чантичката,а чантичката как не се скъса,едвам държеше...
Не знам има ли някакво послание този сън,но ми беше странно как така си отивам на България,и това с този влак и тичането напред назад....не знам,имаше и други странни неща в съня,но не помня всичко.

надежда за нова любовна връзка  :blink:

романтично ли си настроена  :P

във влака хората са наблъскани, мн са близо един до друг, затова влака символизира интимност.
та... ако си романтично настроена нещата ти сега са в застой /спирката, на спирката се чака :)/, но всичко ще тръгне изведнъж. промяната ще те свари неподготвена /по пижама  ;D/ . ще трябва да се адаптираш към новостите.
определено си се устремила към нещо и имаш силата да го постигнеш. решителна си.

возенето във влак насън символизира и консерватизъм в реалния живот, защото ако се возиш на кола или колело, например, можеш спонтанно да решиш да промениш посокота, но с влака няма как да стане. влака не позволява спонтанни решения ..та оттам консервативно мислене дава.

как си самочувствието ...?  мисля, че трябва да оценяш по-високо себе си /купила си евтини билети/ . когато си тръгнала набързо от вкъщи второто нещо, което си взела след дерхите са гримовете ти. защо не можеш без тях ?

напълнила си чантата с чужди неща. тежеше ли ти в съня?
да не би да си се нагърбила с решаването на мн чужди проблеми...

*

holanda

« Отговор #748 -: Октомври 13, 2010, 10:27:32 pm »
Nerealna,заради тълкуванията ти,снощи се понаnънах да сънувам,ама не ме огря.Тази вечер пак ще пробвам  ;D

*

nerealna

« Отговор #749 -: Октомври 13, 2010, 10:32:03 pm »
е, ма не ми се връзвайте чак толкова много  :P

не се тълкуват лесно сънища, ако не познаваш човека и не си разговарял с него та ...стават грешки  ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #750 -: Октомври 13, 2010, 10:37:47 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:22:37 pm от kris »

*

nerealna

« Отговор #751 -: Октомври 13, 2010, 10:44:42 pm »
Никога не е излишна другата гледна точка, сборът от гледни точки е важен, понеже истината много често се намира някъде из между тях.  ;)

Разбира се, най-важно е човек сам да разгадае собствената си символика в това, което му е подадено през астралния свят.
така е, крис, прав си :)
дори да не е точно така тълкуванието, това че те е накарало да се замислиш над някой аспект от живота ти значи, че не е било напразно тълкуването ... а си самия сън.

*

nerealna

« Отговор #752 -: Октомври 13, 2010, 10:48:48 pm »

Разбира се, най-важно е човек сам да разгадае собствената си символика в това, което му е подадено през астралния свят.
и това е мн вярно. ще дам пример с мен. когато бях малка с наще живеехме в 1 блок, в който имаше няколко цигански семейства. те бяха мн весели и добри хора. оттогава това ми е останало като впечетление от циганите и сега винаги, когато сънувам цигани на другия ден ми се случва нещо мн хубаво. ако гледам в съновниците там пише че циганитте насън дават проблеми в реалността. за другите може и така да е, но за мен лично не важи, а е обратното.

*

Divna

« Отговор #753 -: Октомври 13, 2010, 11:32:48 pm »
Нереална, моите адмирации за тълкуването ти! Чета те с удоволствие  :blink:. Много логични обяснения, на които няма как да се замислиш дори и за миг.

*

nerealna

« Отговор #754 -: Октомври 14, 2010, 12:48:04 am »
благодаря ! :)
 и аз съм така с твоите интерпретации на композити и синастрии ... не пропускам да ги прочета  :blink:

« Отговор #755 -: Октомври 14, 2010, 02:32:09 am »

надежда за нова любовна връзка  :blink:

романтично ли си настроена  :P

във влака хората са наблъскани, мн са близо един до друг, затова влака символизира интимност.
та... ако си романтично настроена нещата ти сега са в застой /спирката, на спирката се чака :)/, но всичко ще тръгне изведнъж. промяната ще те свари неподготвена /по пижама  ;D/ . ще трябва да се адаптираш към новостите.
определено си се устремила към нещо и имаш силата да го постигнеш. решителна си.

возенето във влак насън символизира и консерватизъм в реалния живот, защото ако се возиш на кола или колело, например, можеш спонтанно да решиш да промениш посокота, но с влака няма как да стане. влака не позволява спонтанни решения ..та оттам консервативно мислене дава.

как си самочувствието ...?  мисля, че трябва да оценяш по-високо себе си /купила си евтини билети/ . когато си тръгнала набързо от вкъщи второто нещо, което си взела след дерхите са гримовете ти. защо не можеш без тях ?

напълнила си чантата с чужди неща. тежеше ли ти в съня?
да не би да си се нагърбила с решаването на мн чужди проблеми...

Нереална,чудесна си!Твоето тълкуване е много хубаво,наистина!  :kissd:
Благодаря ти!

Романтично настроена...ами горе-долу да,просто отсрещната страна не е по романтиката,а явно и по връзките не е,всъщност карам я както дойде,толкова съм уморена от разбито сърце,че чак при мисълта да се влюбя отново ми се гади до някаква степен,за жалост.Просто не знам дали е възможно поне веднъж да уцеля човека.
Относно консерватизма,ами май съм консервативна,да.
Самочувствието ми е ниско,да.Те не бяха точно гримове,ми всички принадлежности...гребен,кремове,гримове...защо не знам,просто ми се стори второто важно нещо,което ми трябва,не знам дали това значи,че се крия зад маска,възможно е до някаква степен да не показвам изцяло себе си,понеже ме е страх да не ме наранят.
Дали съм се нагърбила с чужди проблеми...ми не знам,възможно е,то по принцип когато се дискутира примерно даден проблем и какво е възможно да се случи,разбира се,че се натоварваш,смисъл примерно,че догодина ще се приберем окончателно в Б-я,аз не знам дали това ще се случи,но разбира се,че те натоварва по някакъв начин,а иначе сега не се сещам за други чужди ангажименти,с които да съм се заела... :-\

*

nerealna

« Отговор #756 -: Октомври 14, 2010, 07:01:31 am »

Романтично настроена...ами горе-долу да,просто отсрещната страна не е по романтиката,а явно и по връзките не е,всъщност карам я както дойде,толкова съм уморена от разбито сърце,че чак при мисълта да се влюбя отново ми се гади до някаква степен,за жалост.Просто не знам дали е възможно поне веднъж да уцеля човека.
Относно консерватизма,ами май съм консервативна,да.
Самочувствието ми е ниско,да.Те не бяха точно гримове,ми всички принадлежности...гребен,кремове,гримове...защо не знам,просто ми се стори второто важно нещо,което ми трябва,не знам дали това значи,че се крия зад маска,възможно е до някаква степен да не показвам изцяло себе си,понеже ме е страх да не ме наранят.

:)

не винаги се случва  отсрещната страна да си показва чувствата така, както ни се иска на нас. хората са различни. доколкото помня ти си малка :) сигурно и момчето, което харесваш не е мн голямо. може би му липсва житейска зрялост, може би има същите страхове и комплекси като теб. и по принцип мъжете си се страхуват от обвързване да знаеш  :P
дай му свобода да диша спокойно, да избира сам да бъде ли с теб или не. не го притискай в никакъв случай.плашиш го така.  дай си свобода и на теб, не се вманичавай. една от грешките на хората е, че имат прекалено големи очаквания от някой или от дадена ситуация и така идват и огорченията и страданията.

пишеш "не знам дали е възможно поне веднъж да уцеля човека". какво значи да уцеля? критерии ли имаш. ако имаш- зарежи ги  ;D разшири кръгозора си. запиши се на някакви курсове, някъде където има мн момчета  ;) и се забавлявай. момчето ще се появи на точното място, в точното време....всичко е съдба ...и не винаги  :P /понякога трябва мъничко да я потбутнем. /в съня си беше споменала биричка. хората сънуват алкохол, когато им липсва веселие в живота или когато се стремят към бягство от реалността/. така, че излизай повече  :blink:/
а в това да си консервативна няма нищо лошо :П

за самочувствието ...клише ще кажа, но понякога помагат- за да те харесват и обичат първо ти сама трябва да се харесваш и обичаш. човек който се харесва просто сияе и няма начин това да остане незабелязано от другите.

за гримовете...забрави за  глупостите с маските, които си слагаме... бла бла :) на една жена всичко трябва да и е наред. чара на жената е в грима и косата. щом се гримираш значи се поддържаш. не си някоя мърла. като те чета - интелигентно младо, поддържано момиче ..нямаш причина да нямаш самочувствие  ;) има какво да дадеш от себе си.

за разбитото сърце и нараняването ..ще ти кажа нещо за една свещичка, което някога някъде бях чела. мн ми хареса и го запапомних- същността на свещичката е да свети. ако я запалиш и вдигнеш срещу слънцето светлината и няма да се вижда. ще е просто восъчна пръчица. но ако я запалиш в тъмна стая ще свети.
и с нас хората е така -  всичко което се случва, независимо дали ни харесва или не, в живота ни е фон, на който нашата същност да изпъкне, да се открои, да я видим, да я познаем, да я изразим ...

п.с. и не се отказвай да търсиш любовта, защото търсенето се включва в любовта, както и копнежът, намирането и дори страданието...трябва малко усилие иначе не е инт.  ;)
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 07:10:14 am от nerealna »

« Отговор #757 -: Октомври 15, 2010, 12:53:07 am »
Много ти благодаря,Нереална!  :kissd:
Ще помисля над думите ти!

*

katrin_ls

« Отговор #758 -: Октомври 16, 2010, 08:46:11 pm »
Hello, everybody.  :rolleyes:

Сънувах сън. ( много сънувам напоследък). Чета в съновниците, все хубави неща пишат за съня ми, а дали е така.

Та сънувам, че се качвам в самолет. Слагам колана, леко свободен беше (не го бях затегнала) и така 5 минутки оставаха до излитането. Самолетът се движеше точно като пред излитане, стигна до линията и отлепихме земята. Затегнах колана. Усещането беше 1 към 1 точно както е при возенето в самолет , безтегловност и надигане в гърдите. Набрахме височина много бързо. И до там, нищо друго не се случи, събудих ли се, смених съня ли, не помня. Сякаш отивах в чужбина, но знаех че имам 20 БГ лева  и се чудих на къде отивам с български пари и умувах от кого мога да взема поне 200 евро, и после да му ги върна като се прибера в България. С мен трябваше да пътува съпругът на моя братовчедка. Но какво се случи, не знам, той не дойде. До мен в самолета мисля, че имаше някой, но не помня кой. Не съм била в самолета сама.

*

abroad

« Отговор #759 -: Октомври 17, 2010, 12:01:07 am »
aiia, възможно ли е да пътуваш реално