Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540434 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #780 -: Октомври 21, 2010, 02:31:44 am »
благодаря   :wub:

*

nerealna

« Отговор #781 -: Октомври 21, 2010, 02:45:12 pm »
благодаря   :wub:

моля, пак заповядай  :P

...и само да добавя..сънят ти може би ти подсказва да се замислиш над това:

трудно ли приемаш нови хора в живота си и недоверчива ли си към хората
 :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #782 -: Октомври 21, 2010, 04:30:57 pm »
снощи сънувах,че някакъв мъj искаше да влезе в стаята ми и ме дебнеше през прозореца.Мисля,че носеше яке с цвят убито jълто..едно такова..като есенно листо..Аз не исках да влиза,не помня дали заключих врата,но наистина не успя да влезе ..

това като чуждо вмешателство ли да го разбирам?  :unsure:

Сънищата с прозорци обикновено се свързват с възможности в най-широкия смисъл на думата, оползотворени или пропуснати.
 Жълтият цвят се свързва с ревността.
п.п.Преразгледай си отношенията с мъжете.
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 04:39:19 pm от Uran »

*

holanda

« Отговор #783 -: Октомври 21, 2010, 05:15:42 pm »

трудно ли приемаш нови хора в живота си и недоверчива ли си към хората
 :blink:

незнам точно...комуникативна съм и отворена за нови хора,но след първоначалното им очароване-спирам  ;D В смисъл  продълjaват да ме търсят,да се надяват на ''задълбочаване''  /тук не става въпрос за противоположния пол,а по принцип/,но аз не харесвам да ми минават границите.Дърja ги на едно определено ниво и ако натискат за приятелство твърде много-спирам всякакви отношения и се покривам.
Наскоро моя братовчедка ме намери по skype /с нея много глупости съм правuла/ и ми говори странни неща.Тя много ме харесва,сигурно защото съм дръпната и проектира спомена на асоциалния си баща върху мен.А мен прекаленото внимание ме изкарва извън равновесие.Сигурно за нея се отнася съня ми,въпреки,че не я ревнувам  :P :P
Много благодаря за коментарите,Нереална и Уран,изясни ми се случая  :wub:

« Отговор #784 -: Октомври 21, 2010, 07:29:57 pm »
 Сънувах интересен сън, елемента вода, змия, риби се повтаря отново. Бях на риба с брат си в едно водоемче, водата беше бистра и плитка и беше нощ. Забелязах 1 голям шаран и викам "батко, виж ей този там можеш го хванеш с ръце" - поне 5-6 кг. почнал да обръща корема, а до него други два доста големи шарана. Нагазих аз във водата, за да го хвана сама, посегнах и го хванах, и се оказах на брега в същия момент и започнах да търча около водоема с улова прегърнат и залепен за сърцето ми. Оказа се, че не е шаран, а морска котка /скат/, но повече приличаше на бял дроб леко запържен  ;D. Обаче търчейки с него в прегръдката ми, усещах как сърцето му пулсира в синхрон с моето.....направих един кръг на малкия водоем и застанах до близките на брега. Загледах се във водата и видях на дъното змия, увита на кълбо. Нагазих пак във водата и я посочих на моите хора, казвайки "вижте там е опашката" /пак доста голяма змия с жълто черна окраска/. В този момент, вмест опашка, се оказа че е главата на змията и тя се поизправи, нямах време за реакция, все пак бях във водата, и змията ме захапа за ръката /Венериния хълм/. В първия момент се стреснах, някакъв смътен страх, че е отровна, но после че е водна ме успокои този факт, понечих да я грабна за челюстите на главата й, но си рекох то стана, квото стана...и си я оставих сама да се махне от ръката ми....Много гадно усещане. Брат ми притърча да ми помогне като изсмукваше отровата, самата аз също...Изведнъж и на двамата ръцете ни почерняха, викам батко, тва ко става с нашите ръце, къде успяхме толкова да се изцапаме...целите катран...Почнахме да си махаме мръсните дрехи от гърба и косите ни все едно бяха залети с кал, който всъщност се оказа шоколад....Съня се пренесе на друго място, но последното от този кадър беше, че вървях в тъмна гора, промъквайки се през храсталаци и тук там имаше захвърлени дрехи по тях....

« Отговор #785 -: Октомври 21, 2010, 10:29:07 pm »
Не всички сънища са пророчески и не вярвайте мн на съновниците. Пророческите са рядкост. Обикновено те са мн цветни и са с директни послания. Например някой нещо ти казва- кратко, точно и ясно и веднага се събуждаш... поне при мен е така. Повечето сънища идват от подсъзнанието... и отразяват психичното ни състояние в момента,  емоционалните ни реакции от деня.
 От сънищата можем да разбрем мн за себе си. В съня сме честни, истински , самите себе си....

За сънят ти ... мисля, че няма от какво да се притесняваш.. по скоро този сън ти казва, че трябва да се замислиш за някои неща ..за някои твои лични качества например.

Сънищата с кошмари ни показват че в реалния живот се чувстваме безпомощни и беззащитни. .може би се чувсвташ така сега..

Сънувала си родителите си. Помисли си с какви качества ги свързваш. Това са качествата, които ти самата би искала да притежаваш или ще ти се наложи да проявиш в някоя ситуация.

От съня ти ми се струва че смяташ баща си за решителен и смел човек – значи ти трябва да проявяваш повече решителност, твърдост и смелост в живота... или в някоя предстояща ситуация...да вземеш нещата в твои ръце.
Виждаш в баща си власт сигурност и закрила.

Не знам какви са отношенията ти с родителите в действителност .. и може да греша. а това е важно за тълкуването на съня.

Майката я свързвам с интуиция. Заедно майката и бащата – баланс . ще трябва нешо да балансираш в живота си и да използваш интуицията си.

Сватбата се св. с весели , хубаво събитие – предтсои ти нещо  приятно. Може би откровен разговор с някой. Вероятно очакваш  или се надавяш на такъв разговор  /за това говори телефонният звън в съня ти. телефонът е свързване и очакване /

Чрез чудовищата в съня ти се подсказва,че трябва да се освободиш от лошите  мисли, нервно напрежение, негативни чувства

Със сигурност има още неща за тълкуван еот този сън , но нямам време сега...

Важно е и какви са били песните , какви чувства предизвикаваха у теб и т.н. ....

Благодаря,Нереална!  :wub:

*

holanda

« Отговор #786 -: Октомври 23, 2010, 06:19:39 pm »
снощи сънувах някакви несвързани неща,които мoже и да си нямат тъкуване,но нали било пълнолуние-ще ги напиша.

Сънувам първо,че съм някъде и изведнъj се появяват много момчета,сред които и един,които съм сънувала преди години /реално не го познавам,не знам и дали съм го сънувала,но в този сън такова беше усещането/ Каза ми ''оо,пак се срещаме'' т.е. с него явно сме се срещали веднъj в сънищата си и сега пак се засичаме случайно  ;D. Бяхме в голяяяям кораб,той беше kapitan и караше отпред,момчетата бяха седнали на най-последните седалки,а аз си говорех с някакво момиче по-отпред.Смешното е,че с този кораб се разкарвахме из града..по някое време капитана стана и отиде при момчетата.Седна при тях и се провикна,че аз трябва да покарам кораба.Аз не знаех какво да правя,все още говорех с момичето,кораба се движеше,но ми беше едно спокойно и готино-само по някое време щяхме да се блъснем в един..магазиH..с кораба...хаха.. ;D оттам нататък не помня,събудих се за кратко точно za изгревa.Бях малко превъзбудена от съня.Погледах изгрева и пак заспах  :unsure:.
2--Там пък бях във влак с брат ми,аз нещо си цъках на pc-то,той не помня какво ми говореше,но изведнъj изчезна и трябваше да се преместя на друго място.Седнах на по-предни седалки,а зад мен някакъв мъj ме оглеждаше и се побърквах от яд.
С влака пък пътувахме из планините,понякога имаше и обикновен асфалт ..възвишения..беше някакак екстремно с този влак  ;D.Докато пътувахме ,чух че имало някакъв проблем,аз помислих,че е с влака или сме в друг град,то се оказало нещо съвсем странично-там,където трябваше да стигнем,имало компания,която се занимавала с покупко-продажба на жилища нелегално  ;D.Слязохме от влака /пътниците не ги познавах/ и всеки тръгна да търси багажа си.Моя не го откривах,но един от пътниците ми покаzа къде е и го взех.в този град познавах само един човек,но не му се обадих,защото беше 16.00h и трябваше много да го чакам,а имаше шанс и да не дойде  ;D ;)Така свърshи вTория сън и веднага се пренесох в 3-ия...
..където със сестра ми бяхме седнали на пейка и си говорехме.Аз дърjaх вестник ,от които четях форума и като натисна с молив иконката за последно мнение ,влизах в темата  :rolf: Разбрах,че сестра ми също посещава форума,дори пуснала снимка на къщата си-на тази снимка се виждаха тя,дъщеря и и май мъja и,седнали на един диван,оцветяващи книжки.Беше много уютна голяма къща,с големи прозорци,сладки перденца..много хубава снимка.Както си говорехме,появи се някаква служителка от фирмата на сестра ми,беше секретарка май и и правеше проблем за някакви доклади,а сестра ми и обясняваше,че ги е направила .Вината беше в секретарката,която се обърна към мен и поиска да си запиша фамилията на едно малко листче,че не знаела.Беше стигнала донякъде,а аз трябваше да добавя само последните ---ва*... ;D
и това беше.После се събудих презаредена с енергия  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #787 -: Октомври 23, 2010, 10:39:38 pm »
Сънувах интересен сън, елемента вода, змия, риби се повтаря отново. Бях на риба с брат си в едно водоемче, водата беше бистра и плитка и беше нощ. Забелязах 1 голям шаран и викам "батко, виж ей този там можеш го хванеш с ръце" - поне 5-6 кг. почнал да обръща корема, а до него други два доста големи шарана. Нагазих аз във водата, за да го хвана сама, посегнах и го хванах, и се оказах на брега в същия момент и започнах да търча около водоема с улова прегърнат и залепен за сърцето ми. Оказа се, че не е шаран, а морска котка /скат/, но повече приличаше на бял дроб леко запържен  ;D. Обаче търчейки с него в прегръдката ми, усещах как сърцето му пулсира в синхрон с моето.....направих един кръг на малкия водоем и застанах до близките на брега. Загледах се във водата и видях на дъното змия, увита на кълбо. Нагазих пак във водата и я посочих на моите хора, казвайки "вижте там е опашката" /пак доста голяма змия с жълто черна окраска/. В този момент, вмест опашка, се оказа че е главата на змията и тя се поизправи, нямах време за реакция, все пак бях във водата, и змията ме захапа за ръката /Венериния хълм/. В първия момент се стреснах, някакъв смътен страх, че е отровна, но после че е водна ме успокои този факт, понечих да я грабна за челюстите на главата й, но си рекох то стана, квото стана...и си я оставих сама да се махне от ръката ми....Много гадно усещане. Брат ми притърча да ми помогне като изсмукваше отровата, самата аз също...Изведнъж и на двамата ръцете ни почерняха, викам батко, тва ко става с нашите ръце, къде успяхме толкова да се изцапаме...целите катран...Почнахме да си махаме мръсните дрехи от гърба и косите ни все едно бяха залети с кал, който всъщност се оказа шоколад....Съня се пренесе на друго място, но последното от този кадър беше, че вървях в тъмна гора, промъквайки се през храсталаци и тук там имаше захвърлени дрехи по тях....
Дейзи, мила, много смут, много емоции бушуват в душата ти!
Сънят не съм сигурна,че е предсказателен, по-скоро показва емоционалното ти състояние. Собствената ти наивност и доверчивост  са символизирани от уловения шаран. ..и пак тук говорим за сърдечни неволи, защото ти си допряла шарана до сърцето си. (Някои хора, вероятно те карат да се чувстваш като шаран уловен с бастун :blink:)
 С детско любопитство се отнасяш и към змията..и..сама си търсиш белята- Внимавай в отношенията си с жени.
Потъмняването на ръцете и т.н.- показва, че нещо първо ще се обърка, НО в последствие нещата ще си дойдат на мястото..и даже ще ти харесва-ШОКОЛАД.

*

zuzu

• 23
« Отговор #788 -: Октомври 25, 2010, 02:57:30 am »
сънувам че повръщам на сън при това доста количество.какво значи това?

« Отговор #789 -: Октомври 25, 2010, 03:39:32 pm »
  Благодаря Уран  :wub:
  Не знам дали има връзка със съня, но да го споделя. На другия ден след този сън, племенникът ми /на брат ми сина/ се обръща с камион до Златоград. Но му няма нищо, на него и спътницата му  :25:.

*

Uran

• 6041
« Отговор #790 -: Октомври 26, 2010, 02:29:38 am »
  Благодаря Уран  :wub:
  Не знам дали има връзка със съня, но да го споделя. На другия ден след този сън, племенникът ми /на брат ми сина/ се обръща с камион до Златоград. Но му няма нищо, на него и спътницата му  :25:.
Знаеш ли, може и да има ако и на пръв поглед нещата да се отнасят до теб. Просто имаш силна връзка с близките си. Така ли е? :blink:

*

abroad

« Отговор #791 -: Октомври 26, 2010, 03:48:39 am »
сънувам че повръщам на сън при това доста количество.какво значи това?

злоупотребяваш ли с храната, включително основно хранене с т.нар. лоша храна, ако не

то, има нещо, от което неистово, подсъзнателно /т.е. и пред себе си не го признаваш/ искаш да се освободиш, но не успяваш щото не го приемаш като реалност, а трябва :blink:

има ли други нюанси сънят, или е само това

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #792 -: Октомври 27, 2010, 08:06:37 pm »
Бях на морето...Късно беше след обяд. Не бях сама , както винаги  :blink:...
С мен бяха Синухе , Лили , Мия 21....
Те тръгнаха да се разхождат около брега....Легнах на пясъка и изведнъж в небето видях много пеперуди над главата си...Станах и исках да уловя поне една....Пъстри и много красиви....като в една ферма за пеперуди на о-в Сейнт Мартин...Чух някак си странен шум около себе си , обърнах се , но нямаше никой около мен...Не виждах никой , до мига в който непознат мъж не излезе от водата..Вървеше по бледата лунна светлина , когато доближи брега , ме помоли да му подам ръка..Каза ми , че крака му се е схванал и едвам е доплувал.Изправих се и тръгнах да  помагам...Влязох във водата , хванах го за ръка ....и в един момент осъзнах , че съм далеч от брега заедно с него...Много се изплаших , казах му - Аз не умея да плувам,  а той ми се усмихна и ми каза , че умея ....
Вече беше тъмно , но небето беше пълно със звезди , виждах луната , млечния път , много беше красиво....Плувах , хванала здраво ръката му..Той ми каза , че това е един път по който трябва да минем и ще стигнем до на-красивия остров....
Изведнъж от небето се изсипа дъжд и светна мълния....
Така се събудих , не успях да стигна до острова.....  :unsure: :rolleyes:

Кажете посока , накъде да тълкувам....Много съм объркана - символичен ли е този сън....
Нереална, къде си? :rolleyes: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #793 -: Октомври 27, 2010, 10:48:48 pm »
Бях на морето...Късно беше след обяд. Не бях сама , както винаги  :blink:...
С мен бяха Синухе , Лили , Мия 21....
Те тръгнаха да се разхождат около брега....Легнах на пясъка и изведнъж в небето видях много пеперуди над главата си...Станах и исках да уловя поне една....Пъстри и много красиви....като в една ферма за пеперуди на о-в Сейнт Мартин...Чух някак си странен шум около себе си , обърнах се , но нямаше никой около мен...Не виждах никой , до мига в който непознат мъж не излезе от водата..Вървеше по бледата лунна светлина , когато доближи брега , ме помоли да му подам ръка..Каза ми , че крака му се е схванал и едвам е доплувал.Изправих се и тръгнах да  помагам...Влязох във водата , хванах го за ръка ....и в един момент осъзнах , че съм далеч от брега заедно с него...Много се изплаших , казах му - Аз не умея да плувам,  а той ми се усмихна и ми каза , че умея ....
Вече беше тъмно , но небето беше пълно със звезди , виждах луната , млечния път , много беше красиво....Плувах , хванала здраво ръката му..Той ми каза , че това е един път по който трябва да минем и ще стигнем до на-красивия остров....
Изведнъж от небето се изсипа дъжд и светна мълния....
Така се събудих , не успях да стигна до острова.....  :unsure: :rolleyes:

Кажете посока , накъде да тълкувам....Много съм объркана - символичен ли е този сън....
Нереална, къде си? :rolleyes: :blink:

Не че съм голяма разбирачка на сънища .. но благодаря за доверието  :P
мисля че този сън е мн хубав. С няколко думи на кратко бих казала, че говори за преход и голяма вътрешна промяна, трансформация към нов начин на мислене, израстване, възраждане. намиране на вътрешен мир и хармония. Освобождение от нещо.
Имаш огромна вътрешна сила, чрез която ще  разрушиш старото за да създадеш ново.

Водата  е твоят вътрешен свят, чувства, инстинкти, емоции, несъзнаваното.
Оттам е излязазъл човек- това си ти самата или някоя твоя черта, качество , което трябва да приемеш, да повяврваш в него и да го обикнеш..или .нещо като другото ти Аз, което трябва да приемеш без да се страхуваш.
Довери се на интуицията си.
С водата кръщават. Водата е пречистване. Миеш душата си.

Пясъкът се отмива от водата по принцип- чрез това сънят ти показва , че всичко в живота е временно. Всички преживавяния с времето губят своето значение .
Символът на пеперудите е подобен- те са красиви, но животът им е картък.

Когато човек плува мн неща са важни-   дишането, да запази координация, да разпредели правило енергията си и и т.н – плуването символизира, че ти си мн отговорен човек, владееш емоциите си или сънят ти показва, че е време да престъпиш към дйствия ,а не само да мислиш и премисляш.

Плуването показва и твоето емоционално и духовно равновесие.

Целеустремена си. Обичаш да мечтаеш.

Под дъжда си – чувстваш се уязвима, но показва и освобождение, облекчение. Може да се освободиш от мъка. от изпитвана доскорошна печал.

В събитиен план - може би няой ще ти помогне да решиш проблем . житейски радости и удоволствия ти предстоят.

Имаш нужда от спокойна обстанвка, за да анализираш и обмислиш нещо. само тогава можеш правилно да оцениш някаква важна ситуация в живота ти.
Острова – желание за самостоятелност.

Някой ти въдзейства или ще ти възд. много силно емоционално.
Ще оставиш добри впечатления у важен за теб човек .

Неочаквана радост, прозрение, яснота по важен въпрос ще получиш. Мн енергия ще имаш.

Да не би скоро да си узнала нещо шокиращо ..може и да узнаеш...

към тези хора които си сънувала изпитваш симпатии. помисли си, с какви качества ги свързаш. това са качествата, които самата ти желаеш да притежаваш.

вероянтно сънят ще има продължение. Започнала си нещо да променяш в себе си, но имаш още да довършваш....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #794 -: Октомври 28, 2010, 01:22:10 am »
NEREALNA ,  :58: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #795 -: Октомври 28, 2010, 01:38:52 am »
Много странно!  :o Сънувам снощи мои познати - мъж и жена семейство. Не съм ги чувала и виждала от 1 година, може и повече. Не съм чувала за скандали около тях, които биха довели до раздяла, изневери или някакви такива неприятни неща. Та сънувам, мъжът й махна с ръка ( един вид направо с ненавист я отпрати) и хукна да  бяга в обратна посока. Тя някъде изчезна, а мъжът сякаш идваше към мен. После мисля се разходихме, но не помня подробности. До тук.

Днес разбрах от наша обща позната, че тя е подала молба за развод, тоест по взаимно съгласие се развеждат. За причини не знам, не ме интересуват хорските неща.   :o Направо щях да падна. Точно като в съня ми, тръгват в различни посоки...

*

nerealna

« Отговор #796 -: Октомври 28, 2010, 07:12:18 pm »
 аз пък сънувах, че върша някаква селскостопанска работа.
тълкувам си съня по 2 начина:

1. сегашната ми работа е свързана със седене на 1 място . организмът ми крещи, че имам нужда от физическа дейност. движение.

2. от известно време си мисля за нова работа. най вероятно ще си намеря и то такава , каквато не съм вършила досега.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #797 -: Октомври 28, 2010, 07:36:20 pm »
Помощ!

Аз почти не сънувам или не помня сънищата, се тая.
Така че нямам и идея за тая материя.
Обаче една близка приятелка току що ми каза, че ме сънувала много болна и умираща.

На какво е това, моля познавачите да ме осветлят, а!?  :-[

*

nerealna

« Отговор #798 -: Октомври 28, 2010, 08:15:41 pm »
Помощ!

Аз почти не сънувам или не помня сънищата, се тая.
Така че нямам и идея за тая материя.
Обаче една близка приятелка току що ми каза, че ме сънувала много болна и умираща.

На какво е това, моля познавачите да ме осветлят, а!?  :-[

Предполагам, че те я мн притеснителна, склонна е да  се притеснява излишно.
Често позволява на страха да завладее съзнанието й. Не трябва да приема всичко така фатално. Да търси хубавите страни на всяко нещо.

За правилното разтълкуване е добре да се знае какви са ви отношенията с приятелката ти.

Ако сте имали кофти моменти се опитва да ги забрави. Ако не е това -  внимавайте да не се скарате.
Вероятно тя се страхува да не те изгуби. Липсваш й често.
Възможно е ти да я потърсиш за помощ за нещо ..а може пък и тя теб
Може някои нейни желания да не се осъществят..да се откаже от тях, а може и негативен период в живота й да си отива вече.
Ако е  преживяла наскоро нечия смърт - опитва се да се справи със загубата.

не мисля,че ти ще се разболееш  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #799 -: Октомври 28, 2010, 08:23:49 pm »
Оф, мерси, успокои ме!

А тя изобщо не е притеснителна, много земен, стабилен и хубав човек е.
Аз съм и кума, не се виждаме често, не живее в София, даже мноого рядко се виждаме, никога не сме се карали, е споряли сме до смърт навремето.  ;D
Много сме близки духовно, макар и не физически.