Бях на морето...Късно беше след обяд. Не бях сама , както винаги :blink:...
С мен бяха Синухе , Лили , Мия 21....
Те тръгнаха да се разхождат около брега....Легнах на пясъка и изведнъж в небето видях много пеперуди над главата си...Станах и исках да уловя поне една....Пъстри и много красиви....като в една ферма за пеперуди на о-в Сейнт Мартин...Чух някак си странен шум около себе си , обърнах се , но нямаше никой около мен...Не виждах никой , до мига в който непознат мъж не излезе от водата..Вървеше по бледата лунна светлина , когато доближи брега , ме помоли да му подам ръка..Каза ми , че крака му се е схванал и едвам е доплувал.Изправих се и тръгнах да помагам...Влязох във водата , хванах го за ръка ....и в един момент осъзнах , че съм далеч от брега заедно с него...Много се изплаших , казах му - Аз не умея да плувам, а той ми се усмихна и ми каза , че умея ....
Вече беше тъмно , но небето беше пълно със звезди , виждах луната , млечния път , много беше красиво....Плувах , хванала здраво ръката му..Той ми каза , че това е един път по който трябва да минем и ще стигнем до на-красивия остров....
Изведнъж от небето се изсипа дъжд и светна мълния....
Така се събудих , не успях да стигна до острова..... :unsure: :rolleyes:
Кажете посока , накъде да тълкувам....Много съм объркана - символичен ли е този сън....
Нереална, къде си? :rolleyes: :blink:
Не че съм голяма разбирачка на сънища .. но благодаря за доверието

мисля че този сън е мн хубав. С няколко думи на кратко бих казала, че говори за преход и голяма вътрешна промяна, трансформация към нов начин на мислене, израстване, възраждане. намиране на вътрешен мир и хармония. Освобождение от нещо.
Имаш огромна вътрешна сила, чрез която ще разрушиш старото за да създадеш ново.
Водата е твоят вътрешен свят, чувства, инстинкти, емоции, несъзнаваното.
Оттам е излязазъл човек- това си ти самата или някоя твоя черта, качество , което трябва да приемеш, да повяврваш в него и да го обикнеш..или .нещо като другото ти Аз, което трябва да приемеш без да се страхуваш.
Довери се на интуицията си.
С водата кръщават. Водата е пречистване. Миеш душата си.
Пясъкът се отмива от водата по принцип- чрез това сънят ти показва , че всичко в живота е временно. Всички преживавяния с времето губят своето значение .
Символът на пеперудите е подобен- те са красиви, но животът им е картък.
Когато човек плува мн неща са важни- дишането, да запази координация, да разпредели правило енергията си и и т.н – плуването символизира, че ти си мн отговорен човек, владееш емоциите си или сънят ти показва, че е време да престъпиш към дйствия ,а не само да мислиш и премисляш.
Плуването показва и твоето емоционално и духовно равновесие.
Целеустремена си. Обичаш да мечтаеш.
Под дъжда си – чувстваш се уязвима, но показва и освобождение, облекчение. Може да се освободиш от мъка. от изпитвана доскорошна печал.
В събитиен план - може би няой ще ти помогне да решиш проблем . житейски радости и удоволствия ти предстоят.
Имаш нужда от спокойна обстанвка, за да анализираш и обмислиш нещо. само тогава можеш правилно да оцениш някаква важна ситуация в живота ти.
Острова – желание за самостоятелност.
Някой ти въдзейства или ще ти възд. много силно емоционално.
Ще оставиш добри впечатления у важен за теб човек .
Неочаквана радост, прозрение, яснота по важен въпрос ще получиш. Мн енергия ще имаш.
Да не би скоро да си узнала нещо шокиращо ..може и да узнаеш...
към тези хора които си сънувала изпитваш симпатии. помисли си, с какви качества ги свързаш. това са качествата, които самата ти желаеш да притежаваш.
вероянтно сънят ще има продължение. Започнала си нещо да променяш в себе си, но имаш още да довършваш....