сънувам,че се разкарвам и наколко пъти влизах в аптеки само да разглеждам.В една от аптеките влезе момиче да търски хапче за спешна контрaцепция,но само пита и май се колебаеше дали да купува. После излязох и продължих разходката си.Няколко пъти минавах покрай голяма книжарница,но вътре беше тъмно и почти нищо не се виждаше.Дърпаше ме да вляза там ,но си мислех,че няма какво да правя в тъмна книжарница :unsure:..и все пак влязох.Продавачката беше много стара жена,още като прекрачих прага ми пораде една книга.Аз не обърнах много внимание на книгата,исках да поразгледам останалите.Взимах разни,връщах ги на мястото,а единствената светлина проникваше като лъ4 отвън и за да разгледам някоя книга,трябваше да се приближа към светлината.Мисля,че книгите бяха на друг език,но аз ги разбирах.
По някое време влезе едно момиче (мисля,че беше същото от аптеката) и започнахме да си говорим,казвах и да си вземе хапчето, имала полова вечер и сега може да е бременна,а може и да не е.докато и говорех,усетих че се опитва да ми отвори чантата и да ме ограби. чувствах,че не го прави от корист,а явно няма средства за хапчето за спешна ко. затова само и казах саркастично да ми остави малко за дъвки. Тя се притесни и ме остави :blink:.
*да добавя,мисля че всички книги бяха със светлосини твърди корици и малки йероглифи в черен цвят по краищата .