Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540263 Прегледи
*

nerealna

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #800 -: Октомври 28, 2010, 08:26:07 pm »
Оф, мерси, успокои ме!

А тя изобщо не е притеснителна, много земен, стабилен и хубав човек е.
Аз съм и кума, не се виждаме често, не живее в София, даже мноого рядко се виждаме, никога не сме се карали, е споряли сме до смърт навремето.  ;D
Много сме близки духовно, макар и не физически.

може да има страхове и притеснения, които не споделя с никой :)

както и да е . в такъв случай сънят означава, че й липсваш :)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #801 -: Октомври 28, 2010, 08:38:45 pm »
Помощ!

Аз почти не сънувам или не помня сънищата, се тая.
Така че нямам и идея за тая материя.
Обаче една близка приятелка току що ми каза, че ме сънувала много болна и умираща.

Как можеш да се занимаваш с такива дреболии?  ;D

Според мен означава, че Просветлението иде.  ;D

*

nerealna

« Отговор #802 -: Октомври 28, 2010, 08:41:14 pm »
2012 иде, нали  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #803 -: Октомври 28, 2010, 08:43:44 pm »
2012 иде, нали  ;D

Да, символ на разпадащият се свят или символ на разападащият се АЗ. :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #804 -: Октомври 28, 2010, 09:16:16 pm »
Помощ!

Аз почти не сънувам или не помня сънищата, се тая.
Така че нямам и идея за тая материя.
Обаче една близка приятелка току що ми каза, че ме сънувала много болна и умираща.

На какво е това, моля познавачите да ме осветлят, а!?  :-[

Умряло ти е ЗЛОТО, Кайли. Хубав е съня! Така знам от баба ми.  ;)

*

nerealna

« Отговор #805 -: Октомври 28, 2010, 09:28:54 pm »
хич не ми пука за 2012 г. ...
гледам да не мисля за бъдещето. да не  забравяме, че все пак целият ни живот минава в настоящето  ;) животът - това е настоящият момент

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #806 -: Октомври 28, 2010, 09:47:39 pm »
Как можеш да се занимаваш с такива дреболии?  ;D

Според мен означава, че Просветлението иде.  ;D

Може и да не ми повярваш, ама и на мен това ми беше първата мисъл.  :08:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #807 -: Октомври 28, 2010, 09:50:33 pm »
Умряло ти е ЗЛОТО, Кайли. Хубав е съня! Така знам от баба ми.  ;)

Чул те господ, мила!
Точно на това се надявам и аз.
 :25:

« Отговор #808 -: Октомври 29, 2010, 02:19:39 am »
Може ли и аз да попитам нещо?
Тази нощ сънувах някакъв сън,за жалост така и не си го довърших,май трябваше да ставам.Та сънувах,че съм се запътила на някаква среща и навлизам в улицата и гледам колата на човека,с когото явно щях да се срещна,не знам как но май обърна колата и спря да ме чака  :-\
Не знам какво би могло да значи това,предстои ми среща със същия човека и разговор с него,а съня може ли да значи,че ще се усъществи срещата или нещо друго има напредвид?Аз не мога да си го обясня,но си спомням чудесно,че видях емблемата и цвета,просто колата му беше в съня ми и ми остави ярък спомен и се чудих дали да споделя и какво може да значи?  :-\

*

nerealna

« Отговор #809 -: Октомври 30, 2010, 01:52:49 am »
Може ли и аз да попитам нещо?
Тази нощ сънувах някакъв сън,за жалост така и не си го довърших,май трябваше да ставам.Та сънувах,че съм се запътила на някаква среща и навлизам в улицата и гледам колата на човека,с когото явно щях да се срещна,не знам как но май обърна колата и спря да ме чака  :-\
Не знам какво би могло да значи това,предстои ми среща със същия човека и разговор с него,а съня може ли да значи,че ще се усъществи срещата или нещо друго има напредвид?Аз не мога да си го обясня,но си спомням чудесно,че видях емблемата и цвета,просто колата му беше в съня ми и ми остави ярък спомен и се чудих дали да споделя и какво може да значи?  :-\

Сънят ти показва силното ти желание да се свържеш по някакъв начин с този човек, но се стрхуваш, че той няма да отговори на очакванията ти. освен това се безпокоиш как той ще те възприеме.
може би имаш някакви задължения, които не си изпълнила.
срещата може да се осъществи, но не точно както си го планирала и може би малко да се разочароваш .. но може и да греша.

пиши после какво е станало :)

и какъв цвят беше колата в съня ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #810 -: Октомври 30, 2010, 01:56:46 am »
Ласт кис, това човекът с когото се хорариш ли е? ;D
Много ги преживяваш нещата. Давай го по-лежерно-половиният свят е от мъже. :blink:

« Отговор #811 -: Октомври 30, 2010, 05:16:25 am »
Нереална и Уран,благодаря ви,че се включихте!  :wub:
Ами среща имаше,дали съм доволна от резултата не знам,ще ми липсва и това ми причинява болка,но иначе няма как да открия нови хоризонти :/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #812 -: Октомври 31, 2010, 03:50:46 pm »
Цяла нощ четох една книга с китайски йероглифи....
Интересно , какво ли значи? :rolleyes: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #813 -: Октомври 31, 2010, 04:23:53 pm »
сънувам,че се разкарвам и наколко пъти влизах в аптеки само да разглеждам.В една от  аптеките влезе момиче да търски хапче за спешна контрaцепция,но само пита и май се колебаеше дали да купува. После излязох и продължих разходката си.Няколко пъти минавах покрай голяма книжарница,но вътре беше тъмно и почти нищо не се виждаше.Дърпаше ме да вляза там ,но си мислех,че няма какво да правя в тъмна книжарница  :unsure:..и все пак влязох.Продавачката беше много стара жена,още като прекрачих прага ми пораде една книга.Аз не обърнах много внимание на книгата,исках да поразгледам останалите.Взимах разни,връщах ги на мястото,а единствената светлина проникваше като лъ4 отвън и за да разгледам някоя книга,трябваше да се приближа към светлината.Мисля,че книгите бяха на друг език,но аз ги разбирах.
По някое време влезе едно момиче (мисля,че беше същото от аптеката) и започнахме да си говорим,казвах и да си вземе хапчето, имала полова вечер и сега може да е бременна,а може и да не е.докато и говорех,усетих че се опитва да ми отвори  чантата и да ме ограби. чувствах,че не го прави от корист,а явно няма средства за хапчето за спешна ко. затова само и казах саркастично да ми остави малко за дъвки. Тя се притесни и ме остави  :blink:.

*да добавя,мисля че всички книги бяха със светлосини твърди корици и малки йероглифи в черен цвят по краищата .
« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 07:09:10 pm от жълтолилава »

*

Uran

• 6041
« Отговор #814 -: Октомври 31, 2010, 04:33:34 pm »
Жълтолилава, концентрирай се върху това, за което си в чужбина. ;) :blink:

*

holanda

« Отговор #815 -: Октомври 31, 2010, 04:39:41 pm »
Жълтолилава, концентрирай се върху това, за което си в чужбина. ;) :blink:

Благодаря,Уран  :blink:
напоследък наистина много изоставам в ученето

« Отговор #816 -: Октомври 31, 2010, 04:46:34 pm »
Аз сънувах някакви разстения,уж щях да ги садя и един там ми казваше,че от двете саксии,като правилно засадя разстението с корените и т.н,накрая ще ги полея и ще се съединят,то така и стана,засадих ги и почнах да поливам и тъкмо се ядосвах и му се карах на този,че не става и изведнъж видях как разстенията излезнаха и стана нещо като градинка,малка,но имаше най-различни разстения.  :-\ Какво може да значи?

*

nerealna

« Отговор #817 -: Октомври 31, 2010, 04:50:54 pm »

Книгата символизира стремежът ти към мъдрост или да получиш информация за нещо. Нуждаеш се от съвет

В случай че не си разбирала какво четеш – означава, че гледаш малко повърхностно на дадена ситуация. Необходимо е да погледнеш по задълбочено, за да не сгрешиш.
имаш мнения по въпроси, за които не си чак толкова компетента. /да не се разсърдиш, може да греша, само предположения/  :blink:

В случай че си разбирала какво четеш – неочаквано ще намериш решение на даден въпрос.
Може да означава и подсъзнателното ти желание за осъществяване на среща или някакво очаквано събитие.

Опитваш се да разгадаеш истинските намерения на човек, който е с теб в тоя момент от живота ти. Той ти дава малко несигурност за отношенията ви. Зареди се с търпение. Времето ще покаже какви са истинските му намерения.

*

nerealna

« Отговор #818 -: Октомври 31, 2010, 05:01:52 pm »
после ще погледна другите сънища, че сега излизам. какъв прекрасен ден е днес  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #819 -: Октомври 31, 2010, 05:44:15 pm »

Книгата символизира стремежът ти към мъдрост или да получиш информация за нещо. Нуждаеш се от съвет

В случай че не си разбирала какво четеш – означава, че гледаш малко повърхностно на дадена ситуация. Необходимо е да погледнеш по задълбочено, за да не сгрешиш.
имаш мнения по въпроси, за които не си чак толкова компетента. /да не се разсърдиш, може да греша, само предположения/  :blink:

В случай че си разбирала какво четеш – неочаквано ще намериш решение на даден въпрос.
Може да означава и подсъзнателното ти желание за осъществяване на среща или някакво очаквано събитие.

Опитваш се да разгадаеш истинските намерения на човек, който е с теб в тоя момент от живота ти. Той ти дава малко несигурност за отношенията ви. Зареди се с търпение. Времето ще покаже какви са истинските му намерения.

Много , благодаря Нереална! :kissd:
Първия йероглиф беше много красив....Търся в момента в нета да го намеря....
Преди много години , работех с Китай и имам огромна коренспонденция с китайски йероглифи , за огромно съжаление не е при мен папката.... :(
Книгата беше малка и червена..... :blink:
Имаше символи , които не разбирах..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците