Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540440 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #820 -: Ноември 01, 2010, 02:07:19 am »
Аз сънувах някакви разстения,уж щях да ги садя и един там ми казваше,че от двете саксии,като правилно засадя разстението с корените и т.н,накрая ще ги полея и ще се съединят,то така и стана,засадих ги и почнах да поливам и тъкмо се ядосвах и му се карах на този,че не става и изведнъж видях как разстенията излезнаха и стана нещо като градинка,малка,но имаше най-различни разстения.  :-\ Какво може да значи?

Някой има ли някакво предположение за моя сън?  :-\

*

nerealna

« Отговор #821 -: Ноември 01, 2010, 03:09:05 am »
Аз сънувах някакви разстения,уж щях да ги садя и един там ми казваше,че от двете саксии,като правилно засадя разстението с корените и т.н,накрая ще ги полея и ще се съединят,то така и стана,засадих ги и почнах да поливам и тъкмо се ядосвах и му се карах на този,че не става и изведнъж видях как разстенията излезнаха и стана нещо като градинка,малка,но имаше най-различни разстения.  :-\ Какво може да значи?

Някой има ли някакво предположение за моя сън?  :-\

хората казват - каквото посееш, това ще пожънеш. ти си си посяла хубава градинка :) имаш планове и надежди за бъдещето, които ще се осъществят. скоро ще се наслаждаваш на даровете на живота. ще имаш спокойствие комфорт и любов.
градината служи и за убежище ..когато си уморен е приятно да си поседиш там. може би в този момент от живота си търсиш уединение... или с някой друг, тъй като в съня си очаквала съединение на рстенията :)

« Отговор #822 -: Ноември 01, 2010, 03:22:19 am »
Дай Боже,да се осъществят надеждите и мечтите ми....другият дано се появи скоро или ако се е появил дано да станат нещата.Жалко,че се чувствам уморена за втурване в любовни истории,не,че няма да направя всичко,за да спечеля вниманието на човека,който искам,но се надявам накрая да си е заслужавала и човека да го разбере.  :wub:
Дано е на хубаво!
Блаодаря ти,Нереална!  :58:

*

nerealna

« Отговор #823 -: Ноември 01, 2010, 02:02:41 pm »
Дай Боже,да се осъществят надеждите и мечтите ми....другият дано се появи скоро или ако се е появил дано да станат нещата.Жалко,че се чувствам уморена за втурване в любовни истории,не,че няма да направя всичко,за да спечеля вниманието на човека,който искам,но се надявам накрая да си е заслужавала и човека да го разбере.  :wub:
Дано е на хубаво!
Блаодаря ти,Нереална!  :58:

мн си млада  още да се уморяваш толкоВА бързо  ;D както вече казах в един друг пост: любовта включва- търсенето, копнежа, намирането, опознаването ... без това не може. ...
а истинският ще остане ;)

« Отговор #824 -: Ноември 01, 2010, 03:32:09 pm »
Две колежки в разстояние на ден-два са ме сънували по идентичен начин.

Първата ме е сънувала с буйна къдрава коса /моята е права/. Другата ме е сънувала с украшения в косата и закръгленка, но секси.  :-[ .
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #825 -: Ноември 01, 2010, 03:42:14 pm »
     Коса

Символизира вътрешните качества на човека. Окапването на коса символизира парализиране на сексуалния живот. Възможно е също така заболяване, което ще изтощи силите ви.
  Дългата коса е знак на добро здраве и сила, а също така и желание за свобода.
  Подстригвате ли си косата- пазете се от евентуални загуби.
  Сънувате ли руса коса- проблемите ви са свързани с любовното ви преживяване.
  Тъмна коса означава, че ще постигнете почтено и уважавано положение.

*

nerealna

« Отговор #826 -: Ноември 01, 2010, 03:56:38 pm »
Две колежки в разстояние на ден-два са ме сънували по идентичен начин.

Първата ме е сънувала с буйна къдрава коса /моята е права/. Другата ме е сънувала с украшения в косата и закръгленка, но секси.  :-[ .

горе на главата има една чакра, която ни свързва с духовния свят и космическата енергия... та буйна къдра коса означва че ще получиш мн силна духовна и жизнена енергия, добро здраве.

ще имаш нови планове и идеи, в които ще въвлечеш и приятелките си. и ест. ще е за добро  ;) ..с тези красоти в косата.

пълнотата - на прага си на щастлива промяна в живота ти

*

nerealna

« Отговор #827 -: Ноември 01, 2010, 04:19:34 pm »
и друго ми мина през ума за украшенията в косата. приятелката ти, в реалността,  те вижда като горда жена с мн достойнства.

*

Uran

• 6041
« Отговор #828 -: Ноември 01, 2010, 05:08:04 pm »
В събота с/у неделя( Вси светии) сънувах една от бабите си (починала), но не тази, с която бях близка.
Нахълта в дома ми, а аз бях сервирала само за 4-ма човека.
Сънувах и, че летя с парапланер и не ми беше много удобна седалката. То нямаше и такава, а някакво въже, от което можеше да се изсухля.Реех си се над някакъв квартал, който уж ми беше познат.
След като се събудих, доста поразсъждавах ;D ;D дали по принцип мога да летя с парапланер.Имах усещането, че мога. ;D

Съпругът ми също е сънувал кошмар и по-точно починалия си баща, който му е говорил нещо. Споменал е конкретен период в бъдеще и гласът му е бил зловещ. :(

????

« Отговор #829 -: Ноември 01, 2010, 06:13:52 pm »
В събота с/у неделя( Вси светии) сънувах една от бабите си (починала), но не тази, с която бях близка.

Съпругът ми също е сънувал кошмар и по-точно починалия си баща, който му е говорил нещо.

На 6.11. май е архангелова задушница, ако не бъркам  :rolleyes: :rolleyes: :-\ :rolleyes:

----

Мерси за тълкуването на съня, момичета.  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

zuzu

• 23
« Отговор #830 -: Ноември 02, 2010, 03:46:47 pm »
сънувам че намирам и нося одрязана ръка дясна но малко по_късно я оставих някъде..а като големина мязяше като детска с заострени нокти.какво ли значи това

*

nerealna

« Отговор #831 -: Ноември 02, 2010, 06:32:33 pm »
сънувам че намирам и нося одрязана ръка дясна но малко по_късно я оставих някъде..а като големина мязяше като детска с заострени нокти.какво ли значи това

вземи да се вземеш в ръце   :blink: ...защото няма кой да ти помогне

мн ти е неподреден живота.
неадекватно възприемане на външния свят.
натрупана агресия, гняв. желание за окончателно решение на дадена ситуация, но невъзможмност поради грешки и разбити надежди.
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 06:38:29 pm от nerealna »

« Отговор #832 -: Ноември 02, 2010, 09:43:22 pm »
Az onzi den sanuvah 4e izlizam na razhodka s edin priatel i toi me pitashe dali nosia monetata mu,a az mu kazah 4e sam q zabravila vka6ti i 6te mu q varna posle.Toi kaza dobre i tragnahme.
A si spomnqm 4e s monetata si igraeh mejdu prastite,ne6to q podmqtah predi da izlezna s nego i ostana na masata vka6ti.
Ne si spomnqm ni6to drugo za monetata,beshe kragla.
Dali znachi,4e mu dalja ne6to ili ?

P.S Sajelqvam za pisaneto latinica,no v momenta ne moga da mina na kirilica.
Posle 6te go opravq.  :rolleyes:

*

nerealna

« Отговор #833 -: Ноември 02, 2010, 09:52:28 pm »
Az onzi den sanuvah 4e izlizam na razhodka s edin priatel i toi me pitashe dali nosia monetata mu,a az mu kazah 4e sam q zabravila vka6ti i 6te mu q varna posle.Toi kaza dobre i tragnahme.
A si spomnqm 4e s monetata si igraeh mejdu prastite,ne6to q podmqtah predi da izlezna s nego i ostana na masata vka6ti.

замисли се над израза - "другата страна на монетата" и сама си го разтълкувай както го разбираш. ти знаеш най добре :)

« Отговор #834 -: Ноември 03, 2010, 01:02:05 am »

замисли се над израза - "другата страна на монетата" и сама си го разтълкувай както го разбираш. ти знаеш най добре :)

Благодаря ти!
Мисля го сега,но не си обеснявам много.А този приятел по принцип винаги е другата страна на монетата,смисъл той никога не се вписва в общите очаквания и представи,винаги има различен поглед над нещата,за добро или лошо,дори понякога инатлив с неговите си възгледи и ги отстоява,дори да знае,че понякога прекалява.  :blink: Но аз какво общо имам с това?  :-\

*

zuzu

• 23
« Отговор #835 -: Ноември 04, 2010, 04:11:38 pm »
сънувам че дядо той е починал ми се обажда по телефона и ме търси.беше в добро и радостно настроение пита ме как съм и ми казва че след 3 дни ще дойде и  ще ме целуне.много се изненадах и многоооо му се зарадвах като чух гласа му  питах го той как е но нищо не ми каза.точно започнах да му разказвам за мен и промените които са настъпили в живота ми и връзката прекъсна.виках ало ало но.....тишина.стана ми много тъжно и доста плаках че не можех да говорим повече и да го видя.
ако някой може да ми каже какво значи съня да пише.очаквам с нетърпение

*

Uran

• 6041
« Отговор #836 -: Ноември 04, 2010, 05:05:36 pm »
Задушница е на 3-ия ден.

*

zuzu

• 23
« Отговор #837 -: Ноември 04, 2010, 05:14:53 pm »
да досетих се .но като цяло какво значи съня???

*

holanda

« Отговор #838 -: Ноември 04, 2010, 05:17:32 pm »
сънувам,че Sunrain ме пита нещо за водните планети,не се чувствала добре и аз и развивах някаква моя си теория  ;D

После извадих някаква лилава нощница от тюл и сатен май ,която ми била подарък,но не съм я обличала,защото спя  без дрехи  :unsure: (това с нощницата ми се стори странно)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #839 -: Ноември 04, 2010, 05:32:20 pm »
Вече ме сънуваш...казах ти синастрията ни е взрив. Лилавата нощница си я сложила заради мен, че си падам по цвета. :P  ;D За сатена да не споменавам въобще...еххх.
Та какво за водните планети...?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.